Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olayların iç yüzünü siz bilirsiniz.Resmi nikah yok
Döşenmiş bir ev yok
Biz doğuda öğretmenlik yapıyoruz, kendi evim hazır hâlâ, taşıyamamıştım onun evine
Yazik babacigina. Bes para etmez bi adam icin ne sikintilar cekmis adamcagiz. Ailesi, anasi vs hepsi bahane. Dogru durust insan sebep ne olursa olsun boyle bir ahlaksizlik yapmaz.Çok doğru söylüyorsun. Annem babam kardeşim hatta akrabalarım yakın arkadaşım hep ben istedim bu pisliğe ben kefil oldum diye dayandılar. Şimdi de benim acı çeke çeke silmem gerek.
Bittiğini söylediğimde babam bağıra bağıra şükürler etti, sarıldı bana, çok şükür kurtuldun, biz vebale gireriz diye sustum, şükür onlar vebale girdi diye hep sevindi yüzü güldü bittiği için
Çok acı ama dahası da var. Ailesinden herkesten gizli ameliyat oldu, başında ben durdum. Okuldakilere bacağından ameliyat oldu dedik. Sülalesinde çocuk sahibi olan sadece iki kuzeni var. Ameliyattan önce çocuğunun olma ihtimali sıfır dedi doktor, sonra da hiç kontrole gitmedi. Ben çocuğum olmama ihtimalini bile bile sahip çıktım ona.
Annemin dediği gibi anasının babasının umursamadığını biz bey oğlu yaptık, bastı tekmeyi Allahın belası
Ayy çok üzüldüm babacığınıza ya..Aileniz nasıl baskı altındalar farkındamısınız,nasıl bunalmışlardır..Bukadar zman sizin için susmuşlar sizin de onlar için artık geri dönmemeniz gerek. En çok da kendiniz için..Çok doğru söylüyorsun. Annem babam kardeşim hatta akrabalarım yakın arkadaşım hep ben istedim bu pisliğe ben kefil oldum diye dayandılar. Şimdi de benim acı çeke çeke silmem gerek.
Bittiğini söylediğimde babam bağıra bağıra şükürler etti, sarıldı bana, çok şükür kurtuldun, biz vebale gireriz diye sustum, şükür onlar vebale girdi diye hep sevindi yüzü güldü bittiği için
Peki arkadaşlar içim yanıyo, bu acı nasıl geçer, neler yapayım