• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım mahvoldu, lütfen yardım edin

Çok acı ama dahası da var. Ailesinden herkesten gizli ameliyat oldu, başında ben durdum. Okuldakilere bacağından ameliyat oldu dedik. Sülalesinde çocuk sahibi olan sadece iki kuzeni var. Ameliyattan önce çocuğunun olma ihtimali sıfır dedi doktor, sonra da hiç kontrole gitmedi. Ben çocuğum olmama ihtimalini bile bile sahip çıktım ona.

Annemin dediği gibi anasının babasının umursamadığını biz bey oğlu yaptık, bastı tekmeyi Allahın belası
köprüden önceki son çıkışta basmış tekmeyi
ne kadar şükretsen az
yoksa ömür boyunca tekme yiyecektin sürekli

Peki arkadaşlar içim yanıyo, bu acı nasıl geçer, neler yapayım

Canım ben de 7 sene sevdim 7 sene sonra söz nişan safhası da 2 sene sürdü 9 sene de gitsin.. Her şey güzel şükür ama kültür farkımız o kadar çoktu ki hala da çok ama şükür yavaş yavaş aşıyoruz... Gerçekten belki büyüklerimiz sözünü biraz dinleseydim bu kadar acı çekmezdim.. 7 sene boyunca 2 gün gülsek 5 gün tartışıyorduk ağlıyordum... Psikolojim bile bozulmuştu.. Şimdi ki aklım olsa gerçekten bu kadar eziyeti kendime etmezdim ki senin ailesiyle zaten en büyük sıkıntın... Aman diyeyim... Kendini sev önce...

Canım hiç üzülme.
Bak Allah karsına çıkarmış bi şekilde sen göremediklerini gör diye.

Babanı o kadar iyi anlıyorum ki, istemediği içi ısınmadığı birine sırf sen sevdiğinden bişey demeyip o gidince içinde ki huzur dışa vurmuş resmen.
bak kendi paranı kazanıp güzelde mesleğin var.
eger eski nişanlın hala anne baba arkasına sığınarak senden ayrılmışsa , sen arkana bile bakma cnm.

hayırlısı olsun hakkında.

Çok dayandım, çok dayandım, Allah şahit neler yaşattılar bize.
Maddi manevi emek verdim ona.
Çocuğunun olmama ihtimaline rağmen hiç bırakmayı düşünmedim.
Annem babam, senin arkanda biz varız, o çocuk yalnız diye diye onu pohpohladılar.
Bana bir çiçeği nasib olmadı.
Kınayı, düğünü tüm masrafları ailem karşıladı.
Düğün sonrası dayımlar kuzenlerim, düğün oldu deme düşünme kurtul bu aileden dediler, ben yine sahip çıktım.

Her şeye rağmen bir mesajla bitirdi.

Dilimde bin türlü beddua var ama tek diyeceğim adımı ana ana ölsün. Yuva sahibi olamasın çünkü benim ilk hayalimi yıktı.

Annem babam, senin arkanda biz varız, o çocuk yalnız diye diye onu pohpohladılar.
Düğün sonrası dayımlar kuzenlerim, düğün oldu deme düşünme kurtul bu aileden dediler, ben yine sahip çıktım.

Dilimde bin türlü beddua var ama tek diyeceğim adımı ana ana ölsün. Yuva sahibi olamasın çünkü benim ilk hayalimi yıktı.

ama hala affetsem mi diye düşünüyosun

Annem de aynı fikirde. Pişman olsa kapımıza dayansa belki bi şeyler değişir ama evde ağlamayla olmaz diyor.

boş yere ağlayıp sızlanmasına güvenmeyin!.. bana biraz suçu üstünden atmak, ''bende istemiyorum'' havaları yaratmak istiyor gibi geldi. duygu sömürüsü yapıyor olmasın.

Hayatın falan mahvolmadı çok şükür kurtulmuşsun. Mesafe de olsa öyle dengesiz insanlarla ömür geçmezdi. Çok iyi olmuş bence Nikahtan önce gerçek yüzünü göstermesi. Allah kurtarmış. İçiniz acısa da zamanla azalacak bu acı emin olun. Zihninizi oyalayacak şeyler yapın. Psikologa gidin ihtiyacınız varsa. Ama o adamla bir daha muhattap olmayın biraz mantıklı düşünüyorsanız.

Şu bi gerçek ki ailesi tüm sülalesi aylardır baskı yaptılar. Sanırsınız çok ahlaklı, çok insan, çok zengin bi sülaleden süper bi oğlan çalıyomuşuz gibi kendi evladına yapmadığını bırakmadılar.
O eve gitmiyodu. Çok dayandı. Evimiz yolumuz ayrı olcak dedi durdu. Tayin vakti için benim aileme yakın ilçeleri araştırdı, oralara geldi baktı. Ki baktığı yerlere taşınırsak ailesinden 15 saatlik mesafede olacaktık. İyiydi ya. Annem babama diş döktü hep, bi evlenelim bu sıkıntılar geçicek, benden hiç şikayet etmiyceksiniz, iyi ki diyceksiniz dedi.

Hep kafamda şu vardı, tamam onüç yaşından beri aileden ayrı tek başına okumuş, çalışmış, kendine bakmış ama anne yani, sütü bozuk, kanı belli diyodum içimden ama kendimi kandırıp yoluma devam ettim

mesleği var, para kazanılır, bu sorun olmamalı.. annemin bir lafı var 'akıllı insan her durumda kendini çekip çıkarır..''

sonuç ,gelirse affetcen mi ?

Çok doğru söylüyorsun. Annem babam kardeşim hatta akrabalarım yakın arkadaşım hep ben istedim bu pisliğe ben kefil oldum diye dayandılar. Şimdi de benim acı çeke çeke silmem gerek.

Bittiğini söylediğimde babam bağıra bağıra şükürler etti, sarıldı bana, çok şükür kurtuldun, biz vebale gireriz diye sustum, şükür onlar vebale girdi diye hep sevindi yüzü güldü bittiği için

ailen bile vebal almamak için, gerçekleri gözardı etmiş. çok çok iyi bir aileye sahipsin. onları dinlemediğin için seni suçlamamışlar. hala arkandalar. aileler yanılmaz A Ayseggggg onları daha fazla üzme..

Çok acı ama dahası da var. Ailesinden herkesten gizli ameliyat oldu, başında ben durdum. Okuldakilere bacağından ameliyat oldu dedik. Sülalesinde çocuk sahibi olan sadece iki kuzeni var. Ameliyattan önce çocuğunun olma ihtimali sıfır dedi doktor, sonra da hiç kontrole gitmedi. Ben çocuğum olmama ihtimalini bile bile sahip çıktım ona.

Annemin dediği gibi anasının babasının umursamadığını biz bey oğlu yaptık, bastı tekmeyi Allahın belası

ilerde bu özel durumdan dolayı bile, kompleks yapacak sizi daha mutsuz edecek birisine benzedi gözümde..

ya ne güzel kurtulduğun için mutlu olman gerekir. evet herkes aşk acısı yaşadığında kötü olur ama karşındaki insan sanki senin hayatını mahvetmek için uğraşmış. ailesi de aynı şekilde üstelik.
bir de affetmek de nedirya? düğününden sonra bu adam sana mesajla postayı koymuş. affetmek nedirya?
gün gelir "boşanıyorum" temalı başlık açarsın.
o zaman daha mı iyi?
en azından resmi nikah yok. yarın öbürgün karşınıza çıkmayacak.
imam nikahından dolayı bir şeyler yaşadıysanız da boşverin gitsin. Allah katında helaldiniz ama artık haramsınız.
adam senin imam nikahını da bitirmiş. yani seninle bir gelecek isteseydi aslında ya da sadece ailesinden dolayı olsaydı onu bitiremezdi öyle hem de mesajla.
karakteri oturmamış biriyle daha ne sıkıntıların olurdu.
senin ve ailenizin iyi niyetindendir belki Allah yardımcınız olmuş.
şimdi dik durun.

sevgili konu sahibi;
kendine biraz zaman ver, kurulu evin düzenin varmış. git biraz ağla sızla düşün taşın. bugünler geçecek emin ol.
yazılan yorumların çoğuna katılıyorum. çocuk için yorum yapamayacağım. Allah herşeye kadir.
ama şunu biliyorum her kadın bir yaştan sonra evlat sahibi olmak, anne olmak istiyor. bunun için tüm imkanları zorluyor. allah herkese nasip etsin, aratmasın inşallah
doğru kararı verebileceğini düşünüyorum.

kendine onu affettiğinde bir senaryo yaz, seni nasıl bir hayat bekliyor, tasarla..
aileyi de yabana atma.
evliliklerde aile çok önemli oluyor. yabana atamıyorsun. et tırnaktan ayrılmıyor canım benim.

Son düzenleme:
Dur bi saniye?
Yani nisan yapildi.
Gelinlik giyildi elin gunun icinde.
Davetliler geldi oynandi tore atildi.
Evine birakti seni ve ertesi gun gelmedi oylemi??
Yanlis anlamadim galiba?

siz bir garibi sevindirmişsiniz de Allah sizi korumuş bence. nikah kıymak istemişsiniz ertelenmiş kıyamamışsınız, aynı eve girmeden adam duruşunu belli etmiş. gidip te geri dönmemişsiniz baba evine.

aşk, sevgi tamam da sizin bir gururunuz, her şeyden önemlisi aileniz var. hadi gururu geçtim bu adamda karakterde bir sıkıntı var. iyi, hoş olabilir ama dik değil. koca adam. her şey olmuş, bitmiş, düğün bile olmuş buna rağmen utanmadan "annam istamıyooo" diyen bir şımarıktan koca filan olmaz.

yolunuza bakın, bir sene sonra hatrlamazsınız bile.

siz bir garibi sevindirmişsiniz de Allah sizi korumuş bence. nikah kıymak istemişsiniz ertelenmiş kıyamamışsınız, aynı eve girmeden adam duruşunu belli etmiş. gidip te geri dönmemişsiniz baba evine.

aşk, sevgi tamam da sizin bir gururunuz, her şeyden önemlisi aileniz var. hadi gururu geçtim bu adamda karakterde bir sıkıntı var. iyi, hoş olabilir ama dik değil. koca adam. her şey olmuş, bitmiş, düğün bile olmuş buna rağmen utanmadan "annam istamıyooo" diyen bir şımarıktan koca filan olmaz.

yolunuza bakın, bir sene sonra hatrlamazsınız bile.

bu yoruma katiliyorum konu sahibi..arkana bile bakma,Allahin sevdigi kuluymussun..
tertemiz bi sayfa ac kendine..

Evet doğru anladınız kardeşim. Kına yapıldı, ertesi gün düğün, beş gün sonra onların memlekette yapılacaktı aynıları, düğün ertesi günü mesajla bitirdi.

Back
X