Haklısınız.Mutsuzluğunuzun çok da işinizden kaynaklandiğini sanmiyorum tamamen sevgisizlikten bende ayniyim çünkü yaşitiz sizinle sanki herşey üstüme üstüme geliyor artik aşik olmak sevmek sevilmek istiyoruz insaniz bizde ama iste olmayinca olmuyo umarim en kisa zamanda bizi hakeden insanla karsilasiriz
Ahh ne diyebilirim ki düzgün erkeklerin evlenip gittiğini ve geriye gdo luların kaldığını söylemişsiniz, katılıyorum. Aksini söyleyecek olan varsa dinlemek isterim. Bir umut kapısı ahshgagaHaklısınız.
Temelde o var. Ama aşkı zorla da çağıramıyorum. Elimdeki değişiklik imkanı iş. Zaten ordan da nefret ettigimi söylüyordum her fırsatta.
Çok garip gelecek ama benim gibi insanların oldugunu bilmek iyi geldi bana :)
Yaş oldu 30. Ben kariyer de kariyer derken millet aldı basını yürüdü. Evlendi anne oldu. Düzgğn adsmların hepsi gitti evlendi. Ortada çürük çarık ne istedigini bilmeyen, spora gidip hormon dayayan gdo lu erkekler kaldı.
Benim neyşm var ki şu an?
Kendimi her şey şçin geç kalmış hissediyorum.
Gerçekler acı maalesefAhh ne diyebilirim ki düzgün erkeklerin evlenip gittiğini ve geriye gdo luların kaldığını söylemişsiniz, katılıyorum. Aksini söyleyecek olan varsa dinlemek isterim. Bir umut kapısı ahshgaga
Haklısınız.
Temelde o var. Ama aşkı zorla da çağıramıyorum. Elimdeki değişiklik imkanı iş. Zaten ordan da nefret ettigimi söylüyordum her fırsatta.
Yaş oldu 30. Ben kariyer de kariyer derken millet aldı basını yürüdü. Evlendi anne oldu. Düzgğn adsmların hepsi gitti evlendi. Ortada çürük çarık ne istedigini bilmeyen, spora gidip hormon dayayan gdo lu erkekler kaldı.
Aynen buradaki konuları okuya okuya halime şükrediyorum. Ama mutsuzluğumu da devam ettirmek istemiyorum. Hadi evlilik olmayacak bu belli, bari işim mutlu mesut bir ortamda olsun. İnşallah yaptığım değişiklik beni mutlu yapar.Evlenenlerin çoğu düzgün değil kanka bence ya anası danası garip ya ana kuzusu ya pasif karakterli ya gözü başı oynuyor....düzgün erkek değil kadın da yok memlekette düzgün insan yok.
Hadi ben minyonum. 30 yaşında oldugumu göstermiyorum. Ama kliniğe gelenlere bakıyorum, 30 yasındaki adamlar bildigin kel fodul adamlar.Üzülüyorum çünkü bu gidişle kocamızın 20li yaşlı hallerini göremicez, geç evlenmek değil ama her geçen sene müstakbel koca adayımızın da yaşının büyümesi meselesi beni geriyo
Aynen buradaki konuları okuya okuya halime şükrediyorum. Ama mutsuzluğumu da devam ettirmek istemiyorum. Hadi evlilik olmayacak bu belli, bari işim mutlu mesut bir ortamda olsun. İnşallah yaptığım değişiklik beni mutlu yapar.
Evlilik için artık geç kaldığımı düşünüyorum. Saçma bir kariyer uğruna
Düzgün insan olmadığı konusunda hemfikirim.
Cok haklısın canım.İpekcim daha önce biri vardı da bayıldığın sanki sen mi evlenmedin kariyerini suçlama :)
Kariyerin olmasaydı doktor olmasaydın karşına iyi biri çıkacağının garantisi var mı ki? Hem parasız hem kızkurusu olacaktın şimdi en azından paran var:)
Kariyerine şükret. Paranla giyin kuşan şık takı mücevherler tak güzel mekanlara yemeğe git herkes hayran kalsın ben öyle yapıyorum tavsiye ederim :)
Canım benim çok ayni şeyleri yaşiyoruz yaa çok haklisin o gdo lu dediklerinde evleniyor yaş geçince demkki tercih edilmiyoruz napalimki dua tek çare yalnizlik zor iş vesselamHaklısınız.
Böyle de bir başarı yokmuş gibi hissediyorum zaten:)Bende tam tersi, sırf şimdiki eşimin olduğu şehirde diş hekimliği fakültesi yok diye kariyer falan umursamadım, atandım evlendim.. ve şimdi bakınca kendimi hayatta hiç bir başarım yokmuş, devlet hastanesinde köreliyor gibi hissediyorum. Uzmanlık yapan arkadaşlarıma bakınca kendimi diş hekimi gibi göremiyorum . Sanırım biraz bulunduğun yerde memnun olmamakla alakalı, kimbilir belki uzmanlığınız bitince karşınıza gönlünüze göre biri çıkacak, çok çok iyi yerlerde olacaksınız.. Ani kararlardan kaçının tavsiyem :)
Yaşımı göstersem kabul. Ama minik dururum, bakımlıyım. Ama hergün sabahın köründe işe gidip gecenin kör vakti çıkarsan, hiçbir sosyal çevren olmazsa, yeni ortamlara girmezsen, arkadas cevrendeki erkrklerle kankaya bağladıysan, sen istedigin kadar bakımlı ol nerde bulacaksın?Canım benim çok ayni şeyleri yaşiyoruz yaa çok haklisin o gdo lu dediklerinde evleniyor yaş geçince demkki tercih edilmiyoruz napalimki dua tek çare yalnizlik zor iş vesselam
Kendi iş yerimi kapattım 31 yada 32 yaşında evlenmiş ayrılmış bir çocuklu olarak. Şu an istediğim işi yapıyorumdiş hekimiyim.
Monoton, aşksız, hocaların egosuna dayanamadığım bir hayatı yaşıyorum şu an.
Aynen izne ayrıldım. 2 hafta izin kullanacagım.
Ailemle etraflıca oturup konuşacağım. Onlar uzmanlık olayında emeğine yazık devam et deseler de benim gram gücüm yok artık
Çok sevindim adınıza. Galiba biraz zorluk yaşamayı göze almak gerek. Ben de başarabilirim, bu degişikliği yapıcam. Bambaşka bir hayat gğzellikleriyle gelir inşKendi iş yerimi kapattım 31 yada 32 yaşında evlenmiş ayrılmış bir çocuklu olarak. Şu an istediğim işi yapıyorum
20 kilo alacak kadar zor bir dönemdi :)Çok sevindim adınıza. Galiba biraz zorluk yaşamayı göze almak gerek. Ben de başarabilirim, bu degişikliği yapıcam. Bambaşka bir hayat gğzellikleriyle gelir inş
Allah yardımcın olsunMerhaba arkadaslar,
Sadece dertleşmek istedim. Olayların üzerinden bşraz zaman geçti toparlayabildim biraz.
Kendi halinde, işinde gücünde normal bir insandım. Tek derdim evliliğe gidecek ciddi bir ilişkiye başlayamamış olmamdı 1 ay öncesine kadar. Hatta görüştüğüm biri vardı, evet diyordum bu sefer oldu, her şey güzel olacak.
Ta ki, mayısa kadar:))
1 mayıs itibariyle çocukla görüşmem bitti. Neymiş, unutamadığı eski kız arkadası aramış kafası karışmış. Hadi dedim bay bay, artık bu tarz ayakların bi sonu olmadığını tecrübe edecek yaştayım.
Ama sonrası daha berbat.
Ben belki dısarda çalışsam çok daha iyi yerlere gelip daha cok para kazanabilecekken, uzmanlık dedim. Mezun oldum, 6 sene oldu uzmanlığım uğruna çok şeyden ödün verdim. Çok çalıştım, bazen memnun oldum bazen olamadım. Ama son zamanlarda memnun degildim. Belki de bunlar tetikledi, bir gün ben böyle devam edemicem dedim.
Böyle bir devirde istifa etmenin eşiğindeyim, hatta son maaşımı alıp bırakacagım işimi. özel kliniklerin hali ortada. Kendim açsam, o kadar birikimim yok. Ama kesin kararlıyım bırakacagım. O kadar bıktırdılar köle gibi çalıştırarak.
Size soracagım su, hiç böyle bir dönüm noktasına geldiniz mi? 30 yaşında, bekar, bir işte çalışmayan ama meslek sahibi, ilerleyen dönemlerde şimdiki imkanlarına belki de sahip olmayacagını bile bile yetti be dediniz mi? Yaşadığım şehri bile degiştirip annemin babamın yanına dönesim var.
Ya da uzun, güzel bir tatile.
Aslında bunların hepsi sevgisizlikten, hep yanlış kişilerle zaman kaybedip enerjimi sömdürmekten.
Neyse, lütfen bana dua edin. Benim için hayırlı olanı seçebileyim.
Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?