Benim gibi örneklerin oldugunu görmek iyi geldi. Vardır evet bşr kısmet. Karşımıza çok geç çıkmaması dileğiyle... çünkü zaman geçiyor. Elimize geçen de koca bir hiç! Diploma belki karın doyuracak ama mutlu etmeyecekAyni yastayiz bazen nasip kismet hersey .Ben de senin gibi bazen herseyi birakip cekip gidesim geliyor ama onca emek var bir yerlere gel sonra sacma insanlari sevindir savasmak lazim guclu ol bes para etmezler nasilda mutlu istedikleri konum da bizlerin nesi eksik ask ta da iste de bur gun yuzumuz gulecek elbet.
Bu tarz örnekler bana işham veriyor:)
Maşallah diyorum:) ne kadar güzel :)mutluluk bana gelmeyince ben ona gittim. 31 de ilk 36 da ikinci kizim dogdu.kocamin kokusuna bayiliyorum...esimle yakalamacilik oynayan bi yere saklanip birbirimizi korkutan yemek yaparken elleri domatesli bisey yapamaz saldirin kizlar diye gidiklayan manyak bir bir evliligim var darisi daha iyisi seninle olsun
Umut bizi hayata baglar.hersey guzel olacak.iyi dileklerin icin tesekkur ederim.mutlu konularini merakla bekliyorum sevgilerMaşallah diyorum:) ne kadar güzel :)
Umarım kızlarınızın bahtı da sizin kadar açık olur. Evlatlarınızın hayırlı, başarılı bireyler oldugunu görmeniz dileğiyle. Mutlu , mükemmel bir hayat diliyorum size. Lütfen benim için de dua edin. Su an ihtiyacım var
Evet bu kırılma noktasından sonra herşey iyiye dığru gidecek. Umut etmekten baska bi çarem yok. Belki de tüm korkularımı göğüsleyip yaşadığım şehri bile terketmem lazım. Bakalım hayat ne gösterecek. Çok çok 1 ay sonra herşey belli olur :)Umut bizi hayata baglar.hersey guzel olacak.iyi dileklerin icin tesekkur ederim.mutlu konularini merakla bekliyorum sevgiler
Iyi de 30 çok geç bir yaş değil ki?O evlenenler de bence size ozeniyordur ohh ne güzel kariyer yaptı parasını yiyor diye.Haklısınız.
Temelde o var. Ama aşkı zorla da çağıramıyorum. Elimdeki değişiklik imkanı iş. Zaten ordan da nefret ettigimi söylüyordum her fırsatta.
Çok garip gelecek ama benim gibi insanların oldugunu bilmek iyi geldi bana :)
Yaş oldu 30. Ben kariyer de kariyer derken millet aldı basını yürüdü. Evlendi anne oldu. Düzgğn adsmların hepsi gitti evlendi. Ortada çürük çarık ne istedigini bilmeyen, spora gidip hormon dayayan gdo lu erkekler kaldı.
Benim neyşm var ki şu an?
Kendimi her şey şçin geç kalmış hissediyorum.
Burada okuduğum konulara bakarsak zaten ben şımarığın önde gideniyim. Ama gel gör ki olmuyor işte:)Iyi de 30 çok geç bir yaş değil ki?O evlenenler de bence size ozeniyordur ohh ne güzel kariyer yaptı parasını yiyor diye.
Burada hergun ne konular okuyoruz evliliklere dair.
Şimdi şöyle istifa etmek çok büyük bi karar üstelik mesleğimi seviyorum diyorsunuz.
Tayin vs.isteme durumu yok mu ortamdan hoslanmiyorsaniz?
İşte sizin yaptığınızı yapabilsem her şey çok güzel olacak. Ama ben burnumun dikine giden, aşkta olsun işte olsun hep zoru secen, acı çekmeyi uğraşıp didinmeyi bir halt sanan biriyim. Vaktinde bana ilgi gösterenler oldu ama inanın hiç mi bişe hissetmez insan, yok hissetmedim:)Benim için de aydınlanma anı 26 yaşımdayken olmuştu. Çok hoşlandığım biri vardı aramızda iyiye doğru giderken uzun süredir sevgilisi olduğunu öğrendim. Ve çok üzüldüm. Sonra aşk hayatımdaki başarısızlıklar hakkında bir karar aldım ve bakış acımı değiştirdim. Gerçekten bana aşık olduğuna emin olduğum biriyle ilgileneceğim ve devam edeceğim artık hiç kimsenin peşinden kosmayacagim dedim. Bu karardan bir ay sonra benden çok hoşlanan bir çocuğa şans verdim. Ve her şey harika gitti. Yani benim duygularımı tatmin eden şey karşımdakinin bana olan aşkını görmekmiş. Şu an 2 senedir bu kişiyle evliyim ve mutluyum. İnşallah senin hakkında da hayırlısı olur. Ama bence bir tatile çıksan ferahlayacak gibisin. ..uzun dönemde de belki ilişkilere karşı bakış acını değiştirmen gerekir...
Evet böyle bir kırılma noktası yaşadım hatta depresyonun dibini gördüm. Yaşadığım şehri bıraktım, arkadaşlarımı bıraktım, yeni bir bölüm okumaya başladım. Aşktan umudumu kesmiştim heralde ben de böyle yalnız aşksız öleceğim diyordum ama mutsuz da değildim. Öyle kendi kendime mutlu olmaya çalıştığım huzurlu bir dönemimde de çok alakasız bir yerde erkek arkadaşımı tanıdım, aşık oldum ve yakın zamanda evleneceğiz. Öncelikle belirteyim kel ve fodul değil, aksine spor yapan gayet kaslı bi adamSakın sakın umutsuz olmayın kızlar, bu endişelerle hareket edip beğenmediğiniz adamlarla da olmayın.
Hani hep derler ya, insan önce kendi içinde mutlu ve huzurlu olmalı ve çok kafaya takmayınca da olur bu işler diye. Dönüp baktığımda ben de bunun doğru olduğunu görüyorum. Gerçekten kendimle olmaktan mutlu olduğum, arayışta ve beklentide olmadığım bi dönemde buldum aşkı. Hepinize en güzelinden aşklar diliyorum
Evlilik durumun var mı?Ohoo olmaz mı
Hayatımı aşağı çeken bütün engel gibi şirret insanları attım
Birkaç sevdiğim insan kaldı etrafımda
Sonra gittim ülke değiştirdim
Oh mis süper geldi
Kendime özgüvenli, dimdik durabilen bir kadınım şimdi
Büyük konuşmayayım ama kolay kolay bir daha yıkılacağımı sanmıyorum
Ayrıca pratik alanı sevmediğim ve akademiye yöneleceğim kararını aldım
Şimdi o yolda ilerliyorum
Evli ama yalnız olmak çok daha zor , rabbim Gönüller'imize göre versinCanım benim çok ayni şeyleri yaşiyoruz yaa çok haklisin o gdo lu dediklerinde evleniyor yaş geçince demkki tercih edilmiyoruz napalimki dua tek çare yalnizlik zor iş vesselam
Kaç yaşında evlendiniz ?Bir gün halam bana sen niye evlen miyorsun kızım bak cevrendeki yaşıtların ya evlendi,ya nişanlı yada sevgilileri var neden senin yok dedi...Ben ilk kez orda ilişki konusunda umutsuzluğa kapıldım ve halama,sanırım ben hayatımın sonuna kadar yalnız kalacağım olmuyor dedim.Dedim ama öyle bir hissiyat oldu ki bende o an umutlarim tükendi..Bu konunun üzerinden çok az bir zaman geçtikten sonra eşimle tanıştım evlendim ve bir evladım var.Senelerce inandım olmadı ve inancımı yitirdigimde aşk beni buldu.Aşkin zamanı belli olmuyor bu konuda yapılacak pek birşey yok.Iş konusunda ise bir psikolog desteğiyle belki kendinizi daha güçlü hissetmenizi saglayip devam edebilirsiniz..
30 yasindaKaç yaşında evlendiniz ?
Dur az jupiter ileri harekete geciyor bu ayEn iyisi tatil dedim ve 2 hafta izin aldım.
Mesleğimi seviyorum ama ortamdan tiksindim artık.
Benim bir birey, bir doktor olduğumun farkına hala varamayan ego sahibi üstler beni sömürdü bitirdi.
Olay maddiyat degil, şükür öyle bir sorunum yok.
Hatta bırada neler nelrr okuyup diyorum ki şımarıklık yapıyorsun.
Ama ortadaki gerçek: ben mutsuzum. Mutsuz oldugum bir yerde daha fazla devam etmeyecegim.
Mayıs aylarının böyle bşr etkisi var demek ki:)
Ailem bu konuda bana birşey demiyor avantaj olarak:) ama ben son 3 senedir inancımı, umudmu kaybettim.Bir gün halam bana sen niye evlen miyorsun kızım bak cevrendeki yaşıtların ya evlendi,ya nişanlı yada sevgilileri var neden senin yok dedi...Ben ilk kez orda ilişki konusunda umutsuzluğa kapıldım ve halama,sanırım ben hayatımın sonuna kadar yalnız kalacağım olmuyor dedim.Dedim ama öyle bir hissiyat oldu ki bende o an umutlarim tükendi..Bu konunun üzerinden çok az bir zaman geçtikten sonra eşimle tanıştım evlendim ve bir evladım var.Senelerce inandım olmadı ve inancımı yitirdigimde aşk beni buldu.Aşkin zamanı belli olmuyor bu konuda yapılacak pek birşey yok.Iş konusunda ise bir psikolog desteğiyle belki kendinizi daha güçlü hissetmenizi saglayip devam edebilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?