sen kilo bildirmedin ki vefaYA BEN PAZARTESİ KAÇ KİLOYDUMMMM
aman dikkat et canımsağol kuzucummmm yine şifayı kapıyorum sanırsamm
bende yeşil çay içiyorum
öğle yemek yemedim
5 adet etiform yedim
yoğunluktran yiyemedim
arkadaşlarda yengen(sosisli) sölemişler bende yemedimmmm
sen kilo bildirmedin ki vefa
aman dikkat et canım
şu an açsın değil mi
Rolla cım yasemin çok güzel yazmış canım, lütfen artık bu işi beyninde bitir, zayıflıycam dersen , gerisi gelir zaten, bildiğim kadarıyla sende 84 lerden indin bu kiloya, yemeye devam edersen gene 80 leri görebilirsin, aman diyeyim, ayrıca sana sıkı diyet yap demiyorum sadece suyuna sporuna dikkat etsen, abur cubur yemesen zaten tıkır tıkır gider kiloların
cnm sağol ne biliyim umutsuzluga kapıldım herhalde evet 3 yıl önce 83 kilo idim şimdi 69-70 kilo da geziniyorum yazın başında 64 kiloya kadar inmiştim sizlerle birlikte yine yaparım başarabilirimsen kilo bildirmedin ki vefa
aman dikkat et canım
şu an açsın değil mi
Rolla cım yasemin çok güzel yazmış canım, lütfen artık bu işi beyninde bitir, zayıflıycam dersen , gerisi gelir zaten, bildiğim kadarıyla sende 84 lerden indin bu kiloya, yemeye devam edersen gene 80 leri görebilirsin, aman diyeyim, ayrıca sana sıkı diyet yap demiyorum sadece suyuna sporuna dikkat etsen, abur cubur yemesen zaten tıkır tıkır gider kiloların
evet sen isteyince çok güzel veriyorsuncnm sağol ne biliyim umutsuzluga kapıldım herhalde evet 3 yıl önce 83 kilo idim şimdi 69-70 kilo da geziniyorum yazın başında 64 kiloya kadar inmiştim sizlerle birlikte yine yaparım başarabilirim
evet yaptım yapmıştım yine yaparımevet sen isteyince çok güzel veriyorsun
evden getirmekte zor oluyodur senin için, bizim gruptan bi arkadaş vardı bazen yemek yemediğinde 1 avuç fındık ve 1 süt içiyordu öğlen öğününe, bazen alternatif olabilircanım hiç açlık yok inannn
biraz sonra elmam varonu yerim
ya burda yemek gerçekten sorun
bildirdimmm canım bendesen kilo bildirmedin ki vefa
aman dikkat et canım
şu an açsın değil mi
ben sabah tartıldım 61 kiloyum 200 gr vermişimm aman ne çok ne çok
afiyet olsunbugün ki menü mü yazıyım akşamı da yazıyım belki dışına çıkmam sabah bana sorun akşam kaçamak yaptınmı diye yaptıysam demedinizi bırakmayın bana
sabah
ekmek peynir tereyağı bal makul miktarda
şekersiz çay
ara yeşil çay elma
öğle kıymalı karnabahar bol yeşillik yoğurt bir dilim tb ekmekği
ara yarım elma yarım armut
akşam
balık salata bir dilim ekmek
canım bi tablo vardı orada yok kilon ondan demiştimbuldummmm 61 kilo imşimmmmm
evden getirmekte zor oluyodur senin için, bizim gruptan bi arkadaş vardı bazen yemek yemediğinde 1 avuç fındık ve 1 süt içiyordu öğlen öğününe, bazen alternatif olabilir
yine çenem düştü, yasemin beni kovmadan çıkayım artık,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?