Hayatıma nasıl yön vermeliyim

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
2,5 yıldır biriyle birlikteyim ilk zamanlar bu kişi benim hayatıma girmeden önce yaklaşık 3 ay peşimden koşmuştu her seferde cevabım hayır olmuştu çünkü başka bir ilişkim vardı. sonunda kabul etmiştim( hoşlanmaya başladığım için) sonra biz birbirimizi tanıdık tatile gittik birbirimize çok alıştık bana bebek gibi davranır hep böyle gitti bana ilgisi ve davranışı bu şekilde. sonra ben bigün bunun dükkanına gitmiştim babası ordaydı orda ben otururken birine ' benimkinin adını söyleyip onun beraber olduğu kız bu mu çok açık bi kız' tarzı bişey söyledi duydum zoruma gitti dar kot giyiyorum ama açık giymiyorum herkes böylemi düşünür tanımadan? o bizim eve yemeğe geldi annemle tanıştı konuşurlar arada bende onun abisiyle konuşuyordum aileye yavaştan girmek için bana çok kızdı abisiyle gördüğümde konuşmamamı söyledi anlam veremedim ama sonuçta ben size yemeğe geldim sende gel diyebilirdi ve babası benim için öyle dedi çok moralim bozuldu halbuki kendisi hayatıma yalvar yakar girdi. sizce ne yapmalıyım üstelik yaş farkından ilerde sorun olur mu bilmiyorum sizce hayatıma nasıl yön vermeliyim artık :/

Son düzenleme:
Aranızdaki yaş farkı çok fazla ve sizin de yaşınız evlilik için küçük gerçekten. Ayrıca babasına da şaştım; koca adam liseliler gibi laf mı soktu size, hem de yüzünüze bile bakmadan? Bilemiyorum ama aile bir acayip görünüyor, ağabeyden kıskanmalar falan...

Bence boş verin; saç maşası da kendisinin olsun, acayip ailesi de.

Evet babası orda çalışan birine dedi onun sevgilisi bu mu çok açık bi kız dedi ama mesafe çok yoktu bende duydum benimkine söylemedim ama moralim hala bozuk ısrar etmiyorum zaten ama sonuçta hala onunlayım hayatıma yön veremiyorum

Israr etmeyin tabii, 21 yaş daha ne ki evlenmek için ısrarcı olacaksınız? İlişkinizde başka sorunlar var mı? Mutlu musunuz?

Çok açık dediği sadece dar kot mu?
Sevgiliniz ailesinden hiç bahsetmedi mi benim ailem daha muhafazakârdır gibi?
Abiyle görüşünce niye kızmış tam olarak?

Sizin eve yemeğe gelmişken konuyu açmaması ilginç olmuş, sonuçta ilk adımlar atılmış yani gerisini getirebilirdi.

Samimiyetine güveniyorsanız ben olsam açık açık sorardım bak sen bize geldin evlenelim diyordun ne düşünüyorsun diye.

Yalnız burdan da ailesi sorunlu ve sevgiliniz de biraz dengesiz duruyor.

Evet gerisini getirebilirdi ama getirmedi annemle konuşuyorlar telefonda hal hatır annem onu çok sevdi kişilik olarak çok pozitif neşeli dürüst bi insan 2,5 yıldır tek yanlışını görmedim bana bebek gibi davranıyo yemeğimi bile eliyle yedirdiği oluyo ama bana sadece lafta evlenelim diyor adım atmıyor bide babası öyle diyince iyce sorun ailede olduğunu anladım yada bana öyle geliyor tek bi defa sordum bana cevabı şu olmuştu ben senden yaşça büyüğüm babanın karşısına tam çıkmak istiyorum planlarım var olmuştu ama bende onun için işimi bıraktım çoğu şeyime karışıyor bende bişeyleri bilsemde hayatıma baksam..

Bana biraz saçma geldi planlarım var demiş 33 yaşında adam ama belki gerçekten aklında tamamlamak istediği bir şey vardır diyelim o kadar ilgili diye anlatmışsın.

Hala aynı devam ederse bi adım atmazsa bir daha konuşursun ya adı konsun ya da ben istemiyorum diye ses çıkmazsa ayrılırsınız.

Umarım yanılırım da bana sevgilin evlenmeye isteksiz göründü.

Eşimin ailesi kapalı ben açığım, bir kere bile böyle bir laf duymadım Allah var. Keşke babası da sana saygı duysaydı,sonuçta oğluyla evleneceksin onunla değil. Yaş farkı konusuna gelirsek,bana da olumsuz geldi ya. İlerde paylaşımlarınız az olmaz mı? Sen daha çok gençsin.

yaş farkından daha önemlisi sen daha 21 yaşındasın.
çok küçük değil misin evlilik için.

ama 33 yaşında bir erkeğin de 3 yıldır birlikte olduğu kişi ile evlilik yolunda adım atması beklenir. beklentinizde son derece haklısınız.

erkek arkadaşınızla oturup bu konuyu konuşmalısınız ona göre hayatınıza yön verebilirsiniz ama karşınızdaki kişi bana biraz tutarsız geldi ve gercekten yaşınız daha çok genc evlilik için etraflıca düşünmek lazım Allah yardımcınız olsun

Ben 22 de evlendim eşimle aramda 6 yaş vardı, daha fazla beklemek istemedi benimde cahilliğime geldi kabul ettim eşimi sevsemde hayatımın baharında evlendiğim için pişmanım, sen görürsün o hediyeleri evlenince hiçbiri öyle olmayacak tecrübeyle sabit ama benim senden farkım ben memur olmuştum bi sene geçmişti evlendiğimde en azından ayaklarım yere basıyodu yaş farkıda çok fazla hayatını yaşa boşver napacan evlenip

+1

Kesinlikle evlenme hayatinin en güzel seneleri bunlar,onun yasi 33 o evlenme yasina gelmis ama sen degil..Oku meslek sahibi ol, gez,toz bu yaslar bir daha geri gelmeyecek

yaş farkı cok sorun olmaz ama sızın yasınız evlılık ıcın cok kucuk, bırde erkeklerın cogunun agzında olur ama ıcraata dokmelerı zaman alır hatta bazen hıc olmaz evlılık olayı, karıyer planım yok gezmeye tozmaya doydum evımın kadını olacagım dersenız bence sız açın mevzuyu yoksa daha cok beklersınız gıbıme gelıyor, zaten nıyetı yoksa açık verır sızde yolunuza devam edersınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…