• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatı zindan eden adamla yaşanır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu ne yaa!!!
bı konu acıyolar ınsanlar yorum yapıyor vaktını ayırıyor fıkırlerını paylaşıyor, ama bazı konu sahıplerı kendi işine gelmeyen,eleştirilmeyi asla kabul etmeyen bu insanlar panter kesiliyolar!!!

evet bu arkadaslar cok haklı konu sahıbı arkadasım. 4yıl bu yaaa dile kolay 4 yılda tüm benliğini bu adama vermişsin sonrada oturup aglıyosun, eleştirenlerede bi hakaret etmedıgın kalıyor!!!

eger eleştri kaldıramıyorsanız acmayın konu arkadasım herkes sızınle aynı fıkırdemı olacak?

aklınızla okumuşlugunuzla cok övünmüşsünüzde, panter kesildiginiz arkadasların yarısı kadar aklın olsaydı 4 yıldır kendıne bu işkenceyı yapmazdın!!

not:yasadıklarınızı eleştirmiyor yadırgamıyorum ama gerceklerı soyleyen ınsanlara hakaret boyutunda çıkışmalarınız acayip sinirimi bozdu.bu performansınızı sevgilinizin de üzerinde denemenizi tavsiye ederim.emin olun cok etkili olacaktır!!!

okumuşluğumla övündüğüm bi mesajımı gösterin bakalım? okulum neden sizi bu kadar gerdi anlamadım sadece ilk mesajda bahsettim öğrenim durumumdan. o da içinde bulundugum durumu anlatmak için. insanlar yorum yaptı o kadar abartıcak alınacak bişey yok bunda.

boşver şimdi diğer konuları sen bu adamdan ayrılacakmısın ,yoksa aynı devam mı ?

O zaman mutlak kader ve değiştirilebilir kader ayrımını da bilmeniz lazım dimi. Kadere inanmak imanın şartı elhamdülillah müslümanızama allah akıl mantığı insana neden vermiş kendisi için hayırlı olacağa kendisi karar versin demiş önüne yollar koymuş o zaman size göre bir kadını erkek ezsin tüm insanş haklarını elinden alsın erkek ya evlenince de dövsün ama kız kaderim bu desin çeksin öyle mi bu konuyu dine nasıl bağladını o enteresan siz istediğiniz gibi yaşayın ama kimsenib görüşlerini sorgulamayın

bu ayrımı gayet iyi biliyorum ve neyi anlatmak istediğini sevda hanımın anladım ama benm kastettiğimi anlamadınız ona üzülüyorum..
'Kader kismet diye kendini kandirmaya gerek yok. Ondan daha gercekci seyler de var Akil-mantik gibi, dusunme yetisi gibi.'
ben bu kelimeyi uygunsuz gördüm sevda hanmla konuştum mecazi anlamla mı dedi diye ve mecazi olduğunu söyledi konu kapandı.. yanlış anlamaya gerek yok abartmayada.. size de iyi akşamlar..

iyi de siz demediniz mi gezip tozup eğleniyoduk o yüzden gözüme batmadı bu zaman kadar diye
cümle tam böyle değildi ama bunu kastettiniz sonuçta
o yüzden öyle yorumlar geldi
ben öyle gördüm şahsen

okumak konusunda da senin söylemeni değil diğer kullanıcıların sürekli bunu vurgulamasını eleştirdim ben
yoksa sen sürekli bunu vurgulamadın zaten

belki yanlış ifade etmiş olabilirim kendimi. geçliğimizi yasadık hiçbişeyden mahrum bırakmadı anlamında söyledim.. vizyondaki her filmi izledik sürekli özel günlerde farklı şeyler yaptık.. onla asla canım sıkılmadı dolu dolu yaşadım anlamında dedim. kimse bana gelip de para için yok senin gözün bilmem parada diyemez. paraya ihtiyacım hiçbir zaman olmadı. kimsede bunları para için yapmaz. sıgınacak yer bulamayıp aaa senin gözün parada demek saygısızlık edepsizliktir. arabam bile var öğrenci halimle Allaha şükür. sizi de paragözlükle itham etseler sizde duramazdınız

ayrıca gezdik eglendik bunun büyüsüne kapıldım belki dedim. siz sevgilinizle / eşinizle kocanız hiç gezmediniz mi? gezdiyseniz yada gezecekseniz sizin de mi gözünüz başka şeylerde oluyor ? :)

kusura bakmayın alınmayın bana ama bu adam bildiğiniz odun.

canım sen bunlara nasıl katlanıyorsun.bu kadar mı vazgeçilmez bu adam.nesini seviyorsunki bu kaba adamın.yani bu kadar kötü bir karakterin iyi yönleride mi var.sizi hangi yönüyle bu kadar bağlamış kendine.kendinize yazık etmeyin lütfen.böyle tiplerle değil evlilik sevgililik bile çekilmez.onun ne haddine sizin herşeyinize karışması.abinizmi eşiniz mi babanız mı? o kim oluyor.bu cesareti bu hakkı kendinde nerde buluyor.çok sinirlendim.böyle tip erkekleri bir kaşık suda boğasım var.neymiş kadınlara herşey yasakmış.yemişim onların yasaklarını.böyle odun tipleri malesef bazı kadınlar bu duruma getirmiş.aman birşey söylemeyelim aman kırılır aman incinir aman beni öldürür falan filan.ah biz kadınlar kadınlar.
koskoca 4 yıl ya.kendine eziyyet etmişsin sen.gençliğine yazık etmişsin.kaç kurtar kendini ondan.tabi kurtara bilirsen.

Son düzenleme:
ayrıca gezdik eglendik bunun büyüsüne kapıldım belki dedim. siz sevgilinizle / eşinizle kocanız hiç gezmediniz mi? gezdiyseniz yada gezecekseniz sizin de mi gözünüz başka şeylerde oluyor ? :)

Herkes gezebilir bunlar çok normal
Normal olmayan sizin sevgiliniz ve yine normal olmayan gezdik,eğlendik bunların büyüsüne kapıldım demek.
Siz bize bunların büyüsünü açıklayın burdaki herkeste sizin ne demek istediğinizi anlasın.

Siz bu gezmeleri,tozmaları sevgiliniz olmadan'da yapabilirsiniz,diyosunuz ya maddi durumum çok iyi.
Bunlarla sizin büyülenmemeniz gerek,eğer herşeyi yapacak kadar maddi durumunuz iyi ise.

Yani bunlar yaşanırken güzel şeyler de yaşanmış herşeyi başka yöne çekiyorsunuz.
Bunların büyüsü derken yediği paraları kasdetmediğini ben anladım okurken. Gezdik dolaştık tadını çıkardık herşeyin oyüzden gözüm kapandı diyor.

ayrılalım dediniz mi hiç,sonra sizi tehdit ettimi, bu türler tehlikeli olabilir ,ya benimsin ya toprağın

ben kimseye hakeret etmedim etmedim de. mesajları baştan sona okusanız anlarsınız kimin kime hakaret ettiğini. insanlar burda derdini paylasıyosa kimsenin kendisine aşağılık gözüyle bakıp iyice üstüne gelinsin diye paylasmıyor. yorum yapmak basla eleştiri başka sey ona saygım sonsuz. ama burada kişiliğime laf edilip gezdim eglendim deyince senin gözün baska şeylerde diyen insana da susamam kusura bakmayın

elestirilere karsılık cirkinlesmeniz gezip tozma konusundan once daha ilk sayfalarda vardı diye hatırlıyorum,
ve keske bu tepkiyi asıl o cocuga gosterseydiniz demistim,
11.sayfaya gelinmis, herkes aynı seyi yazmıs ve hicbir ilerleme kaydedilmiyorsa oturup ben napıyorum diye dusunmeniz gerek bence.

bu arada saygı uyandıran sey okumusluk okumamıslık degil hayatta nasıl bir tavır aldıgımızdır,
yanlıs kararlar verebiliriz ama kisiligimizi asıl gosteren sey bunu ifade edis bicimimiz ve diger insanlarla nasıl konustugumuzdur,
simdi istediginiz gibi, lugatlardan lugat secin... haklısınız bu hazır cevaplılıgınıza kimse yetisemez.

not: yorum yapmakla elestirinin farkı uzerinden dogrulugunu-yanlıslıgını neye gore ayırt edebildiginizi dahi anlayamayacak kadar geri kalmısım, hayretler icinde okudum...

Yani bunlar yaşanırken güzel şeyler de yaşanmış herşeyi başka yöne çekiyorsunuz.
Bunların büyüsü derken yediği paraları kasdetmediğini ben anladım okurken. Gezdik dolaştık tadını çıkardık herşeyin oyüzden gözüm kapandı diyor.

bende anlamadım bu konuyu nasıl paraya, gözümün başka şeylerde olduguna bağladıklarını ..neyse. bana olan hırsından arkadaş sadece oraya takılmış

ayrılalım dediniz mi hiç,sonra sizi tehdit ettimi, bu türler tehlikeli olabilir ,ya benimsin ya toprağın

50 kere dedim belki. hatta bi kere de ayrılık konuşmasının ardından gitti kaza yaptı arabası devrildi :( hız tutkunu ve deli aklına eseni yapan biri :(( böyle böyle olaylar.. sonra çiçek böcek yumuşattı afedersin diye. sen benim herşeyimsin seni bırakmam vs :5: ama şuan dayanamıyorum ve tamamen ayrıldım.. hattımı bile değiştiricem yarın ilk işim..

Ne ölmesi diyorsun canım sen niye ölüyormuşsuun:20:Böyle psikopat bir insanla hayat geçer mi?Sevgisi batsın.Bir çiçekle bahar gelmiyor maalesef.Herkesin bir özel alanı var kimsenin müdahale edemeyceği.Kaç kurtul evli değilsin,çocuğun yok ne kendine bu işkenceyi yaparsın.Önce kendin değerlisin bunu unutma; sen kendini değerli görmessen kimse sana hakettiğin değeri vermez canım.

ben onu tehtid ediyorum hatta seni öldürürüm çileden çıkartıyosun beni diye:1:

oda bana ağzına vururum dişlerin dökülür diyor en kötü tehtidi bu..

bende anlamadım bu konuyu nasıl paraya, gözümün başka şeylerde olduguna bağladıklarını ..neyse. bana olan hırsından arkadaş sadece oraya takılmış

İnsanların oraya takılması çok normal
Bir insanın kendine saygısı,kendine güveni varsa hiçbir insana bukadar taviz veremez.
Kocaman dört yıldan bahsediyoruz ya.Hadi bir yıl anlamadın,iki yıl anlamadın,üçüncü yılında insanın kafası çoktan dank etmesi gerekiyor.

Ben neyapıyorum,nereye gidiyorum,sevgilim dediğim insan bana neler yapıyor.Acaba beni robotmu sanıyor diye düşünür insan.
Bana bunu eşim yapacak ikinci ayında yolumu ayırırım,ben kimsenin kuklası değilim ve beni kimse yönlendiremez ailem dışında.

umarım adam seni bıçaklama yaralama gibi hareketlerde bulunmaz epey tehlike sezdim artık okulumu evinimi değiştireceksin buluşmaya dahi gitme ,kadınlar son kez buluşmaya gittiğinde hayatından oluyor, yazık olur sana

insan tıp eğitimi almış birinden daha mantıklı ve akıllı hareketler bekliyo ister istemez, tıbba girmek tabiri caizse hayvan gibi puan ve az biraz iq gerektirdiğinden kelli, insanlar bu kız bu zeka ve kapasiteyle bu hallere sokmaz kendini artık, yok canım cıkcık moduna giriyo doğal olarak.

ben onu tehtid ediyorum hatta seni öldürürüm çileden çıkartıyosun beni diye:1:

oda bana ağzına vururum dişlerin dökülür diyor en kötü tehtidi bu..

tehdit diye anlattıgınız seyler sakalasmanız sanırım,
bu iliski veya baska biri, ne olursa olsun birisinin saka yollu bile agzına vururum dislerin dokulur demesine izin vermeyin derim
konustukca baska baska seyler cıkıyor ortaya, kim bilir daha neler var...
nacizane dusuncem yasadıklarınız gercekten saglıklı degil ve siz bunları 4yıl normal karsılamıssınız, anlattıgınız turden baskı uygulayan kisinin yanı sıra sizin de psikolojiniz altust olmus,
ustelik tam benliginizi bulacagınız yaslarda o kisinin mudahalesi ile ne hale geldiginizi dusununce...
ve arkadasım da yok diyorsunuz,
hayatınızın o'nsuz olan kısmının ilk zamanlarında -ihtiyac hissetmediginizi dusunseniz dahi- profosyonel destek almanızı oneririm.

ilk olarak yorumları okumadan hemen yazmak istedim..

Size yapılan kısıtlamalar yorumlanılacak cinsten değil, bunun yanında Siz şunu vurgulamamış olabilirsiniz ama benim yazıda dikkatimi çeken 'cahil biri de değilim tıp okuyorum' cümlesi oldu. Okumakla cahillik gitseydi, dışarda bukadar çok okumuş ahmak olmazdı diye düşünüyorum ve sanıyorum ki bu söze katılan bir çok insan bulabilirim. Oyüzden bu yanlış bi düşünce tarzı bence.

Fuzûlî demiş ki: Mey biter saki kalır, Her renk solar haki kalır, Diploma insanın cehlini alsada; "Hamurunda varsa eşeklik, baki kalır.. [bunu sizi eleştidiğimden değil, aklınızda kalmasını istediğimden yazıyorum :) ]
--

Erkek arkadaşınız için söyleyebileceğim çok bişey yok malesef.. Amagençliğinize yazık oluyo diyebilirim..

umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X