- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
- Konu Sahibi champagneshimmer
-
akollu gelip evi beni kırıp döküyorsa boşanırım. babam böyle idi. ve anneme cok boşan dedik ama yapmadı. bu yuzden içip dagıtan koca asla istemezdim. sorunu baştan çözdüm.herşeyde ama herşeyde demek..
öyleyse sana bir soru, eşin akşam yemeklerinde evde olmasa, gece geç saatlerde eve alkollü gelse bunu nasıl çözerdin ??
yada çözerdiniz ?
evet mutlu olmak ister ama mutlulugu nasıl bulacaklarını bilmiyorlar. ne erkek nede kadın.ahh be canım, bdv de en son açabileceğin bir konu açmışsın..
insanlar ne acı hayatlar yaşarken, eşlerinden, kv, anne, vsvs nelerle boğuşurken,
bdv de ben musmutluyum dizeleri yazmışsın..
insanları neden beceremiyorsunuz diye yargılamak, çok yersiz, anlamsız.
herkes mutlu olmak ister ...
Zaten insanlar buraya ben ne yapabilirim diye konu açıyorlar eminim konuyu acmanda kötü niyet yok zaten elbette bu:senin nacizane fikrin ama doğru bi fikir değil mesela diyosun bizimde sorunlarimiz vardı demekki yok demekki çözmeyi seven bi eşiniz var beraber yol katedebikiyosunuz işte herkesin eşi öyle değilhaklısın burası degil gibi ama ben senin gibi düşünmüyorum. bazen de araya farklılıkar sokmak gerekir. algılar değişir değişebilr.
saol nazar degmez popomu kaşıdım :)
saol . umarım dönmez. eşim benden bu nazar işine daha cok inanır. ben pek takmam. popomu kaşıdım ama :)
bence olaylar zaten hep aynı. burada vooovv cok farklı dunya da asla böle birşey yok diyecegimiz hiç bir sorun yok. kaldı ki tum dunyada aşagı yukarı sorunlar hep aynı. sadece kişiler farklı. dolayısı ile nerdeyse cözümler bile ortak.
kısmen haklısın. ama algıyı, bakış acısını ve zamanında hiç mi güzel şeyler yaşamadık diye insanların kendini geri cekip düşünmesini veya böyle bir örnek var ben ne yapabilirim mi yapmasını saglamak istedim. nacizane fikrim ve istegim bu yonde.
sonunda derdimi yazdım ama :) konuyu derde bagladım.
Yanlış anlama beni asla kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama şu veya bu nedenle boşanmış, mutsuz, dert çeken kadınların olduğu bir platformda, üstelik bdv gibi bir bölümde ben yaptım siz neden yapamıyorsunuz demek olmamış.haklısın burası degil gibi ama ben senin gibi düşünmüyorum. bazen de araya farklılıkar sokmak gerekir. algılar değişir değişebilr.
saol nazar degmez popomu kaşıdım :)
saol . umarım dönmez. eşim benden bu nazar işine daha cok inanır. ben pek takmam. popomu kaşıdım ama :)
bence olaylar zaten hep aynı. burada vooovv cok farklı dunya da asla böle birşey yok diyecegimiz hiç bir sorun yok. kaldı ki tum dunyada aşagı yukarı sorunlar hep aynı. sadece kişiler farklı. dolayısı ile nerdeyse cözümler bile ortak.
kısmen haklısın. ama algıyı, bakış acısını ve zamanında hiç mi güzel şeyler yaşamadık diye insanların kendini geri cekip düşünmesini veya böyle bir örnek var ben ne yapabilirim mi yapmasını saglamak istedim. nacizane fikrim ve istegim bu yonde.
sonunda derdimi yazdım ama :) konuyu derde bagladım.
Bu sizin derdiniz değil ki ama rahatsızlığınız.Yukarıdaki çarpıya bastığınız anda burada okuduklarınız ne kadar etkiliyor güzel hayatınızı?Hiç etkilemiyor değil mi yani bu sizin derdiniz değil.sonunda derdimi yazdım ama :) konuyu derde bagladım.
algınızı değiştirin. beceriksizlik diye bir kelime kullnamadım ve ima bile etmedim.Bir elin beş parmağı bile bir değil ki insanlar bir olsun. Bunu niye yapmıyorsunuz demek yargılamak olmuş biraz. Herkes aynı sorunlara aynı çözüm yoluyla yaklaşamaz. Kimisi daha atılgandır çözer, kimi içine kapanıktır iyice duvarlar örer.
Ne şanslısınız ki karşınıza uyumlu olabileceğiniz biri çıkmış. Doğru bir evlilik yapmışsınız. Bu forumda mutlu evliliği olan, kocasını çok seven bir sürü insan var. Ama burası "bir derdim var" kısmı. İnsanlar dertlerine çözüm arıyorlar. Olamamışlar demek ki mükemmel. Olduramamışlar yani. Beceriksizlik mi bu?
akollu gelip evi beni kırıp döküyorsa boşanırım. babam böyle idi. ve anneme cok boşan dedik ama yapmadı. bu yuzden içip dagıtan koca asla istemezdim. sorunu baştan çözdüm.
ama arkadaşları ile zaten eşim bulup içiebilir. hatta cok içtim gelemeyecegim burada kalayım dedigi zamanlarda oldu.
bende oo sen orada alemdesin bende evde içiyom hayde şerefe dedigim de oldu. hatta siz şimdi icersiniz arabayı alma yada gittigin yerde kal bende kafamı dinlerim dedigimde oldu.
bende içerim eşimde içer. ama ben eşime göre daha cok içerim.
yemeklerde de evde olmadıgı oldu.
tabi su sart neden yemege gelmiyor. ve kimler ile beraber. bunu söyler. söylemez ise sıkıntı.
diyeeksiniz ki nasıl kalır. bulundugumuz yer küçük bir kasaba. bir kaç arkadaşı var buraya uzak oturuyorlar. yada izmire gider. sabahtran cıkar akşam dönerim der. dönemez gibi...
burada yazılanlar beni etkiliyor. etkiliyor ki değişik bir şekilde buraya böyle birşey yazdım. bakış acınız cok klasik.Bu sizin derdiniz değil ki ama rahatsızlığınız.Yukarıdaki çarpıya bastığınız anda burada okuduklarınız ne kadar etkiliyor güzel hayatınızı?Hiç etkilemiyor değil mi yani bu sizin derdiniz değil.
Burada gerçekten dert olan yüzlerce konu var.O insanlar yardım almak için konu açıyorlar sizin gelip de ay ben nasıl da mutluyum siz neden olamıyosunuz ki demeniz aşırı yersiz yani.Rahatsızsanız forumun mutlu kısımlarında gezseydiniz keşke.Konunuz komik ve biraz da can sıkıcı
kesinlikle es gecmek gerekiyor.Her insanin taşıyabileceği şeyler farklıdır. Çevremde 10 yıldır çocuğu olmamış ama hic takmayan mutlu olan insanlarda var ama daha evleneli 2 ay olmuş neden çocuğum olmadi diye kendini heba edenler de var.
Benim de çocuğum olmuyor ben bunu cok kafama takıyorum olmasi gerektiği kadar yeri geliyor ağlıyorum üzülüyorum olmasi icin elimden geleni yapiyorum ama olmazsa da ölüp bitmem yani sonuçta bazi şeyler kader kısmet anne olamadim bari kariyer yapayim farkli alanlarda kendimi gelistireyim diye düşünürüm.
Yani bazi insanlar sorunlara takilip kamayi cok seviyorlar es geçmek daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?