hayatım Çok boş

haklısınız cesarete ihtiyacım var. Kendimi toplamalıyım.

30 yas gece olabilir ama hayata bir defa geliyoruz cocuklarinda o insana baba diycekler ..Ya Sonrasi? sana yapilanlar cocuklarina yapildiginda buna katlanabilcekmisin ,sende isyan ediceksin .Bosanmaya kesin karar verirsen , ilk baslarda zorlanacagin dogru .Bu zorluklari asmakta senin elinde ..Is konusunda sanmiyorumki 2 yüksek lisans yapmis birini ise almasinlar 30 yas icin hala gec degil sinir 30 olarak bahsedilir hatta ve özel sektörde böle bi kuralda yok.Umarim sansin sana yardim eder ve tüm üzüntülerini atlatirsin .Cocuklarinla mutlu bi hayat sürersin herseyden önce kendine güvenini ve inancini yitirme .Hersey zor asilmaz olabilir ama hayatta imkansiz diye bisi yoktur.

Son düzenleme:
eşinizle konuşun ayak kokusu için özellikle ..geğirmek bence normal insani herkesin midesinde gaz olabilir tabi hastalık derecesinde dakkada bir yapmıyorsa cok da önemli değil bence..ayaklarını işten gelince yıkatın ya da duş aldırın yatagınıza sokmayın istediginizi yapar o zaman..çok da akramsar olmayın eşinizi sevince gözünüze görünmez bunlar ...siz sevgiyi arayın canlandırın..

Rivera bana sanki gece gece sinirini yorumculardan çıkartmışsın gibi geldi.
Öncelikle seni hatırlıyorum yani ismini ama detaylarını bilmiyorum eski konularının o yüzden sadece bu konun için yorum yapacağım zaten senin de istediğin bu.
Öncelikle bu rahatsız olduğun konuları eşine söyledin mi? Yani çoraplarını yerlere değil kirli sepetine atmasını, sana yardımcı olmasını, yani sitem ederek değil ondan bazı konularda yardım iste.
Bir iş yaparken bütün iş benim üstümde bıktım artık, ölsem de kurtulsam diyerek değil, yapman gereken 2 iş varsa eşine hayatım şunu yapar mısın ben meşgulüm gibi.
Anladığım kadarıyla çalışmıyorsun, eşin o yüzden belki ev işlerinde yardım etmesi gerektiğini düşünmeyebilir.
Ama inan benim işim eşimin işinden daha zor olmasına ramen bütün iş bendedir, ama Allah var yardım istediğim zaman yapar.
Aslında benim yardım istemem hata biliyorum onun bunları görev bilip yapması gerek ama yapmıyor bu konuda haklısın Türk erkeklerinin yüzde 90 ı ev işlerini kadınların görevi olarak görüyor yapmıyor.
Geğirme ve ayaklarının kokması mevzusuna gelince, bence de eğer çok sık değilse hoş görülebilir, bilinçsiz yapıyordur uyarın. Ayak kokusu için de spreyler falan var benim eşim onlardan kullanıyor.
Akşamları işten geldikten sonra ayaklarını yıkayıp onlardan sıkabilir, bir de sabah çorabını giymeden kullanırsa işe yarar.
Son olarak çatal bıcak kullanmasını bilip bilmemesi evlenmeden önce anlaşılır, çocuğun öyle biriyle evlenir diye üzülme ayrıca öyle biriyle evlenirse de kendi tercihi yapacak birşey yok.

giriş yazınızda bunların hiçbirinden bahsetmemişsiniz...
sizi aldatan, döven, söven, ve bilimumu kötülükleri yapan bi adamla neden hala evlisiniz ?
asıl bunu sorgulamanız gerek...
hayatınız boş değil, yapmanız gereken bişey var, hayatınızı karartan şeyleri hayatınızdan çıkartmak gibi...

ben kimsenin moralini bozmaya çalışmıyorum hanımefendi. Engellemenizde beni hiç ilgilendirmiyor. Başka yerlerde de sorunlarınızı yazmış olabilisiniz ama burada ne kadar yardım bekliyorsunuz onu anlamıyorum burada insanlar ah vah vah derler doğal olarak ve tek denilecek olan boşan o zaman ve kendi hayatını kur eğer buna gücün ve cesaretin yoksa birşeyleri en baştan kazanmaya gönlünüz yoksa isterseniz 100 konu açıp anlatın kendinize yararınız olmaz. Çalışmıyorum diyorsunuz evdesisiniz ve bu hayatı bile isteye yaşıyorsunuz eğer öyle değilse birşeyler yapın o zaman. Benimde annem boşandı hemde 35 yaşında hemde iki çocuğa varken ve hiç bir çalışma hayatı yokken eğitimi yokken ama çalıştı beni okuttu üniversiteyi bitirmeme bir sene var evlendim güzel bir evliliğim var ve kardeşimde askere gitti geldi çalışıyor hiçkimseye de muhtaç olmadık çok şükür isteyince herşey olur. Sanal ortamda anlatıp iç dökmeye çalışmakla hiçbirşey geçmez elinize...

Boşanmaktan başka çare yok bence ileride çocuğunuzun babası için afedersiniz ama çatal bıçak tutmayı bile bilmeyen ök.. herifin tekiydi denebilir ama şunun babası annesini sürekli döverdi denmesi çocuğunuz için çok daha acıdır.

dejavu_one

yazmayın çünkü engelli olduğunuzdan okumuyorum. Zahmet vermeyelim size.

katılıyorum size

dejavu_one

neyi nerede nasıl paylaşacağımı da size soracak değilim tacize devam ederseniz admin e bildirmek zorunda kalacağım.Bu siteyi ve insanların fikir paylaşımını küçümsemeye hakkınız yok.Burada çok değerli fikir veren arkadaşlar da var. Sizden cevap istemediğimi belirttiğim halde neden yazıyorsunuz anlamadım.

ailenizin yanına gidecekseniz anneniz bakamaz mı bu arada ben de 32 yaşındayım ve iş değiştiriyorum şu anda avukatlık yapmak istemiyorum artık o yüzden KPSS ye girdim uzman yardımcılıklarınabakıyorum ve 35 yaşına kadar kabul eden en az 5 ilan gördüm puanım yeten iki taneye başvurdum 4 kasımda da sözlüye çağrıldım

özel sektör veya devlet bir şekilde geç kalmış sayılmazsınız bence ama tabi benim çocuğum yok bu elbette avantaj benim için ama çocuğunuz kreşe gidebilir sanırım devlet kreşleri de çok pahalı değil

aklıma başka bir çare gelmedi ama bir düşünün derim ben

bu arada bunu ben ne yapabilirim çocukla ve 30 yaştan sonra dediğiniz için yazdım alıntıyı becerememeişim

vampir dizilerine devam bırak çoraplar etrafta kalsın o geldiğinde parfm sık etrafa işleride yapabldiğini yap yapamadığın kalsın sen kendine hobi edin siteye yaz kitap oku morganville vampirlerini tavsiye ederim :) birde güneyli vampirler serisi...işin espirili tafarı tabi bu aama Allah vermsin nişanlım böyle olursa çok zor katlanamam herhalde

aynen böyle düşünüüüyorum..hiç bişey yapamıyoruz paraısızlıktan acizleştik resmen

dejavu_one

siz daha eleştiri kabul etmiyorsunuz nasıl yararınız olacakki kendinize sadece bende değil burada size karşıt düşüncede olan herkese böyle davranıyorsunuz bende meraklı değilim sizin yazılarınıza yorum yapmaya.. Zaten değmezmişsiniz.. Ne haliniz varsa görün o zaman banane maden hiçbir negatif yorumu labul etmiceksiniz niye başlık açıyorsunuz anlamıyorum ki...

Allah aşkınaa ya sizin problemleriniz var bence ben taciz mi ediyorum lütfen taciz kelimesinin anlamını öğrenin de gelin buraya bir başlık açıyorsanız her yoruma açık olacaksınız ben ilk yazımda da sonrakinde de size hakaret etmedim kendi düşüncelerimi yazdım bu da benim en doğal hakkım.. İnanmadım dedim olamaz mıyım size birşeyler yapın dedim o zaman bu mu taciiz.. Çok komik... Buyrun şikayet edin baksınlar ne yazdığıma adminler karar versinler ben yazdıklarımın arkasındayım.. Bu arada merak etmeyin bu başlığa bir daha girmek diye bir niyetim yok tehditinizden korktuğum için değil elbette değmediği için ok?

dejavu_one

Okumadığım için Cevap vermiyorum. Admin e bildirdim. Affedin. Rahatsız etmeyin lütfen.

Son düzenleme:
Sayın Rivera, beğenmediğiniz yorum yapanlarla tartışacağınıza neden diğer yorumlara cevap vermiyorsunuz?

yaa tabiki arkadasin ne yazdigini bilmiyorum ama hakaret alay olmadigi muddetce elestirilere acik olmaliyiz elestiri insani gelistirir ama dedigim gibi hakaret degil....o yuzden ne yazildigini da bilmiyorum...

Hakaret falan yok arkadaşın yazdığında, ben başından beri okuyorum kimse hakaret yazmamış, hatta bence olumsuz yorum bile yok içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…