- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.290
- 133
- Konu Sahibi kimliksizkedi
-
Konu sahibi morali bozulunca odasına gitmiş arkasında teyzesi gelip gel giderler şimdi demiş onu duymuş olabilirler diyoTeyzenizin duyulmaması gereken ne söylediğini anlayamadım? Ben mi kaçırdım
Bencede ve çok tuhaf bi durum zaten başkaları nasıl normal karşılıyor şaşırıyorumİlişkiye başlayacagim insanin kendisinden önce annesinin karşisina cikmayi ben kabul etmezdim bana hoş gelmiyor mesela.
Hımm o muymuş ben de başka özel ya da alınmaları gereken bi şey dendi sandımKonu sahibi morali bozulunca odasına gitmiş arkasında teyzesi gelip gel giderler şimdi demiş onu duymuş olabilirler diyo
O senin dedigin uzayliya karniyarik tarifi sormaya benzer, hayat gorusu, ic dunya soracak görücüBen olsam bende kötü hissederdim. Bence bu şekilde evlenmek hoş değil. Çünkü büyükler gelini görmeye geliyor fiziksel olarak güzel bulursa sizi oğluyla evlendirmek istiyor. Evlilik için kriter kızın güzelliğinden ziyade bence çok daha fazlasına bakmaları lazım. Aynı şekilde sizinde erkeği tanımış olmanız lazım. Eğer doğru düzgün görüp etkilenip aranızda bir şeyler geçmediyse iki yaşlı kişi sizi beğenmedi! diye kendini değersiz hissetme. Unutma ki senin değerini senden başkası belirleyemez. O gelenlerin kafası azıcık çalışıyor olsa kızın saçına başına, ev kıyafetine bakacaklarına sizi konuşturmaya çalışıp hayat görüşünüzü, düşünce yapınızı, iç dünyanızı keşfetmeye çalışırlardı.
Cidden ya konu sahibi şu maaş konusunuda açsaydın bize biraz. Aynı yaştayız yaşıtlarımın dolgun maaşlar alıyor olması beni bi tık incittiNe kadar maaş alcan hakket?
Oğlan ne iş yapıyormuş
Belki de maaşı öğrensek "oh iyi olmuş sanaCidden ya konu sahibi şu maaş konusunuda açsaydın bize biraz. Aynı yaştayız yaşıtlarımın dolgun maaşlar alıyor olması beni bi tık incitti
Sizin adınıza çok sevindim ama bir şey merak ediyorum önce annesinin gelmesi sizi incitmedi mi ?Bu durum için yazmıyorum ama görücü usulü tanışıp aşık olan sayısız çift var. Görücü usulünün iyi yani şudur. Kız ver erkek istekleri kriterleri bellidir. Tanıdıklar bu isteğe göre bı aday olursa aracı olur. Bı araya gelmeleri için aracı olunur. Ee tanisinca elektirik te olursa oh ne ala. Görücü usulü diyinc nedense zorl evlenmek görmeden sevmeden evlenmek gibi bi algı yaratmaya çalışıyor. Benim isteklerim belliydi. Eşimin de öyle. Bı ortak arkadaş ve ailesi aracı oldu bize. Önce annesi geldi sonra eşim. Çok ta iyi oldu. Zaten ikimizin de istediği şartlar oluşmuş olduğu için birbirimizde geriye tanışıp anlaşmak kaldı. Çok ta aşık olduk birbirimize. Olmasaydı zaten hayır derdik. Ama çok ta güzel oldu. Hiç bı vasfı ailesi karakteri düzgün olmayan adama aşık oluyo kızlar. Sonra sırf aşığım diye oldurmaya çalışıyorlar. Yok adam çok sevio ama hakaret ediyor. Yok içki iciyor kumar oynuyor. Yok bana aileme saygısı yok ama aşığım dolu cümleler.
Farkında olmadan benzeri bir şey yazmışım çok incitici bir hareket değil mi ya annesi beğenmese olmayacak yaniDoğru durust biriyle ilişkiye başlamak icin illa başkalarinin "bu çok iyi" diyip önüne getirmeleri gerekmiyor. BAZİ insanlar bu ayrimi kendileri yapabiliyor.
Aşk evliliği yapip en az sizin kadar mutlu insanlar da var.
Gorucu usulu her evlilik aşkla yurumuyor, aşk evlilikleri de her zaman aşkla yurumuyor.
İlişkiye başlayacagim insanin kendisinden önce annesinin karşisina cikmayi ben kabul etmezdim bana hoş gelmiyor mesela. Tercih meselesi, konu sahibi burada kendini kotu hissetmiş ve paylasmis bunu yorumluyoruz siz mutlu olmuşsaniz ve rahatsiz hissetmemişseniz ne mutlu size, daim olsun.
18'ime yeni girmişim, üstelik eşimle flört ediyorum ama babamın arkadaşı bunu ne bilsin, bir gece fosur fosur uyuyorum, babamın arkadaşı gelmiş zil zurna da sarhoş, mune nerede diye bir sese uyandım, üstümde pijamalar, saç baş dağınık, rahmetli beni yanına çağırdı otur yanıma demesiyle şak diye koluma kendi saatini takması bir oldu, benimle oğluna söz kesmiş sözdeGelin adayina baskin yapip en pacoz halini tespit etmeye and icmis görücü tayfasi
Demeyiz öyle şeylerBelki de maaşı öğrensek "oh iyi olmuş sana" diyeceğiz kimbilir
Bide dolar üzerinden alıyorsa o zamanda doların yanına kalp koyacak mısınDemeyiz öyle şeylerherkes emeklerinin karşılığını alsın
Dolarla maaş mıBide dolar üzerinden alıyorsa o zamanda doların yanına kalp koyacak mısın
Konu sahibi için güzel maaş alacak denmiş ya 100 kere, ben dolar falan düşündüm. Çünkü genelde erkeği överler maaşıyla kız evine. Kızı övünce hani siz böyle maaş alan kız gördünüz mü gibisine olmuş. Beklentiyi yüksek tuttum benDolarla maaş mıhasetlenmemeye çalışıyorum kışkırtıyorsun beni
Bu durum için yazmıyorum ama görücü usulü tanışıp aşık olan sayısız çift var. Görücü usulünün iyi yani şudur. Kız ver erkek istekleri kriterleri bellidir. Tanıdıklar bu isteğe göre bı aday olursa aracı olur. Bı araya gelmeleri için aracı olunur. Ee tanisinca elektirik te olursa oh ne ala. Görücü usulü diyinc nedense zorl evlenmek görmeden sevmeden evlenmek gibi bi algı yaratmaya çalışıyor. Benim isteklerim belliydi. Eşimin de öyle. Bı ortak arkadaş ve ailesi aracı oldu bize. Önce annesi geldi sonra eşim. Çok ta iyi oldu. Zaten ikimizin de istediği şartlar oluşmuş olduğu için birbirimizde geriye tanışıp anlaşmak kaldı. Çok ta aşık olduk birbirimize. Olmasaydı zaten hayır derdik. Ama çok ta güzel oldu. Hiç bı vasfı ailesi karakteri düzgün olmayan adama aşık oluyo kızlar. Sonra sırf aşığım diye oldurmaya çalışıyorlar. Yok adam çok sevio ama hakaret ediyor. Yok içki iciyor kumar oynuyor. Yok bana aileme saygısı yok ama aşığım dolu cümleler.
Aşırı merak ettim ya keşke konu sahibi bi açıklama yapsaKonu sahibi için güzel maaş alacak denmiş ya 100 kere, ben dolar falan düşündüm. Çünkü genelde erkeği överler maaşıyla kız evine. Kızı övünce hani siz böyle maaş alan kız gördünüz mü gibisine olmuş. Beklentiyi yüksek tuttum ben
Dolar serveti Amarigalara kadar duyulmuş diyolla, kiz iyi ki bi maasim konusuldu dedi, herkesin gozunde dolar emojileri yanip sönüyo, noluyo yahuAşırı merak ettim ya keşke konu sahibi bi açıklama yapsaK kimliksizkedi dolarla maaş aldığına dair söylentiler var ne diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?