portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Ben de çok hayalperestimdir ama okulumu ilk yılda kazandım, okudum, sonra mesleğimi edindim, sosyal hayatım var, hatta hayallerim olduğu için kalktım başka bir şehre yerleştim, kendi çabamla aştım tüm bu süreçleri, vs vs.. Yani sadece hayal aleminde yaşamıyorum ama hayal gücüm çok kuvvetlidir ve hayal dünyam çok geniştir. Hayallerime yakın kalmak için hayatımı hep hayallerime göre yönlendiririm. Sadece oturup hayal kurmakla olmuyor, eyleme geçmek, hayatın kendisini de yaşamak lazım. 15 yaşında olsanız geçer diyeceğim ama bu yaşa kadar hayatınıza bir düzen getiremediyseniz bir psikiyatriste başvurun bence. Bu şekilde hayallerinizin kıyısından bile geçemezsiniz çünkü, sonu hüsran olur. En azından kendinizin aşıp aşamayacağı, destek almanız gerekip gerekmediğini öğrenirsiniz, uzman görüşü alırsınız. Yine de sorunlu demeyin kendinize, sadece biraz yardıma, desteğe ihtiyacınız olabilir, altından başka sorunlar çıkabilir. Danışmanızda fayda var bence..Yasadigim hayattan hic memnun degilim ve muzik dinleyip surekli istedigim hayati hayal ederek geciyor gunlerim. Yaşım 22. boyle bombos gecti ne ders calistim ne sosyal hayatim oldu. Disari cikmak bile istemiyorum cunku disari cikinca hayallerimdeki insan olmadigimi farkediyorum. bunun normal olmadiginin farkindayim ama bunu sadece tedaviyle mi atlatabilirim yoksa kendi cabamla olur mu?
Çok merak ediyorum ne okudunuz acaba?Ben de çok hayalperestimdir ama okulumu ilk yılda kazandım, okudum, sonra mesleğimi edindim, sosyal hayatım var, hatta hayallerim olduğu için kalktım başka bir şehre yerleştim, kendi çabamla aştım tüm bu süreçleri, vs vs.. Yani sadece hayal aleminde yaşamıyorum ama hayal gücüm çok kuvvetlidir ve hayal dünyam çok geniştir. Hayallerime yakın kalmak için hayatımı hep hayallerime göre yönlendiririm. Sadece oturup hayal kurmakla olmuyor, eyleme geçmek, hayatın kendisini de yaşamak lazım. 15 yaşında olsanız geçer diyeceğim ama bu yaşa kadar hayatınıza bir düzen getiremediyseniz bir psikiyatriste başvurun bence. Bu şekilde hayallerinizin kıyısından bile geçemezsiniz çünkü, sonu hüsran olur. En azından kendinizin aşıp aşamayacağı, destek almanız gerekip gerekmediğini öğrenirsiniz, uzman görüşü alırsınız. Yine de sorunlu demeyin kendinize, sadece biraz yardıma, desteğe ihtiyacınız olabilir, altından başka sorunlar çıkabilir. Danışmanızda fayda var bence..
Bu arada yorumumu özür dileyerek değiştiriyorum, geçen gün buradaki konularından ifşa olan bir arkadaşın konusu vardı o geldi aklıma, mesleğime kadar dökmeyeyim şimdi, bir tanıdık çıkar, rahat rahat yorum yapamam bundan sonra, iktisat mezunuyum diyeyim geçeyimÇok merak ediyorum ne okudunuz acaba?
İstanbulu yaşamak mı ahahah kendi hayallerimin gerçeklerle örtüşmesi geldi de aklıma yanlış anlamayın kendime gülüyorum hiiiHepimiz hayal kuruyoruz ki aksi yaşanmaz bir hal olur heralde..Ama şahsen benim istanbulda yaşama hayalim var eşim ise tek maaşlı geçinemem diyor haklı tabiki ..Ama ben hala hayal ediyorum
' istanbulu yaşamayı'..
yanında da kpss ye çalışarak..
Hayal kurmak güzeldir ama asıl güzel olan o hayallere ulaşmak için çaba sarf etmek..
Misal benim çocukla kpss çalışmam gibi:)
İstanbul'u yaşamak mı???Hepimiz hayal kuruyoruz ki aksi yaşanmaz bir hal olur heralde..Ama şahsen benim istanbulda yaşama hayalim var eşim ise tek maaşlı geçinemem diyor haklı tabiki ..Ama ben hala hayal ediyorum
' istanbulu yaşamayı'..
yanında da kpss ye çalışarak..
Hayal kurmak güzeldir ama asıl güzel olan o hayallere ulaşmak için çaba sarf etmek..
Misal benim çocukla kpss çalışmam gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?