Hayatımı kökten değiştiren yaşadığım en kötü mayıs ayı

Haklısınız.
Temelde o var. Ama aşkı zorla da çağıramıyorum. Elimdeki değişiklik imkanı iş. Zaten ordan da nefret ettigimi söylüyordum her fırsatta.
Çok garip gelecek ama benim gibi insanların oldugunu bilmek iyi geldi bana :)
Yaş oldu 30. Ben kariyer de kariyer derken millet aldı basını yürüdü. Evlendi anne oldu. Düzgğn adsmların hepsi gitti evlendi. Ortada çürük çarık ne istedigini bilmeyen, spora gidip hormon dayayan gdo lu erkekler kaldı.
Benim neyşm var ki şu an?
Kendimi her şey şçin geç kalmış hissediyorum.

Ahh ne diyebilirim ki düzgün erkeklerin evlenip gittiğini ve geriye gdo luların kaldığını söylemişsiniz, katılıyorum. Aksini söyleyecek olan varsa dinlemek isterim. Bir umut kapısı ahshgaga

Ahh ne diyebilirim ki düzgün erkeklerin evlenip gittiğini ve geriye gdo luların kaldığını söylemişsiniz, katılıyorum. Aksini söyleyecek olan varsa dinlemek isterim. Bir umut kapısı ahshgaga
Gerçekler acı maalesef
Gdo lular bile evlenmeye başladı hatta :d
Ay sinirim bozuldu.

Evlenenlerin çoğu düzgün değil kanka bence ya anası danası garip ya ana kuzusu ya pasif karakterli ya gözü başı oynuyor....düzgün erkek değil kadın da yok memlekette düzgün insan yok.

Beklentisi düşük insanlar bir şekilde evleniyor zaten. Senin de beklentilerin düşük olsaydı iyi kötü bir şekilde evlenirdim eminim. Evlenmek aslında çok kolay zor olan aşkı bulmak:)

Evlenenlerin çoğu düzgün değil kanka bence ya anası danası garip ya ana kuzusu ya pasif karakterli ya gözü başı oynuyor....düzgün erkek değil kadın da yok memlekette düzgün insan yok.
Aynen buradaki konuları okuya okuya halime şükrediyorum. Ama mutsuzluğumu da devam ettirmek istemiyorum. Hadi evlilik olmayacak bu belli, bari işim mutlu mesut bir ortamda olsun. İnşallah yaptığım değişiklik beni mutlu yapar.
Evlilik için artık geç kaldığımı düşünüyorum. Saçma bir kariyer uğruna
Düzgün insan olmadığı konusunda hemfikirim.

Üzülüyorum çünkü bu gidişle kocamızın 20li belkide 30lu yaşlı hallerini göremicez, geç evlenmek değil ama her geçen sene müstakbel koca adayımızın da yaşının büyümesi yaşına yaş katılması meselesi beni geriyo

Üzülüyorum çünkü bu gidişle kocamızın 20li yaşlı hallerini göremicez, geç evlenmek değil ama her geçen sene müstakbel koca adayımızın da yaşının büyümesi meselesi beni geriyo
Hadi ben minyonum. 30 yaşında oldugumu göstermiyorum. Ama kliniğe gelenlere bakıyorum, 30 yasındaki adamlar bildigin kel fodul adamlar.
Brn bakımlı erkek şsterşm, giyim kuşam iyi olsun şsterim. İsterim de isterim, ben kendime bakıyorum sonuçta. Beklentilerin fazla olması da bi bakıma böyle yapıyorx
En çok beraber birbirlerini tanımaya zamanı olan sevgililere özeniyorum. Çünkü eger biri olursa hayatımda max 1 senede düğün olur en iyi ihtimalle :)

İpekcim daha önce biri vardı da bayıldığın sanki sen mi evlenmedin kariyerini suçlama :)

Kariyerin olmasaydı doktor olmasaydın karşına iyi biri çıkacağının garantisi var mı ki? Hem parasız hem kızkurusu olacaktın şimdi en azından paran var:)

Kariyerine şükret. Paranla giyin kuşan şık takı mücevherler tak güzel mekanlara yemeğe git herkes hayran kalsın ben öyle yapıyorum tavsiye ederim :)

Cok haklısın canım.
Sanki biri vardı da kariyer uğruna istemedim. Hiç olmadı
Gezip tozma olayında haklısın. Çok takı toka sevmem ama cıkıp gezeceğim.
En azından 3 kuruş parası olan bir kız kurusu olayım bari. O da istifa ettigimde bitecek :)))

Bende tam tersi, sırf şimdiki eşimin olduğu şehirde diş hekimliği fakültesi yok diye kariyer falan umursamadım, atandım evlendim.. ve şimdi bakınca kendimi hayatta hiç bir başarım yokmuş, devlet hastanesinde köreliyor gibi hissediyorum. Uzmanlık yapan arkadaşlarıma bakınca kendimi diş hekimi gibi göremiyorum . Sanırım biraz bulunduğun yerde memnun olmamakla alakalı, kimbilir belki uzmanlığınız bitince karşınıza gönlünüze göre biri çıkacak, çok çok iyi yerlerde olacaksınız.. Ani kararlardan kaçının tavsiyem :)

Canım benim çok ayni şeyleri yaşiyoruz yaa çok haklisin o gdo lu dediklerinde evleniyor yaş geçince demkki tercih edilmiyoruz napalimki dua tek çare yalnizlik zor iş vesselam

Böyle de bir başarı yokmuş gibi hissediyorum zaten:)
Kafam rahat olsun yetecek bana galiba.
Aşk lazım aşk

Canım benim çok ayni şeyleri yaşiyoruz yaa çok haklisin o gdo lu dediklerinde evleniyor yaş geçince demkki tercih edilmiyoruz napalimki dua tek çare yalnizlik zor iş vesselam
Yaşımı göstersem kabul. Ama minik dururum, bakımlıyım. Ama hergün sabahın köründe işe gidip gecenin kör vakti çıkarsan, hiçbir sosyal çevren olmazsa, yeni ortamlara girmezsen, arkadas cevrendeki erkrklerle kankaya bağladıysan, sen istedigin kadar bakımlı ol nerde bulacaksın?

Kendi iş yerimi kapattım 31 yada 32 yaşında evlenmiş ayrılmış bir çocuklu olarak. Şu an istediğim işi yapıyorum

Kendi iş yerimi kapattım 31 yada 32 yaşında evlenmiş ayrılmış bir çocuklu olarak. Şu an istediğim işi yapıyorum
Çok sevindim adınıza. Galiba biraz zorluk yaşamayı göze almak gerek. Ben de başarabilirim, bu degişikliği yapıcam. Bambaşka bir hayat gğzellikleriyle gelir inş

İşte insan hiçbirşeyden memnun olmuyor ki:)
Ben de 49 kiloya düştüm. Uykusuzluk da cabası

Allah yardımcın olsun
diş hekimlerinin uzmanlık süreçlerini hiç bilmiyorum maalesef,kaç yıl kaldı uzmanlığın bitmesine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…