- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.182
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Üniversite yi ailevi sorunlar yüzünden yarım bıraktım sonra çalışma hayatına girdim mecburen işimi yeni bıraktım istesem tekrar işimi bulur kendime bakarım tabi ama o gerek yok dinlen dediği için bıraktım şuan o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum dediğim gibi istesem yine kendime bakarımkendinden 12 yaş küçük çocuğun peşinden koşup onunla birlikte olmak için onu hediyelere boğan 30 yaşındaki adam hiç hoş bir durum değil bana göre
21 yaşında evlilik düşünmek yerine meslek ya da eğitim kaygısı yasamanız gerekirdi
Haklısında ben ısrarcı görünmemek için ona evlilik konusu açmıyorum hiç bi zaman o yüzden ondan bekliyorum illa evlencem demiyorum evde canım sıkılıyor işimi onun için bıraktım bende bilsemde ona göre adım atıp tekrar işe girerim hayatıma yön veririm ısrarcı görünmemek için konuyu açmıyorum insan bekliyo yinede diye konuyu açtımBu kisi size gelip gidiyor. Annenize hic ciddi oldugundan bahsetmiyor mu?
30 yasindaki bi adam 18 yasindaki bi kizin pesinden kosmus iliskiniz boyle baslamis buda garip.
Suan evlilik dusunmeseniz bile o kisinin niyetinin ciddi oldugundan emin olun. Kendinizi kullandirtmayin. 33 yasindaki adam sizin gibi genc bir kiz bulmus tabi hediyeler alir.
O sizi ailesiyle tanistirmiyorsa sizede gelip gitmesin mesafenizi koyun.
Bencede niyeti evlenmek olsa simdiye kadar bi adim atardi.
Tabiki param var hediye yi insan kendisi al demez bakarsın almış süpriz yapar verir sizin 3 yıllık sevgiliniz size hiç hediye almadı sanırım orada vurgulamak istediğim kişinin bana olan sevgi ve ilgisi hediyeyi ben aldırmadım konuyu iyi oku asıl derdim bu adam da bişey olduğu değil çünkü kendisinden eminim derdim başka okusaydın asıl sorun hakkında yorum yapardınızBu adamda bişeyler varr ben sana söylıyeyım. Dikkat et..
Ayrıca her aldığı şeyıde kabul etme yanı one öyle hiç sevmem bu kadar ileri gideni. Senın paran yokmu saç maşasına kadar ona aldırıyorsun
Üniversite terkim ailevi sorunlar yüzünden bırakmak zorunda kaldım sonra işimide buldum kendime baktım senelerce yine kendime bakarım kimseye ihtiyacım yok şükür arada bi sevgi bi ilişki var ve kafama takılanlar bu konu üzerinden yorum yapsaydınız keske fikir içinIleriye yonelik kariyer planlariniz yok saniyorum. Olsa bu mesele uzerine bu kadar dusmezdiniz. 21 hatta 20 yasindaki biri mesleginin derdinde olmali, evlilik istegi ile yanip tutusmamali.
Üniversite yi ailevi sorunlar yüzünden yarım bıraktım sonra çalışma hayatına girdim mecburen işimi yeni bıraktım istesem tekrar işimi bulur kendime bakarım tabi ama o gerek yok dinlen dediği için bıraktım şuan o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum dediğim gibi istesem yine kendime bakarım
Evlenelim diye tutturan adam ailesiyle tanıştırmiyor ve abisi ile gorustunuz diye azarliyor olduuuuu işine bak selametle derim.. yasin daha cok genc o gelmis 30 kusure sen ona Citir oluyorsun gercek bu cebimde de param var diyo ohh takilirim modunda o ağzından cikanlar gercek olsaydı sana bu sekilde davranmazdi ailesi konusunda.Kızlar 2,5 yıldır biriyle birlikteyim ben 21 yaşıma yeni girdim o 33 yaşında ilk zamanlar bu kişi benim hayatıma girmeden önce yaklaşık 3 ay peşimden koşmuştu her seferde cevabım hayır olmuştu en sonunda kabul etmiştim( hoşlanmaya başladığım için) sonra biz birbirimizi tanıdık tatile gittik birbirimize çok alıştık her gün görüştük bana durmadan hediyeler alır hala öyle makyaj malzemesi kıyafet ayakkabı çiçek yüzükler saç maşaları ben istemesemde hep böyle gitti maddi durumu iyi bana sürekli evlenelim evlenelim dedi bende biraz zaman verelim dedim sonra ben bigün bunun dükkanına gitmiştim babası ordaydı orda ben otururken birine ' benimkinin adını söyleyip onun beraber olduğu kız bu mu çok açık bi kız' tarzı bişey söyledi duydum zoruma gitti dar kot giyiyorum ama açık giymiyorum bende evlilik konusuna bidaha yaklaşmadım o bizim eve yemeğe geldi annemle tanıştı konuşurlar arada bende onun abisiyle konuşuyordum aileye yavaştan girmek için bana çok kızdı abisiyle gördüğümde konuşmamamı söyledi yani bende ailesinden uzak tutuyor sandım sonuçta ben size yemeğe geldim sende gel diyebilirdi ve babası benim için öyle dedi çok moralim bozuldu halada bana ailemle tanış demiyor halbuki kendisi hayatıma yalvar yakar girdi evlenelim diyen kendisi her seferde bunun planını yapıyor ama icraat yok ben hiç konusunu açmıyorum ama insan bekliyo sizce ne yapmalıyım üstelik yaş farkından ilerde sorun olur mu bilmiyorum ve ısrarla tanıştırayım demiyor sizce ne yapmalıyım :/
Sen kim oluyorsun acaba benim iş hayatım hakkında konuşuyorsun ben işimide buldum kendime de baktım yine kendime bakarım kimseye ihtiyacım yok onun için bırakmadım o çalışmama gerek duydurmadıBi erkek için işini bırakırken, hayatına yeterince yön vermişsin zaten. Daha vermene gerek yok.
Annemle tanıştı ama kendisi neden tanıştırmadığı hakkında fikrim yok bunlar için konuyu açtım zaten bilmiyorum işim konusunda 3 yıl kadar çalıştım ailem benden para istemez hep kendime harcadım kendime birikim yaptım ve 12 saat çalışıyordum yeterince kendime birikim yaptım ve artık maaşımı sırf giyime süse harcamaya başladım birikimden sonra yani 1 ay 12 saat erken kalk çaba ver sonunda kıyafete süse yatır sevgilim bu yüzden dinlen biraz gerek yok dedi o konuda bi sıkıntım yok sıkıntı bunun beni ailesiyle tanışmaya davet etmemesi galiba biraz boş kaldım kafam evlilikte değil beni yanlış anladınız1- yaş farkı çokk ( ileride ki bu çok değil 5-6 yıl sonra derşnn bi patlak verir )
2- annenle tanışıyoda seni neden tanıştırmıyo izahat var mı ?
3- babasını salla transparan mı kot giymişsin ki açık diyo onane
4- aile kapalıysa olaki evlilik olursa kapan baskısı olabilir ağız yokla derim
5- işini niye bıraktın nedemek dinlen taş mı taşıyodun?
6- derhal işe gir artık açıköğretim falan oku
Sen kim oluyorsun acaba benim iş hayatım hakkında konuşuyorsun ben işimide buldum kendime de baktım yine kendime bakarım kimseye ihtiyacım yok onun için bırakmadım o çalışmama gerek duydurmadı
Annemle tanıştı ama kendisi neden tanıştırmadığı hakkında fikrim yok bunlar için konuyu açtım zaten bilmiyorum işim konusunda 3 yıl kadar çalıştım ailem benden para istemez hep kendime harcadım kendime birikim yaptım ve 12 saat çalışıyordum yeterince kendime birikim yaptım ve artık maaşımı sırf giyime süse harcamaya başladım birikimden sonra yani 1 ay 12 saat erken kalk çaba ver sonunda kıyafete süse yatır sevgilim bu yüzden dinlen biraz gerek yok dedi o konuda bi sıkıntım yok sıkıntı bunun beni ailesiyle tanışmaya davet etmemesi galiba biraz boş kaldım kafam evlilikte değil beni yanlış anladınız
Adam evlenelim demiş zaman verelim demissin. Evlilik planları yapıyormuş lakin icraat yokmuş. Abisiyle konusmana neden kızmış hiç sordun mu? Her şey muamma. 33 yaşındaki bi insanin çoktan yüzüğü takmış olması gerekiyordu. 2.5 senedir sana makyaj malzemesi masa aliyo öyle mi idare ediyorsun annenin de haberi var üstelik? Harçlık ta veriyor mu
Profil benim yaş bilgilerini kontrol etmedim hamilelik konuları benim bilgi almak istediğim konular değildi o konular yengemin bilgi alıp yorum yazdığı konular çünkü üye olmadan soru sorulmuyor mesaj atılmıyor ben buraya bir saçım için yardım almak için mesaj yazdım birde burun estetik için arkadaşlara burdan yardımcı oldum birde bu derdimi açıkladımkusura bakma ben seni şimdi anladım
profilde 24 yaş yüksek lisans yazıyo hımm :)
bazı yerlerde 2-3 yıl önce bekarlığımda
bazı konularında hamilelik üstüne inşallah hamileyimdir , yok süpriz yapıcam, başka yerde ben çok şstiyorum çocuk o istemiyo yazıyo
burası bdv psikoloji bölümü için hastane yolunu tutun lütfen
Benim ama biz fikir için derdimizi anlatıyoruz insanlar küçümsemek için bir şey tutturmak için yorum yazıyorKonuyla alakasiz ama; profil resmindeki sizmisiniz?
Benim ama biz fikir için derdimizi anlatıyoruz insanlar küçümsemek için bir şey tutturmak için yorum yazıyor
Evet düşünen bi insan dediklerimi anlar evlenelim diyen kendisi ama bunun için birşey yapmıyor sıkıntı bu diyorum anladınızmı? Size kimse hediye almamış anlaşılan garipsediğinize göre yani size kimse değer vermemiş orda bana olan ilgisini düşüncesini kastediyorum böyle ilgiliyken neden adım atmıyor diyorum? Yorum yapma başka konuya yürüAdam evlenelim demiş zaman verelim demissin. Evlilik planları yapıyormuş lakin icraat yokmuş. Abisiyle konusmana neden kızmış hiç sordun mu? Her şey muamma. 33 yaşındaki bi insanin çoktan yüzüğü takmış olması gerekiyordu. 2.5 senedir sana makyaj malzemesi masa aliyo öyle mi idare ediyorsun annenin de haberi var üstelik? Harçlık ta veriyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?