- 17 Şubat 2017
- 126
- 224
- 103
- Konu Sahibi papatyagil
-
Siz neden hayatınızdaki olumsuzlukları insanlarla paylaşıyorsunuz ki? Bizim ülkemizde normaldir kendinden kötü olana bakıp şükretmek. Burada da görmüyor muyuz? Kimse kendinden iyiye bakıp örnek almaz, kendisinden kötüye bakıp kendini kandırır, yüceltir. Kötü bir tabir olsa da kendinizi kötü durumda pazarlamayın insanlara. Çünkü siz de diyorsunuz, o noktadan vuruyorlar, en Yakınınız da olsa.
Benim halam var mesela bir araya geldiğimizde biri eşinden yakınsın hemen başlar kendininkini övmeye
İyi de konu bu değil ki
Ne yapsın şimdi anlatan kişi boşanıp seninkini mi alsın la havle ya
Konu sahibi ben napıyorum biliyor musunuz
Bir kaç gerçek dostum dışında kimseye sırrımı vermiyorum size de tavsiye ederim koz vermeyin ellerine her sorulduğunda iyiyim idare ediyorum deyin böylece canınız sıkılmaz
Eee, bosuna yalnizlasmiyoruz.
Yenisi çok zorYirmili yaşlardan sonra her şey bulunuyor da dost bulunmuyor zaten. Eskiler bile bir tuhaflaşınca anladım bunu.
ben sorunu anlamadim galiba.
kazanciniz azsa insanlar az der veya susar- bence ayyyy canimmmmm--- yeterkiiiii demelerinden iyidir.
atanmak önemli galiba- insanlar bunu söyleyince (aslinda gereksiz) kötü olmuyorlarki.
ne güzel iste bol bol kamciniz var. ben sahsen cok severim kamcilarimi. onlar olmasaydi ben oldugum kadar "iyi" olmazdim belkide.
depresyona girmek yerine bu hislerinizi aksiyona dökün :)
Sorunum kendi hayatımdan şikayet etmem değil. İyisiyle kötüsüyle benim hayatım sonuçta. Her şey mükemmel olamaz zaten tek derdim işim evet ama onu da bi şekilde düzeltmeye çalışıyorum zaten. Benim dert ettiğim şey hayattaki her şeyi kıyaslayan çevrem. Sevincime derdime ortak olmak yerine kendi ellerindekiye kıyaslayanlar beni üzüyor.
Sorunum kendi hayatımdan şikayet etmem değil. İyisiyle kötüsüyle benim hayatım sonuçta. Her şey mükemmel olamaz zaten tek derdim işim evet ama onu da bi şekilde düzeltmeye çalışıyorum zaten. Benim dert ettiğim şey hayattaki her şeyi kıyaslayan çevrem. Sevincime derdime ortak olmak yerine kendi ellerindekiye kıyaslayanlar beni üzüyor.
Aaa burdaki cogu kadinda boyle:)))Benim halam var mesela bir araya geldiğimizde biri eşinden yakınsın hemen başlar kendininkini övmeye
İyi de konu bu değil ki
Ne yapsın şimdi anlatan kişi boşanıp seninkini mi alsın la havle ya
Konu sahibi ben napıyorum biliyor musunuz
Bir kaç gerçek dostum dışında kimseye sırrımı vermiyorum size de tavsiye ederim koz vermeyin ellerine her sorulduğunda iyiyim idare ediyorum deyin böylece canınız sıkılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?