- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Aranızdaki yaş farkı çok fazla ve sizin de yaşınız evlilik için küçük gerçekten. Ayrıca babasına da şaştım; koca adam liseliler gibi laf mı soktu size, hem de yüzünüze bile bakmadan? Bilemiyorum ama aile bir acayip görünüyor, ağabeyden kıskanmalar falan...
Bence boş verin; saç maşası da kendisinin olsun, acayip ailesi de.
Israr etmeyin tabii, 21 yaş daha ne ki evlenmek için ısrarcı olacaksınız? İlişkinizde başka sorunlar var mı? Mutlu musunuz?Evet babası orda çalışan birine dedi onun sevgilisi bu mu çok açık bi kız dedi ama mesafe çok yoktu bende duydum benimkine söylemedim ama moralim hala bozuk ısrar etmiyorum zaten ama sonuçta hala onunlayım hayatıma yön veremiyorum
Çok açık dediği sadece dar kot mu?
Sevgiliniz ailesinden hiç bahsetmedi mi benim ailem daha muhafazakârdır gibi?
Abiyle görüşünce niye kızmış tam olarak?
Sizin eve yemeğe gelmişken konuyu açmaması ilginç olmuş, sonuçta ilk adımlar atılmış yani gerisini getirebilirdi.
Samimiyetine güveniyorsanız ben olsam açık açık sorardım bak sen bize geldin evlenelim diyordun ne düşünüyorsun diye.
Yalnız burdan da ailesi sorunlu ve sevgiliniz de biraz dengesiz duruyor.
Çok açık dediği sadece dar kot mu?
Sevgiliniz ailesinden hiç bahsetmedi mi benim ailem daha muhafazakârdır gibi?
Abiyle görüşünce niye kızmış tam olarak?
Sizin eve yemeğe gelmişken konuyu açmaması ilginç olmuş, sonuçta ilk adımlar atılmış yani gerisini getirebilirdi.
Samimiyetine güveniyorsanız ben olsam açık açık sorardım bak sen bize geldin evlenelim diyordun ne düşünüyorsun diye.
Yalnız burdan da ailesi sorunlu ve sevgiliniz de biraz dengesiz duruyor.
Evet gerisini getirebilirdi ama getirmedi annemle konuşuyorlar telefonda hal hatır annem onu çok sevdi kişilik olarak çok pozitif neşeli dürüst bi insan 2,5 yıldır tek yanlışını görmedim bana bebek gibi davranıyo yemeğimi bile eliyle yedirdiği oluyo ama bana sadece lafta evlenelim diyor adım atmıyor bide babası öyle diyince iyce sorun ailede olduğunu anladım yada bana öyle geliyor tek bi defa sordum bana cevabı şu olmuştu ben senden yaşça büyüğüm babanın karşısına tam çıkmak istiyorum planlarım var olmuştu ama bende onun için işimi bıraktım çoğu şeyime karışıyor bende bişeyleri bilsemde hayatıma baksam..
Aranızdaki yaş farkı çok fazla ve sizin de yaşınız evlilik için küçük gerçekten. Ayrıca babasına da şaştım; koca adam liseliler gibi laf mı soktu size, hem de yüzünüze bile bakmadan? Bilemiyorum ama aile bir acayip görünüyor, ağabeyden kıskanmalar falan...
Bence boş verin; saç maşası da kendisinin olsun, acayip ailesi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?