- Konu Sahibi drbeauty123
bu ne yaa!!!
bı konu acıyolar ınsanlar yorum yapıyor vaktını ayırıyor fıkırlerını paylaşıyor, ama bazı konu sahıplerı kendi işine gelmeyen,eleştirilmeyi asla kabul etmeyen bu insanlar panter kesiliyolar!!!
evet bu arkadaslar cok haklı konu sahıbı arkadasım. 4yıl bu yaaa dile kolay 4 yılda tüm benliğini bu adama vermişsin sonrada oturup aglıyosun, eleştirenlerede bi hakaret etmedıgın kalıyor!!!
eger eleştri kaldıramıyorsanız acmayın konu arkadasım herkes sızınle aynı fıkırdemı olacak?
aklınızla okumuşlugunuzla cok övünmüşsünüzde, panter kesildiginiz arkadasların yarısı kadar aklın olsaydı 4 yıldır kendıne bu işkenceyı yapmazdın!!
not:yasadıklarınızı eleştirmiyor yadırgamıyorum ama gerceklerı soyleyen ınsanlara hakaret boyutunda çıkışmalarınız acayip sinirimi bozdu.bu performansınızı sevgilinizin de üzerinde denemenizi tavsiye ederim.emin olun cok etkili olacaktır!!!
okumuşluğumla övündüğüm bi mesajımı gösterin bakalım? okulum neden sizi bu kadar gerdi anlamadım sadece ilk mesajda bahsettim öğrenim durumumdan. o da içinde bulundugum durumu anlatmak için. insanlar yorum yaptı o kadar abartıcak alınacak bişey yok bunda.