Hayatımı kökten değiştiren yaşadığım en kötü mayıs ayı

Allah yardımcın olsun
diş hekimlerinin uzmanlık süreçlerini hiç bilmiyorum maalesef,kaç yıl kaldı uzmanlığın bitmesine?
Bi 2 senem var yaklaşık. Ama gücüm yok artık. Akademi ortamı tiksindirdi beni. Emeklerime yazık ama bana daha cok yazık. İnsanın kırılma noktası aşılınca içinden bir kaplan çıkıyormuş onu anladım.

ben de o yüzden yurtdışı düşünüyorum ya
türkiyede çöplük gibi oralarda nasıl hiç bilmiyorum
ama iki sene de aslında sabredilebilecek bir süre
keşke karşınıza adam gibi biri çıksa da sizi çekip çıkarsa bu boğucu günlerinizden....
bazen insan bir manevi desteğe ihtiyaç duyuyor her şey ters giderken...

Pozitif bilimlerle uğraşsam aynen mantıklı. Ama medikal olunca iş değişiyor.
İş değişikliği lazım evet, ama benim gibi milyonlarca mezun var. Beni ayıran şey uzmanlığım olacakken, içimde gram heves ve azim yok bitirmeye dair. Gidip aşırı yoğun çalışma saatleri ile bi klinikte çalışacagım alternatif bu. Hayırlı olacak olan buysa neden olmasın, yeter ki kafam rahat olsun.
Derdim birdi, aşksızdım. Şimdi iki oldu. İş de eklendi.
Radikal bi değişiklik lazım bana ya da bir mucize:)
Ve kesinlikle şımarıklık degil yaptığım. Akademide olan biri olaraktan beni iyi anlayacağınızı düşünüyorum.
Size tavsiyem kesinlikle kendinizi ezdirmeyin ne olursa olsun. Ben öyle dik bir karakterim, törpülenmeyi bırak yolundum gerçi:)

yok yok şımarıklık olarak görmüyorum kesinlikle...ve evet çok iyi anlıyorum
umarım o mucize gerçekleşir bir an evvel ve buradan duyurursunuz hatta...

Evet böyle bir kırılma noktası yaşadım hatta depresyonun dibini gördüm. Yaşadığım şehri bıraktım, arkadaşlarımı bıraktım, yeni bir bölüm okumaya başladım. Aşktan umudumu kesmiştim heralde ben de böyle yalnız aşksız öleceğim diyordum ama mutsuz da değildim. Öyle kendi kendime mutlu olmaya çalıştığım huzurlu bir dönemimde de çok alakasız bir yerde erkek arkadaşımı tanıdım, aşık oldum ve yakın zamanda evleneceğiz. Öncelikle belirteyim kel ve fodul değil, aksine spor yapan gayet kaslı bi adam Sakın sakın umutsuz olmayın kızlar, bu endişelerle hareket edip beğenmediğiniz adamlarla da olmayın.

Hani hep derler ya, insan önce kendi içinde mutlu ve huzurlu olmalı ve çok kafaya takmayınca da olur bu işler diye. Dönüp baktığımda ben de bunun doğru olduğunu görüyorum. Gerçekten kendimle olmaktan mutlu olduğum, arayışta ve beklentide olmadığım bi dönemde buldum aşkı. Hepinize en güzelinden aşklar diliyorum

Depresyonun en güzel tarafı daha fazla batacak yerinin olmaması. Mecburen toparlanıp yukarıya doğru çıkmaya çabalıyosun.
Yeni bir bölüm okumak dısında galiba benim de başıma gelecek olanlar sizinle aynı. En cok da sehri bırakmak zor, son 12 senemi burada geçirdim:)
Alakasız bir yerde, kel ve fodul olmayan (kaslı olmasa da olur) biriyle benim de yolum kesişir umarım.
Çıkmadık candan umut kesilmez:)

Ayrıca adınıza cok sevindim. Mutlu bir hayatınız olur umarım:)

Evet zor oluyor her şeyi bırakmak ama bazen gerçekten bırakmak gerekiyor. En çok da insanın zihnini kemiren o zehirli düşüncelerini bırakması gerekiyor. Bir adam gelecek, beni kurtaracak ve çok mutlu olacağım düşüncesi de en zehirlisi. Bu bence bütün enerjileri kapatıyor. Aklınızda bulunsun, bu konuya odaklanmayın. Hayat bir şekilde hallediyor her şeyi. Teşekkür ederim umarım sizin de çok güzel yeni bir başlangıcınız olur. Kaslı olursa da fena olmaz

30 yasinda hemen hemen ayni nedenlerle istifa ettim sevgilimi terkettim.ve turkiyenin bir ucuna gittim 6 ay sonrada evlendim.

Kesinlikle uzmanlığı bırakmayın. Sanırım diş hekimisiniz, uzmanlığınız ne bilmiyorum ama umarım ortodontidir :))) iş kaygısı yok, klinikler havada kapıyor.
Devlette diş hekimi olmak biraz zor sanırım. Ama sonuç olarak herşey geçecek bunu asla unutmayın.

Sizi emin olun çok sevecek biri karşınıza er ya da geç çıkacak. Tam bitti dediğimiz yerde hayat bize öyle şeyler sunuyor ki, farkında bile olmuyoruz.

Benim de ilk görev yerim Ağrı'ydı. Ve birtakım sebeplerden dolayı istifa noktasına geldim. Sonra başıma o an için çok kötü bir olay geldi ve bunun neticesinde de eşimle tanıştım :) şuan 3 yıllık evliyim ve 1 de çocuğum var :)

Hayatın tadını çıkarmaya bakın :)

Ve ilk fırsatta mutlaka bir tatil yapın.

merhaba, bana kalırsa yaşa takılma, yaşa takılanlar hata yapıyor..bu mayıs ayında ben de 2 ay sonra evleneceğim nişanlımdan gelinliğim bile alınmışken süpriz bir şekilde ayrıldım, yaşım 34..iş yerinde de çok sıkılıyorum, çok monotonlaştı, hakketiğim maaşı alamıyorum.. ama iş bulmadan işimi bırakmaya cesaret edemem garantici biriyim öncellikle başka iş bulmalıyım..nişanlımda yurtdışına yerleşme planları yapıyorduk haliyle ayrılınca tek başıma da gidemem..yani mayıs ayı benim için de çok kötü bir ay oldu..hakkımızda hayırlısı olsun...radikal kararlar almadan önce tüm olasılıkları ve tüm çözümleri denemelisin bence..tatile çık mutlaka..ben şu anda kendimi sanki böyle nasıl desem belli kalıplar ve belli bir hayat içerisinde sıkışıp kalmış gibi hissediyorum..işe gidiyorum ayrı sıkılıyorum, eve gelince ayrı sıkılıyorum..sanırım sen de benim gibi hissediyorsun?

Tercih edilmiyoruz kafasından çıkın sevgili güzel kadınlar.Tercih etmediniz olmadı.Silkinin kendinize gelin.Yerinde olmak isteyen yüzlerce kadın vardır konu sahibi.Geç olsun,temiz olsun.Vardır alnına yazılı biri.

Şu an tatildeyim:) kafamı toparlamaya çalışıyorum. Ama kararım kesin. Mutlu olmadıgım bir yerde devam etmicem. Bakalım hayat neler sunacak:)

Su an beni

Su an beni en iyi anlayan sizsiniz bence hatta bi highlevel atlatmışsınız bana. Hakkımızda hayırlısı olsunevet ama bir de güç diliyorum ben. Gücüm kalmadı. Kendimi başarısız, bir hiç uğruna onca yılını heba eden biri gibi görüyorum.
Kariyer güzel şeydş evet ama mutlu olmaya yetmiyor. Dertleşmek şsterseniz özelden yazın bana lütfen

Ayni yastayiz bazen nasip kismet hersey .Ben de senin gibi bazen herseyi birakip cekip gidesim geliyor ama onca emek var bir yerlere gel sonra sacma insanlari sevindir savasmak lazim guclu ol bes para etmezler nasilda mutlu istedikleri konum da bizlerin nesi eksik ask ta da iste de bur gun yuzumuz gulecek elbet.

Yerimde olmak isteyen birçok insan vardır evet eminim. Bu noktada ben de suçluluk hissediyorum, şımarıksın diyorum. Kendi kendimle bile çatışıyorum. Ama düşünüp taşınıyorum, tek bir sonuca geliyorum. Mutsuzum
Önce kolunda altın bileziğin olsun, altın yüzük kolay der anneannem. Su an ikisi de yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…