Sokak değil çöp toplama alanı orası :) bu vahim olayda takıldığınız noktanın bu olmasına şaşırıyorum. Polislerin ilgilenmeme sebebi de bunlar işte. Kadın pas vermiştir, çocuk dışarı çıkmasaydı, o sigara atmasaydı bu sokağa çıkmasaydı.... yorumlarda okursanız tabakanın yeni yıkanmış kurumamış olduğunu ve atılan yerin sokak değil çöp toplama alanı olduğunu, düzenli sigara içen insanın evinde tabii ki kül tablası olacağını belirttim...Çok geçmiş olsun. Acilen polise gidin, mutlaka bir kameraya yakalanmıştır ve acilen bir de kül tablası edinin. Sokağa sigara fırlatmak nedir yav?
Evet ve benim özel mülküm olan apartmanımda geçiyor olay. Kameralarımız çok dandikmiş yönetici ucuza kaçmış yoksa tam kapıda yaşanmıştı net gösterebilirdi. Ama görsem hemen tanırım asla unutmam o suratı.155 ihbarı değil direkt şikayet şeklinde bulunun.
Yaptığı eylem cinsel taciz suçuna giriyor. Suçun teşhir ile işlenmesi ağırlaştırıcı hal kabul ediliyor.
Hukukcuyum.
Dediğimi yapın lütfen.
Sonucunda ceza alır veya almaz bunu bilemem şimdiden ama emin olun inanılmaz caydırıcı olacaktır.
Bakın tekrar ediyorum yaptığı eğer bir kitleye karşı cinsel organını göstermek olsaydı teshircilik suçu kabul edilirdi.
Ama bizzat size gösterdiği için cinsel taciz suçu işlenmiş ve suçun mağduru sizsiniz. Şikayetçi olmanız durumunda peşine mutlaka dusulecektir
Ben iki uç kere sokakta yaşadım bunu, genç kizdim, ortaokul, lise zamanlarındaydim.Gösterdi. Teşhirci yani. Hatta o kadar rahat ki gösterirken bir şey soracam abla yaaa diye bağırdı. Hepsi 5 saniye içinde oldu eşim kapıdan çıkana kadar arabaya bindi hızla uzaklaştı. Ben ne olduğunu anlamadım şimdi olay gözümün önüne geliyor da kafayı yiyecek gibi oluyorum.
Dışarda bir yerde olmuş olsaydı belki bu kadar etkilemezdi ama evimin önünde balkonumun önünde oldu. Ve evde zaman geçirmem çok zorlaştı. Hele gece karanlıkta tuvalete bile gidemedim dün gece. Eşim götürdü getirdi. Şu an hava karardı Evde bütün lambalar yanıyor. İnanın dışarda olması ve evinizde olması arasında çok fark var. Gerçekten çok gerginim.ne hissetiginizi cok iyi anliyorum.kisin marketten donerken ayakkabimi duzeltmek icin egildim ve bi pislik herif kalcama vurup kacti .kac gun kendime gelemedim allah belalarini versin bu pisliklerin
Siz polise gidin bulunması işlemi onlara ait verebileceğiniz bilgileri verin.dün gece eşimle balkonda oturuyorduk bebeğimi yatırdıktan sonra. Giriş katta oturuyoruz. Eşim sigarası bitince bahçenin dışına atmak istedi ama izmarit bahçeye düştü. Giriş kat olduğu için eşim balkondayken ben hemen çıktım izmariti söndürmek için eşim elini uzatsa tutarız öyle bir mesafe var aramızda kızımın da bezi vardı kapıya koyacaktım neyse o esnada sokağa bir araba geldi. Geri geri geldi yolun ortasında araba çalışır vaziyette durdu indi arabadan bahçenin demirlerinden birden pantolonunun önünü açtı ve olanlar oldu göreceğimi gördümo esnada abla bir şey soracam yaaaa diye bağırıyor ama üstü açık hala hemen apartman kapısına koştum zaten iki adım o esnada eşim hemen forması toplam 5 saniye içinde oluyor bunlar. Adam o kadar alışmış ki bu duruma demek ki hemen arabaya bindi uzaklaşmaya başladı. Eşim arkasından çorapla koştu bağırdı filan tabii sokağın sonuna gitti. Hemen geri geldi eşim arabayı aldı mahallede dolanmaya başladı. Bir büyük otoparkta (çıkmaz sokak gibi durur ama dar bir çıkışı vardır oranın kimse de bilmez orada oturmayan) arabayla oraya girmiş ve o dar sokaktan kaçıp gitmiş gözden kaybolmuş. Apartman kamerası net göstermiyor plakasını çamurla kapatmış araba temiz ama plakasını çamura bulamış. Gece boyu uyuyamadık. Ben korkudan eşim sinirden eli ayağı boşaldı. Bugün kapı cam kapalı oturuyorum eşimin gelmesini bekliyorum. Ben hayatımda böyle bir şey ilk defa yaşıyorum. O kadar korkuyorum ki tekrar gelirse diye. Bana bu korkuyu yaşatmaya ne hakkı var ki? Polise gitsem elimde plaka yok gitmesem yakalanmasa içim rahat değil. Ne yapacağımı şaşırdım kaldım. Sanırım bir kaç gece daha uyku haram bana.
Sürekli gözetleniyor muyum acaba tedirginliği yarattı bende. Gecenin o saatinde benim balkonumun önünde olması tam bir travma. Dışarda bir yerde olsaydı bu kadar etkilemezdi belki ama resmen haneye tecavüz gibi. Kendi evimde diken üstünde yaşıyorum dünden beri. Perdeleri bile açamadımBen iki uç kere sokakta yaşadım bunu, genç kizdim, ortaokul, lise zamanlarındaydim.
O zamanlar çok korkmuştum, ama şimdi olsa korkmam, herhalde sinirden küfür falan ederim.
Sizde korkmayın bu kadar, sapığın teki..
Kapınız kilitli olsun, ne yapabilir ki.
155 ihbarım var. Mahallenin karakolu genelde hiç bir konuyla ilgilenmiyor. Onları da zamanında şikayet etmişliğim var. Onun dışında ne yapabilirim bilmiyorum.Siz polise gidin bulunması işlemi onlara ait verebileceğiniz bilgileri verin.
Gittiği geçtiği o otoparktaki apartmanlarda var mı bilmiyorum akşam eşim gidip bakacak. Ama bizim sokaktan sonra hangi sokaklardan geçti de oraya gitti bilmiyoruz. Eşim tesadüf yakaladı ama plakası çamur içinde olduğu için elimde sadece tiri tipi arabasının markası var.
Valla insanlarda ar edep kalmadı . Verecek başka bi tavsiyem yok . Ben gece yatarken kalkarken dışarı çıkarken okuduğum bazı süreler var. Siz de bu şekilde bir rutin oluşturabilirsiniz en azından içiniz rahatlar o gerginliği atarsınız155 ihbarım var. Mahallenin karakolu genelde hiç bir konuyla ilgilenmiyor. Onları da zamanında şikayet etmişliğim var. Onun dışında ne yapabilirim bilmiyorum.
Evet ve benim özel mülküm olan apartmanımda geçiyor olay. Kameralarımız çok dandikmiş yönetici ucuza kaçmış yoksa tam kapıda yaşanmıştı net gösterebilirdi. Ama görsem hemen tanırım asla unutmam o suratı.
Bu dediğinizi nasıl ne şekilde yapabilirim? 155 e bildirdi eşim ama bu bahsettiğiniz detayı bilmiyorum o nedenle soruyorum. Karakola mı gitmem gerek? Elimde sadece kişinin fiziki özellikleri ve aracın markası var.
155 ihbarı şeklinde değil bizzat karakola veya savcılığa giderek yapın şikayetinizi.Evet ve benim özel mülküm olan apartmanımda geçiyor olay. Kameralarımız çok dandikmiş yönetici ucuza kaçmış yoksa tam kapıda yaşanmıştı net gösterebilirdi. Ama görsem hemen tanırım asla unutmam o suratı.
Bu dediğinizi nasıl ne şekilde yapabilirim? 155 e bildirdi eşim ama bu bahsettiğiniz detayı bilmiyorum o nedenle soruyorum. Karakola mı gitmem gerek? Elimde sadece kişinin fiziki özellikleri ve aracın markası var.
Ben konu sahibine "neden şöyle yapmadın, neden böyle yapmadın" diye azarlamadım, öyle bir cümle bile kurmadım. Kameraya çekebiliyorsanız çekin, o kadar zamanınız yoksa mutlaka polisi bilgilendirin dedim. Sizin beni neden alıntıladığınızı anlayamadım yani. Ve evet ben köpeğe şiddet uygulayan çocukların fotoğrafını çekip polise vermiştim, sokakta gecenin 3ünde kavga ederek sokağı ayağa kaldıran yabancı asıllı insanlarında videosunu çekip ardından polis ekibi çağırmıştım. Bu zamanla alakalı bir durum, eğer müsaitse yani adam hala pişkin pişkin umursamazca o iğrençliği gerçekleştiriyorsa çekilmeli kameraya. Çekilemiyorsa mutlaka polise ya da devlet güçlerine şikayet edilmeli. Benim de küçükken başıma geldi, o zaman aklım ermiyordu ama yanına çağırdığında çığlığı bastım. Zor değil yani,yaptığım için konuşuyorum.Bu tür şeyler saniyelik oluyor. Adam seyini acip sen fotograf cekesin diye poz vermiyor durup.
Ayrica bazisi da konu sahibi gibi panik oluyor herkesin aklina gelemez o durumda fotograf.
Sizin basiniza gelince siz cekersiniz.
Hayatinda hiç ayni şeyle karsilasmadigi halde "şoyle yapamadin mi boyle yapamadin mi" muhabbetlerine de uyuz oluyorum. Kendin fotografini çek birebir ayni durumda sonra konuş bari ki herkes ayni şekilde etkilenmiyor. Benim basima 2 kere geldi daha kucuktum ama konu sahibi kadar korkmadim mesela.
Ne yapmayı bekliyorlar anlamıyorum valla. Allah yardımcınız olsun, biber gazsız dışarı çıkmayın, artık kadınlar olarak kendimizi korumamız gerekiyor. tek tavsiyem budur.Polisin haberi var. Eşim aramış dün gece hemen beni eve soktuktan sonra kendisi şahısı ararken. Ama bir tane devriye görmedim tüm gün. Kale alınmamış olay yani... sıradan ve basit geliyor sanırım bu tarz konular.
Aracını bir yere bırakmadı ki. Yanlış anladınız sanırım çıkmaz sokak gibi görünen otopark girişinden girerek arka tarafından kaçıp gözden kaybolmuş. O otoparkta oturmayan ya da bu mahallede oturmayan kimse oranın çıkmaz olduğunu bilir. Buraları iyi biliyor ki oraya girmiş ve çıkıp kaçmış. Bunu yazmak istemiştim. Polise gerekli her Bilgi verildiği halde gelen giden ya da bana tekrar ulaşıp bir şeyleri teyit eden olmadı. Nedenini bilmiyorum. İsteseler bu dediğinizi yaparlardı heralde yolları takip etmek vs.İyi de aracın geldiği güzergah takip edilirse, plakayı çamura bulamadan önce yani kameraya takıldıysa ki mutlaka takılmıştır, tespit edilebilir. Ayrıca arabayı bıraktığı yerden almaz mıydı illa ki, polis gönderseydiniz bekleselerdi? Sırf bunun için araba çalacak değil herhalde, plakasını kapattığına göre zaten araç kendinin.
Ben de sanmıyorum bir daha geleceğini, sarhoş da olabilir evi hatırlamaz benceBir daha gelecegini sanmiyorum boyleleri eglencesine sacma span fantezi amacli yapıyor fakat polise esgaliyle ve araba modeliyle tarif edin ki devriye gezerken dikkatlerini ceksin zaten buyuk ihtimalle o civarlarda takilan birisidir.
Sıcak su tutun cattle da, görünce atın üstüneSürekli gözetleniyor muyum acaba tedirginliği yarattı bende. Gecenin o saatinde benim balkonumun önünde olması tam bir travma. Dışarda bir yerde olsaydı bu kadar etkilemezdi belki ama resmen haneye tecavüz gibi. Kendi evimde diken üstünde yaşıyorum dünden beri. Perdeleri bile açamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?