Hayatıma nasıl yön vermeliyim

Fesatlık var biraz galiba
Anlama yetin de zayif
Cumlemi iyice okusaydin keske. Doğal olarak evlenmek niyetli iliskiye başlayan 33 yasindaki adam sen de istediğin halde icraate geçmemiş 2.5 senedir sen de her seyimi alıyor diye idare etmissin annen de bildigi tanıdığı halde. Sana çamur attigimi kastetmissin. Özelden paylaşalım hediyelerimizi istersen parmagimdaki sende olmayan yüzüğün de fotoğrafını çekip atayim

Allahım ya işe bak benimle hediye yarıştıracak hediye umrumda değil senin gibi yorum yapmış olmak için yazan insanlarda

hic akliniza su ihtimal geliyor mu? 18-19 yasinda bir genc kizi kandirmanin en kilit yolu evlenelim sorusu ve kendisinin alamayacagi - alacagi bazi seyleri onune sermek...

yapmaniz gereken sey yasinizin gerektirdigi gibi yasamak olabilir mi sizce? mesela bir okul okumak, masumane flortler yasamak, bir ise girmek gibi. aksi durumda tercih sizin, aci sizin.

Kaç kere söyliyim üniversite terkim maddi anlamda sıkıntım yok çoğu insanın yıllarca sahip olamayacağı kadar maddi birikimim var konu işim param üniverstem değil konu evlenmeye adım atmaması ve sizce neden böyle yaptığı ve benim ne yapmak için fikir almak kırmak istemiyorum ama insanlara baksana neler neler yazıyorlar

o zaman cok net neden adim atmadigina bakis acisi getirelim. amaci sadece beraber olmakti, evlenmek gibi bir dusuncesi yok. bu zamana dek yaptigi hicbir davranisin 30lu yaslarda olan, evlilik dusunen bir adamin davranisiyla benzerligi olmadigini siz de dusunseniz fark edebilirsiniz. konu basligi yanlis anlamadiysam 'Hayatıma nasıl yön vermeliyim' idi; muhtemelen buraya yorum yazan kisiler de bu konu basligi sebebiyle benimle ayni gorusleri beyan etmislerdir.

Evet yani artık onsuz mu devam edeyim böylemi hayatıma yön vereyim anlamında belki ben onu sevdiğim için birşeyleri göremiyorum diye fikir almak ben ısrar ettikten sonra bi anlamı yok kendisi yapsın istiyorum yani bu hareketlerinden evlenmeye niyeti yok o yüzden adım atmıyormu diyosunuz sizce

tanimadigim bir kisinin kararlari uzerine fikir telaki edemem ancak gorunen koy, kilavuz diye bir atasozumuz vardir. paylastiginiz yasanmislik ne yazik ki artik o denli taninmis bir senaryo ki erkek profili icin. hayatiniza o kisi yokmus gibi devam etmek elbette yarariniza olacaktir, bu surec icerisinde de onunuze ne gelir, o da hakkin takdiridir; hicbirimiz bilemeyiz.

Galiba biraz daha bekleyip öyle yapıcam dediğim gibi ben ısrar edince bi kıymeti kalmıcak teşekkürler

O kişi evlilik yaşına gelmiş de geçiriyor bile dan diye biriyle evlwnirse hiç şaşmayın. Ayrıca onun haberi yokken abisiyle nasıl konuştunuz onu da anlamadım nasıl irtibat kurdunuz yani? O evlilik için bir adım atsa da bence bu sizin için büyük hata olur bu kadar yaş farkı hayatınızı cehenneme çevirir ardı arkası kesilmeyen yasaklar kısıtlar ve manasız kıskançlıklar derken sizi eve hapseder örneklerini çok gördüm hiçbi şey şimdiki gibi olmaz. bu konuda annenizizin sizi uyarmaması da ilginç

Benimkinin çalıştırdığı iş yerinde abiside oradayken sohbet etmiştik o şekilde annem beni uyardı tabiki ama ben sevdiğimi söyledim

bence size kendini sevdirip ailesinin haberi olmadan tekliftir yüzüktür sonra hop yatak sonra da ailem istemiyor seni evlenemem ... düşünsene 31 yaşındaki kazzzık kadar adam 18 yaşındaki kızın peşinden neden koşsun ??? ben hiç sevmem böyle şeyleri sakın yatağa girme yanlız falan da kalma derim. kurallarım var de...

Cevaplarıb hepsi üniversite terkim, birikimim var temalı. Mesele sizin üniversiteye girip sonra bir sebepten bırakmanız değil. Aklı okulda olan biri zaten bir şekilde yapar bunu. Açıköğretimle yapar mesela, uzaktan öğretimle yapar.
Diyelim ki okumaya niyeti yok. O zaman evlenme düşüncesini bırakın, henüz ailesiyle tanıştırmayan bir adam dedi diye işten çıkmaz. Gerek yok çalışmanıza evet. Adam sizi besler büyütür, bi 3-5 yıl daha böyle sürer belki. Evlilik? O iş zor, çok zor. Ama birikiminiz varmış, e vaktiniz de var. Bekleyin bence.

Sen kim oluyorsun acaba benim iş hayatım hakkında konuşuyorsun ben işimide buldum kendime de baktım yine kendime bakarım kimseye ihtiyacım yok onun için bırakmadım o çalışmama gerek duydurmadı

Düzgün konuş çocuk, git artisliğini yapabiliyosan 30luk herifine yap. Aaaa ama dur yapma şimdi saç maşasına fln ihtiyacın olur, kime kakalıyacaksın sonra.

Sen ne diyorsun yahu? Herkes bana fikir almak istediğim konuda değilde fikir almak istemediğim konuda gelip bana burda 20 yaşında okulunu oku yok açıktan oku işe gir çalış dediği için ben bunlara cevap olarak diyorum ki üniversite terkim parayada ihtiyacım yok dolayısıyla çalışmayada ne diyeyim işe gir çalış diyen insanlara bendeki parayı sülalen bitiremez mi? Saçmalığa bakarmısın ya ağzı olan konuşuyor bende çok sıkıldım işe gir okul oku cevaplarından hepsine cevap verdim üstü kapalı ama artık vermicem
Adamın bana baktığını nerden uyduruyorsun ??? Beynini yemiş Git başka konuya ayar ettiniz beni

3 yıllık sevgilim bana hiiç hedıye almadı ya çok şanslısın.

Düzgün konuş çocuk, git artisliğini yapabiliyosan 30luk herifine yap. Aaaa ama dur yapma şimdi saç maşasına fln ihtiyacın olur, kime kakalıyacaksın sonra.
Ne artistliği gelip benim konuma yorum yapmış olmak için yorum yapma hiç uğrama buralara beyniniz ne demek istediğimi orda ne anlatmak istediğimi anlamaya yetmiyor her önüne geleni üye diye alırlarsa böyle olur

Senaryo yaz diye mi konu açtık? Sen kendi yaşadığını mı anlatıyor sun? Bana namus dersi vermeye kalkma çık git konumdan insan olan insan gibi cevap veriyor

Senaryo yaz diye mi konu açtık? Sen kendi yaşadığını mı anlatıyor sun? Bana namus dersi vermeye kalkma çık git konumdan insan olan insan gibi cevap veriyor
e bu yaroumları kaldıramayacaksan konu açmayacaktın tatlım ona karşı olan sevginden yararlanmasına izin verme dedik haaa benim istediğim gbi yorum yazacaksınız diyorsan biz sana yol gösterelim kapı buradan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…