bence suç sende
tabiki ben detayları bilemem ama 30 yaşını ne kadar gectn ki?
2 yüksek lisans mezunu insanın 22-23 yaşnda olmasını istemicekler heralde, sanıyorum ki önceden de az da olsa iş deneyimn vardır
istesen olur bence
iş bulamazsan da başka türlü bişey bulursun
yabancı dilden özel ders ver olmazsa ceviri yap
olmadı gündeliğe git, dayak yemekten iyidir
Evet hiçbir sorunumuz yokken hamile bir kadını aldatan kocama, kırk yılda bir görüştüğümüz ve nadiren konuştuğumuz halde beni düşman belleyip dövmeye kalkan kaynanama, uğruna ailemi terk edip kendi ailesinin sırtını döndüğü benim bağrıma bastığım ve sonradan bana dayak atan kocama anlayış göstermeliyim. Hatta bunları umursamayım bile. bunlar sorun mu ki...Ve geç değil. Bitti uyanın artık. Önceden söylemiyordum ama Türk erkekleriyle evlenilmez sakın evlenip hayatınızı harcamayın bekarlar.Şimdi dediğinizi tam olarak yapmış bulunuyorum.En azından evlilikten soğurlarsa hayatları mahvolmaz insanların.Dua edelim evet hemen düzelirler.Sevelim dövdükçe sevelim bu insanları düzelirler.evet haklısınız çok zor değil her gün dayak yesem kaynanam dövse ne olur ki..Ne bilesiniz tabi çok zor değil siz yaşamadınız bunları. Evlenirken bilmiyor muydum ya evet hep kadınların suçu zaten.. Erkeklerin değil. kadınlar hep kapris yapıyor canım erkekler de kendilerini hep dürüstçe ortaya koyuyor zaten.Biz aptalız yüzde 90 kadın anlayamıyoruz sizin dehanıza yetişemiyoruz canım..Erkeklerin yüzde 90 ı böyleyken siz yüzde ona giren birine sahipseniz bu başkalarının sorunlarının çok önemsiz ve hafif olduğu anlamına gelmez. Hatta çoğunluğun acı içinde olduğu gerçeğini de değiştirmez. Hayatımda sizden daha çok şey gördüm yaşadım benim gibi bir sürü insan var.Ve Siz baş öğretmen edanızla kime neyi öğretme peşindesiniz?
Rivera bana sanki gece gece sinirini yorumculardan çıkartmışsın gibi geldi.
Öncelikle seni hatırlıyorum yani ismini ama detaylarını bilmiyorum eski konularının o yüzden sadece bu konun için yorum yapacağım zaten senin de istediğin bu.
Öncelikle bu rahatsız olduğun konuları eşine söyledin mi? Yani çoraplarını yerlere değil kirli sepetine atmasını, sana yardımcı olmasını, yani sitem ederek değil ondan bazı konularda yardım iste.
Bir iş yaparken bütün iş benim üstümde bıktım artık, ölsem de kurtulsam diyerek değil, yapman gereken 2 iş varsa eşine hayatım şunu yapar mısın ben meşgulüm gibi.
Anladığım kadarıyla çalışmıyorsun, eşin o yüzden belki ev işlerinde yardım etmesi gerektiğini düşünmeyebilir.
Ama inan benim işim eşimin işinden daha zor olmasına ramen bütün iş bendedir, ama Allah var yardım istediğim zaman yapar.
Aslında benim yardım istemem hata biliyorum onun bunları görev bilip yapması gerek ama yapmıyor bu konuda haklısın Türk erkeklerinin yüzde 90 ı ev işlerini kadınların görevi olarak görüyor yapmıyor.
Geğirme ve ayaklarının kokması mevzusuna gelince, bence de eğer çok sık değilse hoş görülebilir, bilinçsiz yapıyordur uyarın. Ayak kokusu için de spreyler falan var benim eşim onlardan kullanıyor.
Akşamları işten geldikten sonra ayaklarını yıkayıp onlardan sıkabilir, bir de sabah çorabını giymeden kullanırsa işe yarar.
Son olarak çatal bıcak kullanmasını bilip bilmemesi evlenmeden önce anlaşılır, çocuğun öyle biriyle evlenir diye üzülme ayrıca öyle biriyle evlenirse de kendi tercihi yapacak birşey yok.
dejavu_one
yazmayın çünkü engelli olduğunuzdan okumuyorum. Zahmet vermeyelim size.
ailenizin yanına gidecekseniz anneniz bakamaz mı bu arada ben de 32 yaşındayım ve iş değiştiriyorum şu anda avukatlık yapmak istemiyorum artık o yüzden KPSS ye girdim uzman yardımcılıklarınabakıyorum ve 35 yaşına kadar kabul eden en az 5 ilan gördüm puanım yeten iki taneye başvurdum 4 kasımda da sözlüye çağrıldım
özel sektör veya devlet bir şekilde geç kalmış sayılmazsınız bence ama tabi benim çocuğum yok bu elbette avantaj benim için ama çocuğunuz kreşe gidebilir sanırım devlet kreşleri de çok pahalı değil
aklıma başka bir çare gelmedi ama bir düşünün derim ben
Evliliğin aşkı öldürdüğüne artık kesin olarak inanmaya başladım. Hayatın gerçeklerinden o kadar sıkıldım ki bilumum vampir dizilerini izleyip keşke ben de vampir olsam herşeyi bırakıp kaçsam diye düşünüyorum.Hayatımdan o kadar bıktım ki...Çok aşık olarak evlendiğim kocam tam anlamıyla bir kalasa dönüştü.Etrafa bıraktığı çoraplarından,geğirmesinden,ayaklarının kokmasından sıkıldım.Evde binlerce iş varken hiçbir şey yapmayıp her şeye beni koşmaya çalışmasından bunaldım.Düşündükçe sanki hayatımda hiç aşık olmamışım gibi geliyor. İçimde kocaman bir boşluk var.kendi hayatımın içinde kapana kısılmış gibiyim.her şeyden ama her şeyden kaçıp gitmek istiyorum.
bu ülkede bunları hissetmek çok normal.
sıkıldığınızda tatile çıkabiliyormusunuz yada ev değiştirebiliyormunuz sırf değişiklik olsun diye.şöyle masaj yaptırıp saunada gevşeyebiliyormusunuz.ekonomik zorluklar toplumsal baskılar bizi çepeçevre kuşatan gelenekler.kadınlara daha da yük bindiren yaşam tarzımız.yani abartacak bir durumunuz yok merak etmeyin her 10 kadından 7 si sizin yaşadığınızı yaşıyordur
dejavu_one
yazmayın çünkü engelli olduğunuzdan okumuyorum. Zahmet vermeyelim size.
neyi nerede nasıl paylaşacağımı da size soracak değilim tacize devam ederseniz admin e bildirmek zorunda kalacağım.Bu siteyi ve insanların fikir paylaşımını küçümsemeye hakkınız yok.Burada çok değerli fikir veren arkadaşlar da var. Sizden cevap istemediğimi belirttiğim halde neden yazıyorsunuz anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?