Hayatımın en korkunç gecesi ...

Çok geçmiş olsun. Acilen polise gidin, mutlaka bir kameraya yakalanmıştır ve acilen bir de kül tablası edinin. Sokağa sigara fırlatmak nedir yav?
Sokak değil çöp toplama alanı orası :) bu vahim olayda takıldığınız noktanın bu olmasına şaşırıyorum. Polislerin ilgilenmeme sebebi de bunlar işte. Kadın pas vermiştir, çocuk dışarı çıkmasaydı, o sigara atmasaydı bu sokağa çıkmasaydı.... yorumlarda okursanız tabakanın yeni yıkanmış kurumamış olduğunu ve atılan yerin sokak değil çöp toplama alanı olduğunu, düzenli sigara içen insanın evinde tabii ki kül tablası olacağını belirttim...

Evet ve benim özel mülküm olan apartmanımda geçiyor olay. Kameralarımız çok dandikmiş yönetici ucuza kaçmış yoksa tam kapıda yaşanmıştı net gösterebilirdi. Ama görsem hemen tanırım asla unutmam o suratı.

Bu dediğinizi nasıl ne şekilde yapabilirim? 155 e bildirdi eşim ama bu bahsettiğiniz detayı bilmiyorum o nedenle soruyorum. Karakola mı gitmem gerek? Elimde sadece kişinin fiziki özellikleri ve aracın markası var.

Ben iki uç kere sokakta yaşadım bunu, genç kizdim, ortaokul, lise zamanlarındaydim.
O zamanlar çok korkmuştum, ama şimdi olsa korkmam, herhalde sinirden küfür falan ederim.

Sizde korkmayın bu kadar, sapığın teki..
Kapınız kilitli olsun, ne yapabilir ki.

ne hissetiginizi cok iyi anliyorum.kisin marketten donerken ayakkabimi duzeltmek icin egildim ve bi pislik herif kalcama vurup kacti .kac gun kendime gelemedim allah belalarini versin bu pisliklerin
Dışarda bir yerde olmuş olsaydı belki bu kadar etkilemezdi ama evimin önünde balkonumun önünde oldu. Ve evde zaman geçirmem çok zorlaştı. Hele gece karanlıkta tuvalete bile gidemedim dün gece. Eşim götürdü getirdi. Şu an hava karardı Evde bütün lambalar yanıyor. İnanın dışarda olması ve evinizde olması arasında çok fark var. Gerçekten çok gerginim.

Siz polise gidin bulunması işlemi onlara ait verebileceğiniz bilgileri verin.

Sürekli gözetleniyor muyum acaba tedirginliği yarattı bende. Gecenin o saatinde benim balkonumun önünde olması tam bir travma. Dışarda bir yerde olsaydı bu kadar etkilemezdi belki ama resmen haneye tecavüz gibi. Kendi evimde diken üstünde yaşıyorum dünden beri. Perdeleri bile açamadım

Siz polise gidin bulunması işlemi onlara ait verebileceğiniz bilgileri verin.
155 ihbarım var. Mahallenin karakolu genelde hiç bir konuyla ilgilenmiyor. Onları da zamanında şikayet etmişliğim var. Onun dışında ne yapabilirim bilmiyorum.

İyi de aracın geldiği güzergah takip edilirse, plakayı çamura bulamadan önce yani kameraya takıldıysa ki mutlaka takılmıştır, tespit edilebilir. Ayrıca arabayı bıraktığı yerden almaz mıydı illa ki, polis gönderseydiniz bekleselerdi? Sırf bunun için araba çalacak değil herhalde, plakasını kapattığına göre zaten araç kendinin.

155 ihbarım var. Mahallenin karakolu genelde hiç bir konuyla ilgilenmiyor. Onları da zamanında şikayet etmişliğim var. Onun dışında ne yapabilirim bilmiyorum.
Valla insanlarda ar edep kalmadı . Verecek başka bi tavsiyem yok . Ben gece yatarken kalkarken dışarı çıkarken okuduğum bazı süreler var. Siz de bu şekilde bir rutin oluşturabilirsiniz en azından içiniz rahatlar o gerginliği atarsınız

Evet, karakola gitmelisiniz hatta ben olsam doğrudan müracaat savcılığına başvururdum.

155 ihbarı şeklinde değil bizzat karakola veya savcılığa giderek yapın şikayetinizi.
Eğer karakola giderseniz canlı teşhis istediğinizi de belirtin.
Önce size fotoğrafları gosterecekler. Fotoğraf teşhisinden sonra siz bu olabilir dediğiniz kişileri belirteceksiniz. Canlı teşhis yapılacak

Hani filmlerde var ya camın önüne ellerine Numara alırlar geçerler o işlem işte canlı teşhis oluyor.
Eğer fotoğraflardan kimseyi bulamazsaniz orası da ahlak büroya kalıyor.
Ahlak büro tek tek tüm mobeselere bakıp izini sürüyor.

ben daha ilkokuldayken gelmişti başıma böyle bi manyak.bizim o çevreye dadanmıştı bi tane, okulda veliler uyarmışlardı hatta.üzerinde uzun bi palto/trençkot gibi bir şey vardı yanına yaklaşıp onu açıyordu.polise muhakkak bildirin.bu benim gördüğüm yakalanmıştı tariften, akli dengesi yok diye polis salmıştı.sonra önce yakın bi semtten duyduk oraya dadanmış diye sonra başka bi semtten.manyak diye salıyolar geri.ama polise muhakkak bildirin.hem ekiplere haber veriyolar hem de tek bir kişiye yapmaz bu manyaklar bunu toplu şikayet olur.

Ben konu sahibine "neden şöyle yapmadın, neden böyle yapmadın" diye azarlamadım, öyle bir cümle bile kurmadım. Kameraya çekebiliyorsanız çekin, o kadar zamanınız yoksa mutlaka polisi bilgilendirin dedim. Sizin beni neden alıntıladığınızı anlayamadım yani. Ve evet ben köpeğe şiddet uygulayan çocukların fotoğrafını çekip polise vermiştim, sokakta gecenin 3ünde kavga ederek sokağı ayağa kaldıran yabancı asıllı insanlarında videosunu çekip ardından polis ekibi çağırmıştım. Bu zamanla alakalı bir durum, eğer müsaitse yani adam hala pişkin pişkin umursamazca o iğrençliği gerçekleştiriyorsa çekilmeli kameraya. Çekilemiyorsa mutlaka polise ya da devlet güçlerine şikayet edilmeli. Benim de küçükken başıma geldi, o zaman aklım ermiyordu ama yanına çağırdığında çığlığı bastım. Zor değil yani,yaptığım için konuşuyorum.

Ne yapmayı bekliyorlar anlamıyorum valla. Allah yardımcınız olsun, biber gazsız dışarı çıkmayın, artık kadınlar olarak kendimizi korumamız gerekiyor. tek tavsiyem budur.

Bir daha gelecegini sanmiyorum boyleleri eglencesine sacma span fantezi amacli yapıyor fakat polise esgaliyle ve araba modeliyle tarif edin ki devriye gezerken dikkatlerini ceksin zaten buyuk ihtimalle o civarlarda takilan birisidir.

Aracını bir yere bırakmadı ki. Yanlış anladınız sanırım çıkmaz sokak gibi görünen otopark girişinden girerek arka tarafından kaçıp gözden kaybolmuş. O otoparkta oturmayan ya da bu mahallede oturmayan kimse oranın çıkmaz olduğunu bilir. Buraları iyi biliyor ki oraya girmiş ve çıkıp kaçmış. Bunu yazmak istemiştim. Polise gerekli her Bilgi verildiği halde gelen giden ya da bana tekrar ulaşıp bir şeyleri teyit eden olmadı. Nedenini bilmiyorum. İsteseler bu dediğinizi yaparlardı heralde yolları takip etmek vs.

14 yaşındayım. Yaz tatili.. arkadaşım ve 5 yaşındaki kız kardeşiyle, sinemaya gittik. Çocuk için gittik, animasyon izledik. Sinema salonu, evlerine yürüyerek 10 dk..
Çıktık, yürüyerek geri dönüyoruz. Malum yaz tatili, okullar kapalı. Bir lisenin önünden geçiyoruz. Bölge de bıraz ıssız.. Bunu fırsat bilip, okulun bahçe duvarının arkasına saklanmış bir manyak, biz yaklaşınca meydana çıktı. T-shirt ile yüzünü kapatıp, pantolonunu dizine indirmiş.. Biz yürünü görmedik yani..kısa bir şokun ardından nasıl koşmaya başladık..
Hayatımın en hızlı koşusu.. hem de çocuğu da kucaklayıp.. çığlık çığlıga koşarak uzaklaştık ordan. Aynen dediğiniz gibi, 5 sn içinde oldu bunlar..

Bir daha gelecegini sanmiyorum boyleleri eglencesine sacma span fantezi amacli yapıyor fakat polise esgaliyle ve araba modeliyle tarif edin ki devriye gezerken dikkatlerini ceksin zaten buyuk ihtimalle o civarlarda takilan birisidir.
Ben de sanmıyorum bir daha geleceğini, sarhoş da olabilir evi hatırlamaz bence

Sıcak su tutun cattle da, görünce atın üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…