bi arkadaş köyde yaşayınca ne oluyor diye sormuş... ben almanyada yetiştim .. farklı bakış açıları oluyor insanın hayata o anlamda. yoksa köylü olmak kötü bişey diye söylemedim... Benim evliliğim tamamen SEVGİSİZ, kavgalı ailemden kurtulma yöntemiydi aslında.
Bakmayın almanyada yaşan insanların %90 Türkiyede yaşayan insanlara göre örf adetlerine daha düşkün oluyor.. bende öyle ataerkil bi aileden geliyorum .... dedim ya benim yerime bi başkası olsaydı coktan bırakıp gitmişdi ... bana kattığı hiç bişey olmadı ..sadece aldııı aldııı ve hala alıyor.... cıvıl cıvıl insanlarla iç içe olmaktan mutlu olan cevresinde bir sürü seveni olan bi insanken geldiğim duruma bakın ...((( .... çıkış yolu bulamıyorum ....
Hergünü aynı geçermi bi insanın ?? aşkam 7'e eve gelir yemek yer TV karşısında uyur ...
allahım ne olur bana yardımmmm ettt ... bi yol göster ....(((
Koyde yasayinca ne oluyor anlamadim.Madem bu kadar rahtsizdin,esinden,evliliginden o cocugu niye yaptin???diye sorarlar..
bi arkadaş köyde yaşayınca ne oluyor diye sormuş... ben almanyada yetiştim .. farklı bakış açıları oluyor insanın hayata o anlamda. yoksa köylü olmak kötü bişey diye söylemedim... Benim evliliğim tamamen SEVGİSİZ, kavgalı ailemden kurtulma yöntemiydi aslında.
Bakmayın almanyada yaşan insanların %90 Türkiyede yaşayan insanlara göre örf adetlerine daha düşkün oluyor.. bende öyle ataerkil bi aileden geliyorum .... dedim ya benim yerime bi başkası olsaydı coktan bırakıp gitmişdi ... bana kattığı hiç bişey olmadı ..sadece aldııı aldııı ve hala alıyor.... cıvıl cıvıl insanlarla iç içe olmaktan mutlu olan cevresinde bir sürü seveni olan bi insanken geldiğim duruma bakın ...((( .... çıkış yolu bulamıyorum ....
Hergünü aynı geçermi bi insanın ?? aşkam 7'e eve gelir yemek yer TV karşısında uyur ...
allahım ne olur bana yardımmmm ettt ... bi yol göster ....(((
27 yaşında 5 yıldır evlı bi bayanım.. almanyada doğdum.. mühendislik eğitimi aldım.
Türkiyede bir cok yerde çalıştım ... fakat eşim beni hep aşaya çekti ... kötü bi insan değil aslında ama mühendis olmasına rağmen köyde yetişmiş.. ailesi cok alakasız, doğru dürüst arkadaşı yok ... Evlendim evimizin kapısını açan olmadı .. standartlarım gün geçtükce düşmeye başladı ... evime haciz geldi bütün eşyalaımı alıp götürdüler ... pes etmedim yinede, benim yerimde bi başkası olsaydı coktan bırakıp gitmişti ama ben tekrar evimizi kurdum tekrar bi düzen getirmeye çalıştım hayatımıza... bekarken iş hayatında ne kadar başarılı olduysam evlendikten sonra bir türlü olamadım ... bi anlamı yoktu olmadı belkide benim için ... arkadaş yok, gelenin yok gdenin yok ... çalış eve gel para kazan yineevin için harca elde var yine sıfır ... sonra işi bıraktım .... şimdi ise hamileyim ... 4 aylık oldum... evde yanlız ... tek başına ailesi uzakda zavallı ve hergün daha cok dibe batan bi insan gibi görmeye başladım kendimi ......
Ne yapmalıyımmmmmm ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?