Bahçeye düşen izmariti söndürmem toplamda 1 dakikamı bile almaz. Birinci kattayım telefonla 2 basamak inip bahçeye çıkmam kadar saçma bir durum yok. Eşim balkonda. Ben panikledim çünkü ne de olsa bahçedeyim ve savunmasızım 1.60 - 35 kilo bir kadınım. Kucakladığı gibi arabaya atması 2 dakikasını almaz. İnsanın aklına her şey geliyor ben o 5 saniye içerisinde neler yaşadım neler geçti gözümün önünden. Olay adamın organını görmek değil, benim kapımın önünde benim balkonuma benim bahçeme ve direkt bana bunu yapması. Benim haneme... sokakta başka bir yerde olsa neyse ama şu an evimi biliyor. Ben evde perde açmadım bugün. Evine oksijen girmedi. Korkumu tarif edemem ve 2 yaşında kızım var üstelik ameliyatlıyım.Bu tür şeyler saniyelik oluyor. Adam seyini acip sen fotograf cekesin diye poz vermiyor durup.
Ayrica bazisi da konu sahibi gibi panik oluyor herkesin aklina gelemez o durumda fotograf.
Sizin basiniza gelince siz cekersiniz.
Hayatinda hiç ayni şeyle karsilasmadigi halde "şoyle yapamadin mi boyle yapamadin mi" muhabbetlerine de uyuz oluyorum. Kendin fotografini çek birebir ayni durumda sonra konuş bari ki herkes ayni şekilde etkilenmiyor. Benim basima 2 kere geldi daha kucuktum ama konu sahibi kadar korkmadim mesela.
3. Katta oturursun sokağında olanı çekersin anlarım. Ben bahçedeyim ve adam tellerin öbür tarafında. Elini uzatsa ulaşırdı bana. Siz tam olarak da dediğiniz gibi yazmamışsınız. Yapamıyor musunuz ya çekemiyor musunuz ya tarzı şeyler yazmışsınız. Bir başkasının olayını veyahut bir hayvana yapılan şiddeti çekmek kolay gece 12 de bir adamla karşı karşıya gelip elini uzatsa sizi arabaya atacak durumda üstelik olarak bir saniye bir foto alayım derseniz gülerim. Umarım başınıza gelmez ama bu bahsettiğim bir köpeğe uğranan şiddetten çok çok öte... dilerim yaşamazsınız....Ben konu sahibine "neden şöyle yapmadın, neden böyle yapmadın" diye azarlamadım, öyle bir cümle bile kurmadım. Kameraya çekebiliyorsanız çekin, o kadar zamanınız yoksa mutlaka polisi bilgilendirin dedim. Sizin beni neden alıntıladığınızı anlayamadım yani. Ve evet ben köpeğe şiddet uygulayan çocukların fotoğrafını çekip polise vermiştim, sokakta gecenin 3ünde kavga ederek sokağı ayağa kaldıran yabancı asıllı insanlarında videosunu çekip ardından polis ekibi çağırmıştım. Bu zamanla alakalı bir durum, eğer müsaitse yani adam hala pişkin pişkin umursamazca o iğrençliği gerçekleştiriyorsa çekilmeli kameraya. Çekilemiyorsa mutlaka polise ya da devlet güçlerine şikayet edilmeli. Benim de küçükken başıma geldi, o zaman aklım ermiyordu ama yanına çağırdığında çığlığı bastım. Zor değil yani,yaptığım için konuşuyorum.
Arabayı çok hızlı ve düzgün kullanıyormuş eşim takip ederken. Eşimi atlatabilecek kadar aklı başındaydı. Abla bir şey soracam ya derken de gevşekti ama sarhoş gibi değildi. AlaycıydıBen de sanmıyorum bir daha geleceğini, sarhoş da olabilir evi hatırlamaz bence
Evet gerçekten 5 saniye. Ama uzun bir süre aklımdan gitmeyecek. Gördüğüm organ değil ama bu şok bana baya gider. Ben suratını da gördüm Bana “abla bir şey soracam ya” dedi ve o sırada bile açıktı. Offff kabus.14 yaşındayım. Yaz tatili.. arkadaşım ve 5 yaşındaki kız kardeşiyle, sinemaya gittik. Çocuk için gittik, animasyon izledik. Sinema salonu, evlerine yürüyerek 10 dk..
Çıktık, yürüyerek geri dönüyoruz. Malum yaz tatili, okullar kapalı. Bir lisenin önünden geçiyoruz. Bölge de bıraz ıssız.. Bunu fırsat bilip, okulun bahçe duvarının arkasına saklanmış bir manyak, biz yaklaşınca meydana çıktı. T-shirt ile yüzünü kapatıp, pantolonunu dizine indirmiş.. Biz yürünü görmedik yani..kısa bir şokun ardından nasıl koşmaya başladık..
Hayatımın en hızlı koşusu.. hem de çocuğu da kucaklayıp.. çığlık çığlıga koşarak uzaklaştık ordan. Aynen dediğiniz gibi, 5 sn içinde oldu bunlar..
13 yaşında dershaneye giderken dedem yaşında bir adam elini göğsüme götürmüştü. Çocukluğun verdiği korkaklıkla sadece eline vurabilmiştim. Benimle aynı yerde inip takip etmişti deliricektim korkudan ne zaman böyle şeyleri okusam aklıma gelir.. Allah türkiyede yaşayanları korusun çok üzücü..dün gece eşimle balkonda oturuyorduk bebeğimi yatırdıktan sonra. Giriş katta oturuyoruz. Eşim sigarası bitince bahçenin dışına atmak istedi ama izmarit bahçeye düştü. Giriş kat olduğu için eşim balkondayken ben hemen çıktım izmariti söndürmek için eşim elini uzatsa tutarız öyle bir mesafe var aramızda kızımın da bezi vardı kapıya koyacaktım neyse o esnada sokağa bir araba geldi. Geri geri geldi yolun ortasında araba çalışır vaziyette durdu indi arabadan bahçenin demirlerinden birden pantolonunun önünü açtı ve olanlar oldu göreceğimi gördümo esnada abla bir şey soracam yaaaa diye bağırıyor ama üstü açık hala hemen apartman kapısına koştum zaten iki adım o esnada eşim hemen forması toplam 5 saniye içinde oluyor bunlar. Adam o kadar alışmış ki bu duruma demek ki hemen arabaya bindi uzaklaşmaya başladı. Eşim arkasından çorapla koştu bağırdı filan tabii sokağın sonuna gitti. Hemen geri geldi eşim arabayı aldı mahallede dolanmaya başladı. Bir büyük otoparkta (çıkmaz sokak gibi durur ama dar bir çıkışı vardır oranın kimse de bilmez orada oturmayan) arabayla oraya girmiş ve o dar sokaktan kaçıp gitmiş gözden kaybolmuş. Apartman kamerası net göstermiyor plakasını çamurla kapatmış araba temiz ama plakasını çamura bulamış. Gece boyu uyuyamadık. Ben korkudan eşim sinirden eli ayağı boşaldı. Bugün kapı cam kapalı oturuyorum eşimin gelmesini bekliyorum. Ben hayatımda böyle bir şey ilk defa yaşıyorum. O kadar korkuyorum ki tekrar gelirse diye. Bana bu korkuyu yaşatmaya ne hakkı var ki? Polise gitsem elimde plaka yok gitmesem yakalanmasa içim rahat değil. Ne yapacağımı şaşırdım kaldım. Sanırım bir kaç gece daha uyku haram bana.
Siz yorumunu yanlış anladınız.3. Katta oturursun sokağında olanı çekersin anlarım. Ben bahçedeyim ve adam tellerin öbür tarafında. Elini uzatsa ulaşırdı bana. Siz tam olarak da dediğiniz gibi yazmamışsınız. Yapamıyor musunuz ya çekemiyor musunuz ya tarzı şeyler yazmışsınız. Bir başkasının olayını veyahut bir hayvana yapılan şiddeti çekmek kolay gece 12 de bir adamla karşı karşıya gelip elini uzatsa sizi arabaya atacak durumda üstelik olarak bir saniye bir foto alayım derseniz gülerim. Umarım başınıza gelmez ama bu bahsettiğim bir köpeğe uğranan şiddetten çok çok öte... dilerim yaşamazsınız....
Ama hafife almanızı anlarım. Polis bile umursamadı sizin yorumunuz çok da şey değil hani.
Ya arkadaşlar lütfen bu konuda duyarlı olalım. Böyle sapkın birini görürseniz çekin fotoğrafını yollayın polise, o kadar zamanınız mı yok polisi arayıp olay yerine çağırın, ne bileyim ortalığı ayağa kaldırın.
Bu sapkın ruhlu pislikler yarın birgün önünden tek başına bir çocuk geçtiğinde ne yapar, hiç düşünüyor musunuz? Mast yapmak yerine çocuğa tecavüz eder Allah korusun.
Konu sahibi sizde arayın polisi bilgilendirin.
Size birşey olmadı ama bir Özgecan, bir Münevver, bir Şule Çet daha kaybetmeyelim.
Ben size nerede "yapamıyorsunuz ya" "çekemiyor musunuz ya" yazmışım? Size yazdığım yorum farklı beni alıntılayan üyeye yazdığım farklı.3. Katta oturursun sokağında olanı çekersin anlarım. Ben bahçedeyim ve adam tellerin öbür tarafında. Elini uzatsa ulaşırdı bana. Siz tam olarak da dediğiniz gibi yazmamışsınız. Yapamıyor musunuz ya çekemiyor musunuz ya tarzı şeyler yazmışsınız. Bir başkasının olayını veyahut bir hayvana yapılan şiddeti çekmek kolay gece 12 de bir adamla karşı karşıya gelip elini uzatsa sizi arabaya atacak durumda üstelik olarak bir saniye bir foto alayım derseniz gülerim. Umarım başınıza gelmez ama bu bahsettiğim bir köpeğe uğranan şiddetten çok çok öte... dilerim yaşamazsınız....
Ama hafife almanızı anlarım. Polis bile umursamadı sizin yorumunuz çok da şey değil hani.
Böyle bi olay başıma gelmedi çok korkunç zaten
Ama şu arabadan inip yol kenarına çişlerini yapıyorlar ya onu çok görüyorum bende şehir içi merkeze yakın isteseler oraya gidip işini görürler
Evimiz site 6. Kattayım bi tarafı binalar var balkon tarafım yol boş bi arazi var arabalar sürekli duruyo mikroplar utanmadan işiyo
Bazen denk gelince balkon ışığını yakıp söndürüyom geçenlerde nerdeyse ayı diye bağıracaktım eşim kızar diye bağıramadım sen onlara mı bakıyorsun der diye
Tek amaç karşı tarafa panik yaptırmak, o hallerinden haz almak. Insan soğuk kanli da kalamıyor doğrusu.
Karşındaki kişi bunu yapma potansiyeline sahipse her yönden tehlikeli biridir.
Nedense böyle sapıkları duyunca kendimizden çok kucuklerden korkuyorum .
Plaka gorunduyse kamerada kişinin yüzü görünmedi mi ? Kamera kayitlariyla karakola başvurun.
Artık mahalle aralarında bekciler var, o tarafta yogunlastirirlar.
Olay evimde olması zaten. Adresimi biliyor. SıkıldıkçA gelecek. KorkuyorumSıkayet etseb ne olacak, karakol o size saka yapmıstır saka diyecek ya da sızde o saatte kapı pencere acık oturmayın diycek ve adamı salacak adamda sızın adresı vs bıldıgı ıcın sıze zarar verecek.malesef boyle
Anlıyorum canım ama adresını bıldıgı ıcınde onu serbest bırakacakları ıcın sızın adınıza daha buyuk tejlıke. Sen benı sıkayet ettın dıyıp evıne kadr saldırabilr. Bız kopru altı bı evde oturuyorduk yanı koorude oturunca bızım bahce evın onu vs gorunuyordu ozaman mustakıl evdı bahcenın kapısı yoktu oyle tahtadan bır kapı vardı koprude 5-6 sarhos madde bahımlısı ıcıp ıcıp bagırıyolat sarkı soylıyolar bırnırlerıne kufur edıyolar yok senı arkadan becerrım g..t bılmem ne boyle ahlaksız seyler soyluyolar erkek erkdge. Annemde trk kadın bız 4 kızız ve hepımız genc kızız uyyoruz anndm polısı aradı korkuyorm kızlarım genc koprude uc bes sersrrı bısey yapın dedı. Polıs demesınmı sızde kapı pencere ortupte otırun dıyor. Yahu ozsman durum yok evın bahcesıne tahta cakılmıs kapı yok. Annem demıs bahcenn kapısı yok bıseu yapın. Onlar gıderler sımdı korkmayn dıye kapattılar. Babamda sofor sehır dısında basımızda erkdk yok. Annem sustu evın kapısını kılıtledı oyle uyudu. Yanı sıkayet etsekte bır ıse yaramıyor 2 gun tutujlu tutup serbest bırakıyolar.Olay evimde olması zaten. Adresimi biliyor. SıkıldıkçA gelecek. Korkuyorum
Plaka çamurla kapatılmış. Çeken kamera da yok zaten. Çok zor durumdayım. Bu gece de uyku yok.
Sen polise git mobeseden bulurlar terbiyesizidün gece eşimle balkonda oturuyorduk bebeğimi yatırdıktan sonra. Giriş katta oturuyoruz. Eşim sigarası bitince bahçenin dışına atmak istedi ama izmarit bahçeye düştü. Giriş kat olduğu için eşim balkondayken ben hemen çıktım izmariti söndürmek için eşim elini uzatsa tutarız öyle bir mesafe var aramızda kızımın da bezi vardı kapıya koyacaktım neyse o esnada sokağa bir araba geldi. Geri geri geldi yolun ortasında araba çalışır vaziyette durdu indi arabadan bahçenin demirlerinden birden pantolonunun önünü açtı ve olanlar oldu göreceğimi gördümo esnada abla bir şey soracam yaaaa diye bağırıyor ama üstü açık hala hemen apartman kapısına koştum zaten iki adım o esnada eşim hemen forması toplam 5 saniye içinde oluyor bunlar. Adam o kadar alışmış ki bu duruma demek ki hemen arabaya bindi uzaklaşmaya başladı. Eşim arkasından çorapla koştu bağırdı filan tabii sokağın sonuna gitti. Hemen geri geldi eşim arabayı aldı mahallede dolanmaya başladı. Bir büyük otoparkta (çıkmaz sokak gibi durur ama dar bir çıkışı vardır oranın kimse de bilmez orada oturmayan) arabayla oraya girmiş ve o dar sokaktan kaçıp gitmiş gözden kaybolmuş. Apartman kamerası net göstermiyor plakasını çamurla kapatmış araba temiz ama plakasını çamura bulamış. Gece boyu uyuyamadık. Ben korkudan eşim sinirden eli ayağı boşaldı. Bugün kapı cam kapalı oturuyorum eşimin gelmesini bekliyorum. Ben hayatımda böyle bir şey ilk defa yaşıyorum. O kadar korkuyorum ki tekrar gelirse diye. Bana bu korkuyu yaşatmaya ne hakkı var ki? Polise gitsem elimde plaka yok gitmesem yakalanmasa içim rahat değil. Ne yapacağımı şaşırdım kaldım. Sanırım bir kaç gece daha uyku haram bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?