- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.279
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Sabaha kadar ayakta mi duruyor yani o da?Yabanelma oğlumda benimle uyuyor beraber uyaniyoruz
Kuzum ben bunu da cft goruyorumBen baktım bir konum var sanırım çift goruyosun :)
Kahkahayı bastım Allah seni ben de çift görüyorumKuzum ben bunu da cft goruyorum
(Yonetim konuya el atti konularini birlestirdi)
Öylemi yaptı iyi bari :) benimde kafam karıştı .geç uyumanin etkileri sanirimKuzum ben bunu da cft goruyorum
(Yonetim konuya el atti konularini birlestirdi)
Hayır .gece 1 yada 2 de uyuyor çok nadir 3 uyuyor.sonra beraber uyaniyoruzSabaha kadar ayakta mi duruyor yani o da?
Bu daha kötü değil mi, daha çocuk ve vücudun belli bir saat işleyişi var. Geç kalktığınız için gece uyuyamıyorsunuz büyük ihtimalle. Normal düzene geçmelisiniz.Yabanelma oğlumda benimle uyuyor beraber uyaniyoruz
Uyuduğu hiçbir saat normal değil ama ona bir düzen getirmen lazım. Çocukların gece uykuları çok önemli, bunu bilmeyen yoktur diye düşünüyorum.Hayır .gece 1 yada 2 de uyuyor çok nadir 3 uyuyor.sonra beraber uyaniyoruz
Tabi ki daha kötü sadece emin olmak istedim çocuğun kaçta uyudugundan.Bu daha kötü değil mi, daha çocuk ve vücudun belli bir saat işleyişi var. Geç kalktığınız için gece uyuyamıyorsunuz büyük ihtimalle. Normal düzene geçmelisiniz.
Ben konu sahibine yazmıştımTabi ki daha kötü sadece emin olmak istedim çocuğun kaçta uyudugundan.
Çocuk için sağlıklı bir saat değil,annesi olarak siz de bilirsiniz zaten.Hayır .gece 1 yada 2 de uyuyor çok nadir 3 uyuyor.sonra beraber uyaniyoruz
Bu daha kötü değil mi, daha çocuk ve vücudun belli bir saat işleyişi var. Geç kalktığınız için gece uyuyamıyorsunuz büyük ihtimalle. Normal düzene geçmelisiniz.
Evet bu farklı konu iki kere açılmış.Hayır 2 tane ben baktım burada yazanlarla orada yazanlar aynı değildr_yad kardeş aklıma senin adın geldi bak burda da aynı konu dimi sen diğer konuda ilk sayfadaydın öyle hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?