Hayatımın en korkunç gecesi ...

Bahçeye düşen izmariti söndürmem toplamda 1 dakikamı bile almaz. Birinci kattayım telefonla 2 basamak inip bahçeye çıkmam kadar saçma bir durum yok. Eşim balkonda. Ben panikledim çünkü ne de olsa bahçedeyim ve savunmasızım 1.60 - 35 kilo bir kadınım. Kucakladığı gibi arabaya atması 2 dakikasını almaz. İnsanın aklına her şey geliyor ben o 5 saniye içerisinde neler yaşadım neler geçti gözümün önünden. Olay adamın organını görmek değil, benim kapımın önünde benim balkonuma benim bahçeme ve direkt bana bunu yapması. Benim haneme... sokakta başka bir yerde olsa neyse ama şu an evimi biliyor. Ben evde perde açmadım bugün. Evine oksijen girmedi. Korkumu tarif edemem ve 2 yaşında kızım var üstelik ameliyatlıyım.

Kendisinin başına gelince poz verdirtir resmini çeker benim öyle bir imkanım yoktu. Bir daha olursa ki inşallah olmaz söylerim poz verir.

3. Katta oturursun sokağında olanı çekersin anlarım. Ben bahçedeyim ve adam tellerin öbür tarafında. Elini uzatsa ulaşırdı bana. Siz tam olarak da dediğiniz gibi yazmamışsınız. Yapamıyor musunuz ya çekemiyor musunuz ya tarzı şeyler yazmışsınız. Bir başkasının olayını veyahut bir hayvana yapılan şiddeti çekmek kolay gece 12 de bir adamla karşı karşıya gelip elini uzatsa sizi arabaya atacak durumda üstelik olarak bir saniye bir foto alayım derseniz gülerim. Umarım başınıza gelmez ama bu bahsettiğim bir köpeğe uğranan şiddetten çok çok öte... dilerim yaşamazsınız....

Ama hafife almanızı anlarım. Polis bile umursamadı sizin yorumunuz çok da şey değil hani.

Ben de sanmıyorum bir daha geleceğini, sarhoş da olabilir evi hatırlamaz bence
Arabayı çok hızlı ve düzgün kullanıyormuş eşim takip ederken. Eşimi atlatabilecek kadar aklı başındaydı. Abla bir şey soracam ya derken de gevşekti ama sarhoş gibi değildi. Alaycıydı

Evet gerçekten 5 saniye. Ama uzun bir süre aklımdan gitmeyecek. Gördüğüm organ değil ama bu şok bana baya gider. Ben suratını da gördüm Bana “abla bir şey soracam ya” dedi ve o sırada bile açıktı. Offff kabus.

Öğrenciyken yurdun önüne gelip böyle sapıklık yapan çok kişi geliyordu maalesef :-( çok geçmiş olsun. İnşallah alışkanlık yapmaz pisliğe.

13 yaşında dershaneye giderken dedem yaşında bir adam elini göğsüme götürmüştü. Çocukluğun verdiği korkaklıkla sadece eline vurabilmiştim. Benimle aynı yerde inip takip etmişti deliricektim korkudan ne zaman böyle şeyleri okusam aklıma gelir.. Allah türkiyede yaşayanları korusun çok üzücü..

Siz yorumunu yanlış anladınız.
Ben size ithafen yazmadım ki onu.
Ben zaten size üzüldüğümü belirtiyorum.
Tutup size "neden çekemediniz?!" gibi bir cümle kurmadım bile. Kimseyi de azarlamadım. Ben sadece imkanı olan çeksin dedim, sizin durumunuz çok çok farklı. Yani sizin olayımız için size kızmadım ya da bu yorumu size ithafen yazmadım. Ben beni alıntılayan kişiye yazdım. Eğer sizi kıracak bir kelimem olduysa affola ama kesinlikle size yazılan bir yazı değildi.

Tek amaç karşı tarafa panik yaptırmak, o hallerinden haz almak. Insan soğuk kanli da kalamıyor doğrusu.

Karşındaki kişi bunu yapma potansiyeline sahipse her yönden tehlikeli biridir.

Nedense böyle sapıkları duyunca kendimizden çok kucuklerden korkuyorum .

Plaka gorunduyse kamerada kişinin yüzü görünmedi mi ? Kamera kayitlariyla karakola başvurun.

Artık mahalle aralarında bekciler var, o tarafta yogunlastirirlar.

Ben size nerede "yapamıyorsunuz ya" "çekemiyor musunuz ya" yazmışım? Size yazdığım yorum farklı beni alıntılayan üyeye yazdığım farklı.
Nerede hafife almışım tam olarak? Şule Çet'ten bahsetmişim, çocuk tacizinden bahsetmişim,sizin olayınızı hafife mi almışım? Çekemiyorsanız polisi bilgilendirin demişim, kötü birşey mi demişim, hafife almak bunun neresinde? Ben mi anlatamıyorum siz mi anlamıyorsunuz anlamadım gerçekten.
Siz benim yorumunu başka bir üyenin yorumuyla karıştırıyorsunuz sanırım.

Son kez anlatıyorum. Umarım anlarsınız.
Size ithafen, neden çekemiyorsunuz ya, neden yapamıyorsunuz ya gibi bir cümle kullanmadım. Hatta arkadaşlar bu konuda duyarlı olalım, fotoğraf çekebiliyorsanız çekin, fotoğraf çekmeye zamanınız yoksa mutlaka polise bilgilendirin dedim. Burada sizi küçük gördüğüm, olayınızı küçümsediğin falan yok. Hatta durumunuza üzüldüm,yazınızdan ne kadar şok içinde olduğunuz belli. Ama siz beni çok çok çok yanlış anladınız

Bence yerinizi belli etmeyin. Pisliğin birine denk gelebilirsiniz.

Işığı söndürüp açmakla bir şey gecmiyor ki elinize. .

Sıkayet etseb ne olacak, karakol o size saka yapmıstır saka diyecek ya da sızde o saatte kapı pencere acık oturmayın diycek ve adamı salacak adamda sızın adresı vs bıldıgı ıcın sıze zarar verecek.malesef boyle

Plaka çamurla kapatılmış. Çeken kamera da yok zaten. Çok zor durumdayım. Bu gece de uyku yok.

Olay evimde olması zaten. Adresimi biliyor. SıkıldıkçA gelecek. Korkuyorum

Olay evimde olması zaten. Adresimi biliyor. SıkıldıkçA gelecek. Korkuyorum
Anlıyorum canım ama adresını bıldıgı ıcınde onu serbest bırakacakları ıcın sızın adınıza daha buyuk tejlıke. Sen benı sıkayet ettın dıyıp evıne kadr saldırabilr. Bız kopru altı bı evde oturuyorduk yanı koorude oturunca bızım bahce evın onu vs gorunuyordu ozaman mustakıl evdı bahcenın kapısı yoktu oyle tahtadan bır kapı vardı koprude 5-6 sarhos madde bahımlısı ıcıp ıcıp bagırıyolat sarkı soylıyolar bırnırlerıne kufur edıyolar yok senı arkadan becerrım g..t bılmem ne boyle ahlaksız seyler soyluyolar erkek erkdge. Annemde trk kadın bız 4 kızız ve hepımız genc kızız uyyoruz anndm polısı aradı korkuyorm kızlarım genc koprude uc bes sersrrı bısey yapın dedı. Polıs demesınmı sızde kapı pencere ortupte otırun dıyor. Yahu ozsman durum yok evın bahcesıne tahta cakılmıs kapı yok. Annem demıs bahcenn kapısı yok bıseu yapın. Onlar gıderler sımdı korkmayn dıye kapattılar. Babamda sofor sehır dısında basımızda erkdk yok. Annem sustu evın kapısını kılıtledı oyle uyudu. Yanı sıkayet etsekte bır ıse yaramıyor 2 gun tutujlu tutup serbest bırakıyolar.

Plaka çamurla kapatılmış. Çeken kamera da yok zaten. Çok zor durumdayım. Bu gece de uyku yok.

O zaman bir daha ihbarda bulunsun bir başkası. Belki dikkate alırlar.

Korkmayın, bir daha oraya ugrayacagini düşünmüyorum. Haklısınız tabi korkmakta.

Böyle sapık lar hep var lütfen polisi arayın hiç unutmuyorum ilk okul 3 uncu sınıfta yim okulun bahçesinde yüksek geçit var tam bizim oynadığımız yerden geçiyor biz demirlik den hep geleni gideni izler hatta bazen teyzeler le konuşurduk bir gün takım elbiseli 45 50 yaşlarında bir adam durdu bize bakıyor kızlarla oturuyoruz dedik herhalde adres soracak amca ama nerde adam pantolonun fermuarını açtı malum vaziyet biz daha küçüğü z ne olduğunu anlamadık hemen müdüre gittik anlattık biz gelene kadar tabi gitmişti yani lütfen ama lütfen gidin polise ileride çocuklarımızın böyle bir vaziyete düşmesini asla istemem

Ortalık böyle sapık dolu. Bende bir sabah bi pisliğin tacizine maruz kalmıştım. Saat 7 civarıydı, şerefsiz geçti önüme tuttu fermuarını göstereyim mi diyor.. Allah ım çıldırdım çığlık atıyorum koca meydanda bir Allah ın kulu yok. Olanlar uzakta farketmediler sanırım. Çığlık atıp kaçtım durdum adi şerefsiz kahkahalarla güldü halime. Gebermiştir inşallah.

Sizi o yüzden çok iyi anlıyorum, evet kolay atlatılmıyor, üstünden 13 yıl geçti ve hala aklıma geldikçe dehşete düşüyorum. Bir defa da kapkaç saldırısına uğramıştım, arka arkaya oldu bir de bu olaylar. Beni yadırgayanlar olur belki ama eşimsiz bi yere çıkmam. Tek başıma çıktığım çok nadirdir. Onda da taksiye atlar gideceğim yerin önünde inerim. Beni bu hale getirenler beter olsun diyorum.

Sen polise git mobeseden bulurlar terbiyesizi

Krissi Çok geçmiş olsun, tatsız bir durum ama şu konuda hiç endişelenmeyin:

Teşhirciler asla eyleme geçmez.

Araştırırsanız da görürsünüz. Teşhircilik cinsel olarak olgunlaşmamış, çocuksu bir sapkınlık. Sadece sergileyerek tatmin oluyor. Teşhircilerin tamamına yakını bakirdir. Yani sapkınlık sonuçta ama iğrençlikleri dışında en zararsız sapkın tiplerinden biri bunlar.

Yani hani boşverin demek istemiyorum elbette elinizden geleni yapın ama bu konuda rahat olun. Sizi tekrar bulacağım diye uğraşmaz o, gider gösterecek başkasını bulur. Herkesten aynı tepkiyi aldığı için. Unutmuştur bile sizi.

Psikolocik deli.
Cidden, böyle insanlara aniden gösterip şok yaşatmaktan zevk alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…