zaten vefa alışkanlık yaptıııı
Verirsin tabi aramızda en azimli ve başarılı sensinkızlar bu gün kilom 62.8 kg çok kötü biliyorum ama tekrar veririm ben, diyet olarak biliyorsunuz bir listem yok ama bu sefer daha düzenli beslenmeye karar verdim,
şöyle ki;
günlük 2 meyve
4 dilim ekmek (sabah 3, öğlen 1 dilim gibi...) geri kalan pro salata yoğurt ya da sebze salata yoğurt... bakalım böyle böyle kilo verebilecek miyim
Teşekkür ederim tatlımgüle güle iyi günlerde kullan canım hayırlı olsun inşş
ne desem ki bende yeni başladım bir kaç haftaya bende aynı olur muyum, olurum valla
yaza kadar verir alır tekrar veririm hesapları var
hep dediğin gibi yamsin biz bu işi sağlıklı beslenmeye dönüştürmeden yaşam biziçi haline getirmeden olmayacak,
diyet yaparken hep bunu düşünüyorum diyet bitince tamam
SENDE BEN GİBİ EKMEKCİSİN DEMEKKK
Bana fazla geldi canım, yani ekmek neticede küllüm zarar
Verirsin tabi aramızda en azimli ve başarılı sensin
kızlar bu gün kilom 62.8 kg çok kötü biliyorum ama tekrar veririm ben, diyet olarak biliyorsunuz bir listem yok ama bu sefer daha düzenli beslenmeye karar verdim,
şöyle ki;
günlük 2 meyve
4 dilim ekmek (sabah 3, öğlen 1 dilim gibi...) geri kalan pro salata yoğurt ya da sebze salata yoğurt... bakalım böyle böyle kilo verebilecek miyim
AKŞAM KOMŞUM TAVUKLU PİLAV GETİRMİŞ YEMEDİM
AMA OĞLANIN ISRARI İLE YEDİM BAKLAVAYI
NE ANLAMI KALDI BENİM AKŞAM YEDİKLERİMİNN
haklısınnnnaynen öyle ceydacım sen akşama kadar eziyet çekiyorsun sadece
haklısınnnn
yok kız sabah mesaj göndermiş , iyi bence ama birşeyler yemekle meşgul olabilircanım olmadı sen kendine biraz zaman tanı ama tabiii bu arada da abartma yemeyi vefam
kızzz beli tutulduydu ya acaba diyorum daha da fenalaştı mı
yoksa sadece iş yoğunluğumu ?
yok hata yaptım diye salmıyorum kesinliklecanım olmadı sen kendine biraz zaman tanı ama tabiii bu arada da abartma yemeyi vefam
kızzz beli tutulduydu ya acaba diyorum daha da fenalaştı mı
yoksa sadece iş yoğunluğumu ?
ton balığı yiyesim var sizce yemelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?