Evet doğru anlamışsın özeti yazdığın gibi.6,5 yıllık bir ilişkin oldu. Onu başkalarından kıskandın, babanın anneni aldatması geldi aklına , sevgiline bir türlü güvenemedin. Buda aranızda sorunlar kavgalar yarattı. En son ayrıldınız. Oda başkasıyla mı evlendi ? Doğru anlıyorum hikayeyi.
Hayır sadece aşk acısı değil, BABA özlemi de yazdırdı. Yanımda olmasına o kadar çok ihtiyacım var ki kelimelerle anlatamam bunu.aşk acısı mı yazdırdı bunları sana? eger öyleyse bir ohh cekecegim çunku gececek senin de bildiğin gibi
Evet olmuyormuş bilmiyordum olmayacağını bu yüzden koydum onu babamın yerine beni korusun kollasın istedim, baba şefkatini sevdiğim adamdan alayım, yanımda olsun istedim; ama çok yanlış yapmışım böyle düşünerek. Bir kere değil 2 3 kere yıkıldığımdan dolayı artık güçlü bir insan değilim, olamıyorum. İnşallah dediğiniz gibi mutlu olabilirim buna da inancım kalmadı çünkü.Okudum. Yaşadıkların zor ama sende bir o kadar güçlüsün unutma. İyiki gitmiş defolmuş gitmiş erkek arkadaşın. Boşver ondan sana koca olmazmış zaten. Bunda sonra hiçbir erkeği baban yerine koymaya çalışma olmuyor çünkü herkesin yeri farklıdır... Allah yardımcın olsun Dicem ama güçlü olduğunu da unutma. Mutluluklar umarım bundan sonra çok Mutlu olursun
sana öyle geliyor sığınacak bir liman arıyorsun oysa annen var ama sen onun teselli etmediğini biliyorsun babanın teselli edeceğini sanıyorsun sırf yanında olmadıgından öyle bir yanılmasa ama bu dönemde isterse dunya pervane olsun pek fayda etmiyor kendi içinde halletmen gerekiyor.baba özlemi duyman çok normal ve her yüreğün acıdıgında depresmesi de normal ama her şeyi buna bağlamak cözümsüzlük doğurur.Hayır sadece aşk acısı değil, BABA özlemi de yazdırdı. Yanımda olmasına o kadar çok ihtiyacım var ki kelimelerle anlatamam bunu.
Her yüreğim acıdığında buna bağlamıyorum, aksine mutlu olduğum zamanlarda da babamın eksikliğini hissediyorum. Teselli edeceğinden de değil eğer babam başımda olsaydı hayatım gerçekten çok başka olurdu. Annemin sözünü dinlemiyorum fakat babamdan çocukken korkardım eğer bırakıp gitmeseydi korkudan onu dinlerdim aşık olsam da en başından bitirebilirdim çok fazla acı çekmeden. Biliyormusun en çok canımı ne acıtıyor. O kız hamile babası bunu öğrenmesine rağmen onun arkasında ama benim babam daha küçücükken hiç düşünmeden bırakıp gitti.sana öyle geliyor sığınacak bir liman arıyorsun oysa annen var ama sen onun teselli etmediğini biliyorsun babanın teselli edeceğini sanıyorsun sırf yanında olmadıgından öyle bir yanılmasa ama bu dönemde isterse dunya pervane olsun pek fayda etmiyor kendi içinde halletmen gerekiyor.baba özlemi duyman çok normal ve her yüreğün acıdıgında depresmesi de normal ama her şeyi buna bağlamak cözümsüzlük doğurur.
kader canım.Allah yar ve yardımcın olsun.Her yüreğim acıdığında buna bağlamıyorum, aksine mutlu olduğum zamanlarda da babamın eksikliğini hissediyorum. Teselli edeceğinden de değil eğer babam başımda olsaydı hayatım gerçekten çok başka olurdu. Annemin sözünü dinlemiyorum fakat babamdan çocukken korkardım eğer bırakıp gitmeseydi korkudan onu dinlerdim aşık olsam da en başından bitirebilirdim çok fazla acı çekmeden. Biliyormusun en çok canımı ne acıtıyor. O kız hamile babası bunu öğrenmesine rağmen onun arkasında ama benim babam daha küçücükken hiç düşünmeden bırakıp gitti.
kesinlikle katılıyorum.Babam öldüğünde 3 yaşındaydım. Bir nevi babasız buyudum hiiç tanımıyordum.
Babam olmadığı halde hep dik durdum , özguvenım hep vardı.
Yaşadıkların zor evet ama babasızlığa vurma bence bu zorlukları.
Haklısın bende 3,5 yıllık evlıyım .kesinlikle katılıyorum.
Ben de babam sağ olduğu halde, babasız kalanlardanım.
Çok kereler annemi aldatmışlığı var, bunu da yaşadım.
Ama hiç özgüven sorunum olmadı, her daim eşime güvendim sevgiliyken de güvendim.
Her daim "aldatırsa beni kaybeder, başka da birşey olmaz" bakış açısıyla yaklaştım.
Babamın yapmış olduğu hataları bir başkasına mal etmek zaten mantıklı bir şey değil.
Sen de bu şekilde düşünmelisin.
Babanın yapmış olduğu hatalar elbetteki doğru değil. Fakat herkes baban değil, bunu da bilmelisin.
Babanın yapmış oldukları doğrultusunda vereceğin kararlar ancak ve ancak senin hayatını etkiler ve senin geleceğini etkiler. O yüzden kararlarını kendin için, hissettiklerin ve aklın doğrultusunda vermelisin.
"Babam böyle yapmıştı o da öyle yapacak/yapabilir" düşüncesini bir kenara bırakmalısın.
Aksi halde güvensiz, ürkek, çekik bir hayatın olur.
Kendin kararlarını verebilir, uygulayabilir bir kişilikle ilerlediğinde hem özgüvenini beslersin, hem de inan bana kendi aldığın kararların olacağı için hayatında kendini daha mutlu hissediyor olacaksındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?