Hayatım alt üst oldu bebeğimle ortada kaldım

adami tam olarak tanimiyorsunuz bile nasil evlendiniz ? kocan niye yapiyor tercihleri cok garip bir insansiniz evlilik bu olmamali

Yani oğlum daha 1 yaşını yeni geçti. Onun için baba oyuncaktır avuntudur. Nasıl oğlumu mahrum bırakır bunu hazmedemiyorum kendimi geçtim

nasıl yani bu nasıl bir davranıştır hem kocanın hem kocanın ailesinin tabiki de dava açmalısın bu nasıl bir ilişki durumu onu tam anlayamadım ama hemen avukata git derim bunları bir bir anlat hatta daha fazlası da vardır her şeyi bir bir anlat sen orada tek başına mücadele mi edeceksin en azından maddi anlamda rahatlarsın araştır et iyi bir avukat olsun öyle koca mı olur seni orada çocuğunla bir başına bırakıyor öğretmen maaşıyla aramıyor sormuyor

yaşınız kaçtı acaba?

Ailesi destek olan, işi olan para kazanan bir insansınız. Ne demek ortada kaldım? basın tekmeyi o kalsın ortada.
8 aydır görüşmüyorum. Evlenmeden önce de 3 yıl uzaktan ilişkimiz oldu ama böyle bir adam değildi
merak etmeyin basina bir sey gelmis plsaydi sizide gorevden alirlardi ayrica boyle seylerle itham etmek cok garip dogrusu evliluginizin bu noktaya gelmesine pek sasirmiyorum

İşte avukat akrabama danıştım şu olaylar olmadan önce açsaydık daha iyi olurdu ama şimdi dikkat çekebilir dedi. Mantıksız buldum açıkçası bende. Benim neyim dikkat çekecek allah aşkına sınırda babam ve bebeğimle çalışıyorum. Bilemedim gidişata bakacakmış avukat. Başka hukukçulara da danışacağım

merak etmeyin basina bir sey gelmis plsaydi sizide gorevden alirlardi ayrica boyle seylerle itham etmek cok garip dogrusu evliluginizin bu noktaya gelmesine pek sasirmiyorum
Ya ne biliyim hiç mi ses çıkmaz 6 aydır. Acaba mı dedim tercihleri de son gün değiştirtti ben git gel yapamam batı yazarsan diyerek. Hayatımda yaptığım en büyük salaklık kabul ediyorum

Ya ne biliyim hiç mi ses çıkmaz 6 aydır. Acaba mı dedim tercihleri de son gün değiştirtti ben git gel yapamam batı yazarsan diyerek. Hayatımda yaptığım en büyük salaklık kabul ediyorum
yani konu cok absurd ondan ses cokmiyor da siz neden birini aramiyorsunuz kocanizi aramayi neden dusunmediniz ben ortada hic bir duygu goremedim adam olmus bile olabilir ikinizde iyi degilsiniz yazik olmus cocugunuza.insanlar ayrildiklari sevgililerini bile ararlar sostal medyadan takip ederler

aynen orada çevren varsa iyi kötü onlara da danışabilirsin avukat konusunda

Hakkaten kocan 6 aydir seni aramıyor ve sen de umursamıyor musun
İnsan bi arar merak eder.... Bi ara bakalım? Hatta hemen şu anda.
Ne oldu ne ayaksın de.
Çocuğun var senin biliyor musun de.
Eğer gerçekten denyo herifin tekiysen bosucam seni de.
Bu ne genişlik ya pes dedim size

sanirim kocaniz o gruptan ve siz de oylesiniz avukatada boyle dediniz o da ona gore cevap verdi. muhtemelen tanistirilarak evlendiniz bu yuzden bu kadar korkuyorsunuz.

Ben çok aradım 3 ay boyunca bana hiçbir zaman dönmedi. Gururum kırıldı açıkçası. Nereden biliyorsunuz aramadığımı. Artık pes ettim hiçbir şey hissetmiyorum. Artık nefret bile etmiyorum. Sadece ileride akibetim ne olur onu merak ediyorum.

sanirim kocaniz o gruptan ve siz de oylesiniz avukatada boyle dediniz o da ona gore cevap verdi. muhtemelen tanistirilarak evlendiniz bu yuzden bu kadar korkuyorsunuz.
Aradım 3 ay boyunca artık gururum kırılınca aramayı kestim. Benim onlardan olduğumu nereden çıkardınız onu anlamadım ? Çok ilginç beni yargılıyorsunuz şu anda. Kadına en büyük kötülüğü yine kadın yapıyor. İyi hayal gücü tebrik ederim

Ya sen iyi misiiiiiiin ????? 3 ay aramaya adam ve üzerinden bi 3 ay daha geçmiş. Hiç mi kv görümce kuzen vs vs yok yani ???
Madem böyle birşey geldi kocanın başına ara bul öğren. Ha böyle birşey gelmedi ise hala bi tepki vermeyerek. kendini küçük düşünüyorsun farkında mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…