Hayatimdan memnun degilim ve sürekli hayal kuruyorum sorunlu muyum?

izmiri gördünuz mü?

Çok teşekkür ederim. Bu arada sorma nedeniniz diliniz ve bu işe ilginiz olması ise, ancak nasıl başlayacağınızı bilemiyorsanız, özelden sorarsanız naçizane tavsiyelerde bulunabilirim belki
Yok çeviri boyutunda değil de dil öğrenmeye karşı bir merakım var. Rusça vs. öğrenmeye çalışıyorum. Meraktan sadece yani :)

Arkadaşım istanbul artık yaşanacak şehir değil. Ben kaçtım. Hayat ege ve akdeniz bölgesinde.

Hayalinden vazgecme bak boyle baltalamaya calisanlarda olur aldirma. Bende baska bi sehirden sirf Istanbulu sevdigim icin geldim gelirken ve hatta dusunme asamasinda hic Istanbulu gormemis insanlar bile laf etti sanirsin ki gelipa acliktan ölecegim. Cok sukur kac sene oldu hic dedikleri gibi olmadi harcamam artti tabi ama malimin bereketide artti. Pekcok sey yaptim yenilik oldu istedigim egitimleri aldim ve en azindan mutluyum.

Yok çeviri boyutunda değil de dil öğrenmeye karşı bir merakım var. Rusça vs. öğrenmeye çalışıyorum. Meraktan sadece yani :)
Ne güzel, dil bilmek güzel Ben de ikinci için Fransızcada karar kıldım sonunda Gönlümden çok dil geçiyor oysa, inşallah çeviri düzeyinde olmasa da 4-5 dile çıkarmak istiyorum ben de 5 yıl içinde.

Hani birine körkütük asik olursunuz da gozunuz kimseyi gormez bnmki de o hesap:) Istanbuldayken esime bakisim bile baska icim ask doluyor resmen herseyi her sorunu unutuyorum..Bnm bogazda lüx restrantlar da yemek yemek gibi bir arzum yok yanimda esim olsun basbasa verelim o manzarayi seyredelim ben evden sarma sarar goturur yerim o manzara esliginde:) Herkes karsi bu dusunceme cevremdeki ama etkilenmiyorum esim polis ozellikle arkadaslari sarktan sonra buraya gelecez diye deli muamelesi yapiyorlar ona..Cogu da hic istanbula gelmemis insanlar:))soylediklerinize harfiyen katiliyorum ve sizi de hayallerinizin pesinden gittiginiz icin tebrik ediyorum

Bende bazen böyle hissediyorum.
Yaşımız da aynıymış :)
Yapmak istediğim çok şey,gitmek istediğim çok yer var.
Bunun için çalışıyorum ve belki elimden gelenin hepsini yapamıyorum ama en azından bir hedefim var.
Size de bunu öneririm.
Mesleğiniz varsa bir işe girmekle başlayabilirsiniz. Okuyorsanız da arkadaşlarınıza daha fazla zaman ayırmakla.
Hayalinizdeki insan olmadığınızı düşünüyorsanız hayalinizdeki insan olmak için çaba harcayın.
Hayat Kısa :)

Arkadaşım istanbul artık yaşanacak şehir değil. Ben kaçtım. Hayat ege ve akdeniz bölgesinde.
suan doktorlarin bile kacip gittigi yerlerden birindeyim ..Bu sartlardan sonra istanbul cennet ztn de .dedigim gibi ben istanbulda yasamayi degil istanbulu yasamayi arzu ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…