• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım mahvoldu, lütfen yardım edin

Evet imam nikahı vardı ama çok şükür içim rahat alnım açık, hiçbi şey yaşanmadı. Hep acıdım ben bu şahsiyetsizin haline ama o beni ne hale getirdi

Arkadaşım bir silkin kendine gel ne olur. Sonra da iyi bir sadaka var.

Hayatın mahvolmamış, hayatın kurtulmuş. Son anda uçurum kenarından dönenlerdensin sen.

Evet doğru anladınız kardeşim. Kına yapıldı, ertesi gün düğün, beş gün sonra onların memlekette yapılacaktı aynıları, düğün ertesi günü mesajla bitirdi.
hic uzulme baba evinde olup bitmesi senin icin daha iyi keske kiz kardesiminde oyle bitseydi onunda kaynana istemedi 4 ay evli kaldi ve bitirdi kaynanasi

çok düşünerek yazıyorum. ucuz atlatmışsınız. bu adamdan uzak durun. adam bile denmez ya benim gözümde.

ilerde başka bi sıkıntı çıktığında çocuğunuzla sizi bıraksa? yada bir aylık evliyken annesi yüzünden yine sizi terketse? herşey beklenir.

benim kocada aile yönünden çok pısırık.ev için kredi çektik beraber ödüyoruz zorlanıyorum diye evi terketti. aileside destek tabi. oğlum saçmalama diyen olmadı.keşke benide sizin gibi düğün sonrası terketseydide bunları yaşamasaydım.

size göre oluru var yani ilginç.

hayır bence affetmemeli, diğer yorumlarımda yazdım.
ama kendi için oluru olsa bile, bu durumda ailesini küçük düşürmüş olucak. düşüncem bu yönde.

boş yere annesine saydırma bence senin nişanlında ne o ağlak gibi ağlayıp sonra ay ben yapamıyorum ne kadar pasifmiş öyle adam mı olur zaten şükret böyle biriyle olmadığına

Peki arkadaşlar içim yanıyo, bu acı nasıl geçer, neler yapayım

Vay be artik internet aleminde bos ol deniyor. Aci gecer zaman hepsini unutturur sana.

Benim de nisanlim benzerini yapmisti bana. Kimse kendisini istememesine, yanima yakistirmamasina ragmen ben ölüp bitiyordum kendisine. Yurt disinda yasayan abisi cok güzel bir is ve es bulmustu kendisine. Giderken sadece "kendine iyi bak" demisti. Tek düsündügüm insanlara ne derim herkes neler söyleyecek olmustu. Benim de annem göbek atacakti resmen bitti deyince. Agizlarindan da namus lafi düsmezdi. Nasil ya ailesinin lafiyla nasil hareket eder asla yapmaz derdim. Tecrübe yok, büyükleri dinlemek yok tabi.

Kolay degil önce sok olup kabullenemiyorsun, hemen ciksa gelse düzeltsek, milletin agzina laf vermeyelim güldürmeyelim kendimize diyorsun ama dönülecek düzeltilecek bir sey kalmadigini da biliyorsun. Senin icin önemli ilan ilk hafta. Normal is yasantina döneceksin, arkadaslarin ailen sana destek olacak, annen sen farketmeden alinan esyalari yok edecek. Babanin varligi yeter sana.

Simdi 10 yillik evliyim 2 cocugum var ve bundan daha mutlu bir yasantim olamaz heralde. Konunu okuyunca hatirladim yaratigi. Unutmadan ben simdiki esimle nisanliyken bu zat birgün is yerimin cikisina gelmisti. Sok oldum ama sanki sokaktaki herhangi biriymis gibi yanindan gecip otobüse binmistim. Planlasam yapamazdim heralde agzima geleni sayar kovarim derdim ama bana hissettirdigi sadece bir "hiç" ti.

çok düşünerek yazıyorum. ucuz atlatmışsınız. bu adamdan uzak durun. adam bile denmez ya benim gözümde.

ilerde başka bi sıkıntı çıktığında çocuğunuzla sizi bıraksa? yada bir aylık evliyken annesi yüzünden yine sizi terketse? herşey beklenir.

benim kocada aile yönünden çok pısırık.ev için kredi çektik beraber ödüyoruz zorlanıyorum diye evi terketti. aileside destek tabi. oğlum saçmalama diyen olmadı.keşke benide sizin gibi düğün sonrası terketseydide bunları yaşamasaydım.
aaa.
ne yaptınız peki? kendini affettirmek için uğraşmıyor mu?

Evet imam nikahı vardı ama çok şükür içim rahat alnım açık, hiçbi şey yaşanmadı. Hep acıdım ben bu şahsiyetsizin haline ama o beni ne hale getirdi

flörtlerin çoğu imam nikahlı. nişanlandıktan sonra da imam nikahı yapılabilir normal. buna takılmayın

Resmi nikahınız yok, ve görünürde evlilik süreci yaşamadınız. evlenmiş sayılmazsınız bence.

Resmi olarak boşanmış olmayacaksınız da..

boşver şimdiden böleyse evlenince kimbilir neler yapardı sana. evlenince erkekler daha kötü oluyor

kendine zaman ver. daha çok yeni olduğu için böyle düşünüyor, kabullenemiyorsun.

herşeyde bir hayır vardır.
canım bak. çok yakın bir arkadaşım deli gibi aşık severek evlendi. 4 sene önce. ama hep sorunluydu. ben hiçbir zaman onaylamadım. ama arkadaşımı çok iyi tanıdığım için, önüne geçemedim. 'sen kabullenmişsin artık' dedim geçtim.

şimdi küçük yaşta bebeğiyle şiddet görüyor. boşanma süreci geçirdiler.
bazı şeyleri oluruna bırakmak (Allaha) her zaman daha hayırlıdır. hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Vay be artik internet aleminde bos ol deniyor. Aci gecer zaman hepsini unutturur sana.

Benim de nisanlim benzerini yapmisti bana. Kimse kendisini istememesine, yanima yakistirmamasina ragmen ben ölüp bitiyordum kendisine. Yurt disinda yasayan abisi cok güzel bir is ve es bulmustu kendisine. Giderken sadece "kendine iyi bak" demisti. Tek düsündügüm insanlara ne derim herkes neler söyleyecek olmustu. Benim de annem göbek atacakti resmen bitti deyince. Agizlarindan da namus lafi düsmezdi. Nasil ya ailesinin lafiyla nasil hareket eder asla yapmaz derdim. Tecrübe yok, büyükleri dinlemek yok tabi.

Kolay degil önce sok olup kabullenemiyorsun, hemen ciksa gelse düzeltsek, milletin agzina laf vermeyelim güldürmeyelim kendimize diyorsun ama dönülecek düzeltilecek bir sey kalmadigini da biliyorsun. Senin icin önemli ilan ilk hafta. Normal is yasantina döneceksin, arkadaslarin ailen sana destek olacak, annen sen farketmeden alinan esyalari yok edecek. Babanin varligi yeter sana.

Simdi 10 yillik evliyim 2 cocugum var ve bundan daha mutlu bir yasantim olamaz heralde. Konunu okuyunca hatirladim yaratigi. Unutmadan ben simdiki esimle nisanliyken bu zat birgün is yerimin cikisina gelmisti. Sok oldum ama sanki sokaktaki herhangi biriymis gibi yanindan gecip otobüse binmistim. Planlasam yapamazdim heralde agzima geleni sayar kovarim derdim ama bana hissettirdigi sadece bir "hiç" ti.
merakımı mazur görün, eski nişanlınız abisinin bulduğu kadınla mı evlendi sonra

Bn bu olayı yasadım aynısı kardesim bosver gıtsın bi insan degısmez evlnnce daha kotu oluyor innkı

Ay cok sinirlendim ya. Kina dugun her sey plmus ertesi gun sadece bir mesajla terk etmek ne demek???!! Adam akilli arayip konusmamis bile karaktersiz. Her seyi gectim kalbin kirildi, gururun kirildi nasil affedeceksin? Yarin bir gun evlendiginde yine boyle seni birakip gitmeyeceginin garantisi var mi? Bence kurtulduguna sukret ve def et.

Allah'ın sevgili kuluymuşsun yat kalk dua et. Evlendikten sonraki gecede terkedebilirdi.

Annem, babam, erkek kardeşim çok kararlılar. Babam kurban kesicek sevincinden.

Elalem ne der, evet bunu kafama çok takıyorum, ama annem babam biz evimizin içinde mutlu olalım, istediklerini desinler dedi. Ki ben kimsenin yadırgıycanı sanmıyorum, tüm akrabalar mutsuzdu kimse istemiyordu.

İnşaAllah anıları çabuk unutur. İnşaAllah çabuk atlatırım. İlk kez aşık oldum, ilk kez ailemle birini tanıştırdım, ilk kez evlilik hayali kurdum, hayatıma girip hayatımın içine edip defolup gitti.

Back
X