Normalde izmarit kutumuz var ama o esnada yıkanmış ve kurumamıştı. Söndürebileceği bir yer olmadığı için atmak zorunda kaldı ki orası sokak değil çöp toplama bölgesi. Yeteri kadar pislik birikiyor yani. Zaten kırk yılda bir çöp bölgesine atılan izmaritten daha önemli olan böyle insanların bizim gibi büyük değil çocuklara da denk gelebilir olması. Hatta özellikle onları bile seçenler varmış bugün araştırdım okudum. Ciddi anlamda çok tedirgin edici bir durum ekmek bile almaya çıkamam artık heralde.Liseli bir kızken geldi başıma. Bana da o zamanlar çok anormal gelmişti.
Sonradan öğrendim ki bazı manyakların böyle bir fantazisi var.
Kendinizi bu kadar yipratmaniza değmez. Polise bildirin. Onlar ilgilenir illaki.
Ama lütfen sigara izmaritlerinizi etrafa atmayn. Gerçekten yeter artık. Sigara bile icmiyorken izmarit dolu bir cevrede yasamak zorunda değilim.
Saygı göstermek zorundasınız.
Gittiği geçtiği o otoparktaki apartmanlarda var mı bilmiyorum akşam eşim gidip bakacak. Ama bizim sokaktan sonra hangi sokaklardan geçti de oraya gitti bilmiyoruz. Eşim tesadüf yakaladı ama plakası çamur içinde olduğu için elimde sadece tiri tipi arabasının markası var.Mutlaka polise bildirin çevrede vardır belki kamera...
Ben de çocuk sayılırdım . Ilkin sizin gibi olmuştum. Ama sonra geçti. Manyak işte deyip geçeceksiniz bir süre sonra.Normalde izmarit kutumuz var ama o esnada yıkanmış ve kurumamıştı. Söndürebileceği bir yer olmadığı için atmak zorunda kaldı ki orası sokak değil çöp toplama bölgesi. Yeteri kadar pislik birikiyor yani. Zaten kırk yılda bir çöp bölgesine atılan izmaritten daha önemli olan böyle insanların bizim gibi büyük değil çocuklara da denk gelebilir olması. Hatta özellikle onları bile seçenler varmış bugün araştırdım okudum. Ciddi anlamda çok tedirgin edici bir durum ekmek bile almaya çıkamam artık heralde.
Unutuluyor mu? Benim gözümün önünden gitmiyor dünden beri. Ne kadar korkunç bir durum. Hayır bununla tatmin olacak kadar hasta olmak ne demek? Şu an hava kararıyor eşim daha gelmedi ölücem tedirginlikten.Ben de çocuk sayılırdım . Ilkin sizin gibi olmuştum. Ama sonra geçti. Manyak işte deyip geçeceksiniz bir süre sonra.
Gösterdi. Teşhirci yani. Hatta o kadar rahat ki gösterirken bir şey soracam abla yaaa diye bağırdı. Hepsi 5 saniye içinde oldu eşim kapıdan çıkana kadar arabaya bindi hızla uzaklaştı. Ben ne olduğunu anlamadım şimdi olay gözümün önüne geliyor da kafayı yiyecek gibi oluyorum.Gösterdi mi
Tuvaletini mi yaptı
Bağırmadınız mı sonra atlayıp arabaya gitti mi
Gececek tabiki. Ben şu an igrenmekten başka bir şey hissetmeden hatırlıyorum. Ne kaygi ne endişe. Manyak sapık diyorum geciyorumUnutuluyor mu? Benim gözümün önünden gitmiyor dünden beri. Ne kadar korkunç bir durum. Hayır bununla tatmin olacak kadar hasta olmak ne demek? Şu an hava kararıyor eşim daha gelmedi ölücem tedirginlikten.
Gösterdi. Teşhirci yani. Hatta o kadar rahat ki gösterirken bir şey soracam abla yaaa diye bağırdı. Hepsi 5 saniye içinde oldu eşim kapıdan çıkana kadar arabaya bindi hızla uzaklaştı. Ben ne olduğunu anlamadım şimdi olay gözümün önüne geliyor da kafayı yiyecek gibi oluyorum.
Normalde izmarit kutumuz var ama o esnada yıkanmış ve kurumamıştı. Söndürebileceği bir yer olmadığı için atmak zorunda kaldı ki orası sokak değil çöp toplama bölgesi. Yeteri kadar pislik birikiyor yani. Zaten kırk yılda bir çöp bölgesine atılan izmaritten daha önemli olan böyle insanların bizim gibi büyük değil çocuklara da denk gelebilir olması. Hatta özellikle onları bile seçenler varmış bugün araştırdım okudum. Ciddi anlamda çok tedirgin edici bir durum ekmek bile almaya çıkamam artık heralde.
O şokla nasıl böyle bir şey yapabilirim ki? Ayrıca ameliyatlıyım koşmam bile mucize. Kapının önüne çıktım ama zaten balkonun önü yani ayağımı atsam balkona girerim ve eşim balkonda elimi uzatsam tutar o kadar mesafe. Bilmiyorum o şokla sadece kapıya koştum ve eşim de çıkmıştı zaten görmüş hemen koşmuş. Bahçemiz temiz taş toprak kum yok elime alıp fırlatacak hiç bir şey yoktu ki aklıma da kaçmak dışında bir şey gelmedi. Ama tipi gençti. 30 yaşında yoktur. Eşim yakaladığında arabayı çok düzgün ve hızlı kullanıyormuş takip edildiğini hisseder gibi. O yüzden sarhoş olduğunu düşünmüyorum ama bana abla bir şey soracam yaaa deme şekli tam bir sokak ağzıydı. O arabanın bile onun olduğunu düşünmüyorum. Simsiyah giymişti altında siyah kot vardı. Çok korkunçtu çokPatlatsaydın bi tane pisliğin şeyine , çığlık falan atmadınmı ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?