teşekkür ederim cnmAAAAAAAAAAA rollacım güle güle kullan canım güzel günlerde
Herkese günaydın bugün Ablam kahvaltı ya çağırdı bol kaçamaklı bir kahvaltı oldu ayran aşı diyeti de yalan oldu atın beni denizlere aa ankarada deniz yokki
günün kötü espirisi benden olsun ruh halim karmaşık
Kızlar dün pek vaktim olmadı yazmaya ha bu arada eşim telefonu aldı doğumgünü hediyesi olarak
Teşekkür ederim sağol saraycam sana böyle hitap etmek geliyor içimdengüle güle kullan canım
istediğin gibi hitap et rollam (bende öyle desem)Teşekkür ederim sağol saraycam sana böyle hitap etmek geliyor içimden
teşekkür ederim yasemincim söylemişmiydim benim kızımın adıda yaseminEVET HAVALARDA UÇUŞUYORUM
O KADAR POZİTİFİMMM
AFİYET OLSUN GÜN İÇİNDE DİKKAT EDERSİN ARTIKIMM
OOO GÜLE GÜLE KULLAN CNM
EVET LİLİ BENLE UĞRAŞIYORDAA
NASIL GİDİYOR AYRAN AŞII
Çok güzel oluristediğin gibi hitap et rollam (bende öyle desem)
VALLA ONDAN DİL PABUÇ KADAR MÜMKÜNMÜÜ CEVAP VERMEKK
kızlar bu gün kilom 62.8 kg çok kötü biliyorum ama tekrar veririm ben, diyet olarak biliyorsunuz bir listem yok ama bu sefer daha düzenli beslenmeye karar verdim,
şöyle ki;
günlük 2 meyve
4 dilim ekmek (sabah 3, öğlen 1 dilim gibi...) geri kalan pro salata yoğurt ya da sebze salata yoğurt... bakalım böyle böyle kilo verebilecek miyim
et olacak pro yu et anlamında yazmıştım, 4 dilim fazla mı olur diyorsun :)Sarayca et olmayacak mı listende? ben olsam 2 meyve yemem bir tane yeter kızzzz, ayrıca 4 dilim ekmek nedir sadece sabah 1 dilim hadi en kötü 1 dilimde öğlen...
birden gaza gelip yazdım mazur görD:
güle güle iyi günlerde kullan canım hayırlı olsun inşşKızlar dün pek vaktim olmadı yazmaya ha bu arada eşim telefonu aldı doğumgünü hediyesi olarak
SENDE BEN GİBİ EKMEKCİSİN DEMEKKKet olacak pro yu et anlamında yazmıştım, 4 dilim fazla mı olur diyorsun :)
Teşekkür e
teşekkür ederim yasemincim söylemişmiydim benim kızımın adıda yasemin
et olacak pro yu et anlamında yazmıştım, 4 dilim fazla mı olur diyorsun :)
AKŞAM KOMŞUM TAVUKLU PİLAV GETİRMİŞ YEMEDİM
AMA OĞLANIN ISRARI İLE YEDİM BAKLAVAYI
NE ANLAMI KALDI BENİM AKŞAM YEDİKLERİMİNN
AKŞAM KOMŞUM TAVUKLU PİLAV GETİRMİŞ YEMEDİM
AMA OĞLANIN ISRARI İLE YEDİM BAKLAVAYI
NE ANLAMI KALDI BENİM AKŞAM YEDİKLERİMİNN
Geçmiş olsun ne diyeyim olur bazen arada, ama bununla kalsın öyle değil mi, kaçmasın ipin ucu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?