Hayatimin en önemli kararlarindan biri..

Hepimizin içinden geçenleri üşenmeyip yazmışsınız.... elinize sağlık...

gerçekten olabilecekleri düşününce gözlerim doldu.
parlak, hayalleri, idealleri olan gencecik bir insanın kendini bile bile ateşe atmasını yüreyim elvermedi.
çok işe yarayacağını düşünmüyordum, ne yalan söyleyeyim.
genellikle ne söylersek söyleyelim cevabımız "ama seviyorum, beni seviyor" oluyor ne yazık ki.
konu sahibinin aklı başında tutumu beni çok mutlu etti.
umarım bir an önce kendine yeni bir yol çizebilir.
bu yönde adım atmasında azıcık da olsa bir etkim olabildiyse ne mutlu bana.
kadınların göz göre göre kendini ateşe atmalarını izlemeye yüreğim el vermiyor artık.

Bunlar seni şimdiden sindirmişler.Ayrılacaksın ama ya üstüme çökerlerse diye korkuyorsun baksana şu haline.

Evlendikten sonra kendini tanıyamaz olursun iyice sindirirler.Bu işten bir hayır gelmez sana.Gencecik yaşında kabus yaşatma kendine ve ailene de.

Arkana bakmadan kaç, en önemli tavsiyem bu.
Ek olarak başına çökseler ne olur? Malı mısın sen onların.
Cok korluyorsan yavaş yavaş sogut kendinden, o defolsun gitsin

Canını seviyosan ayrıl. Hatta koşarak kaç. Arkana bile bakma. Gerekirse ölü taklidi yap. İzini kaybettir. Öyle bi kaç ki müge anlı bile bulamasın bak o kadar söylüyorum.
Kolay kolay kimseye ayrıl demem, hatta önce ilişki danışmanı vs derim. Ama daha sadece erkek arkadasinken başına bunlar geliyorsa, evlenince seni yer bitirirler, sonra avuç avuç ilaç kullanırken "nerede hata yaptım" dersin. Evet arkandan bir dolu laf edecekler, hiiccc umursama, hatta ayrılınca kurtuldugun için sukret

Canım benim de kompleksli bir sevgilim olmuştu, başlarda üzülüp kendinden taviz veriyorsun ama o iyice tepene çıkmaya başlıyor. Aman diyeyim. Beni çok yıprattı ama ben yolumu çizdim, 1 sene de tehdit edildim ama sonunda ayrıldım çok mutluyum sana da tavsiye ederim:KK50:

Yağlı kapiyi bulmuş soğur mu Allah askina?
Annem babam herşeyini Kızılay’a bırakacak, vasiyet hazırladılar. Çok gurur duydum desin. Bize yardım edemiyecekler, evlenirken kredi çekmemiz gerekecek diyebilir. 2 gün sonra da, ben ileride çalışmayı düşünmüyorum. Bence bir kadın evde oturup çocuklarına bakmalı desin.bak o zaman nasıl soğuyor :)

Ayy korkutmayin beni :KK43: yani o sogutma olaylarina girmedenmi ayrilayim, yoksa ayrilmak imkansiz gibisindenmi yaptiniz yorumunuzu..

bana kalırsa soğutma olaylarına girmeden temiz ve kesin bir şekilde bitirin.
soğumaz bence sizden, sizi elinden kaçırmak istemez.
annenize ve babanıza da durumu anlatın.
onu ve onunla ilgili olan herkesi telefon ve diğer bütün iletişim araçlarında engelleyin.
hiçbirinin iletişim talebini kabul etmeyin.

Son düzenleme:
Canım benim de kompleksli bir sevgilim olmuştu, başlarda üzülüp kendinden taviz veriyorsun ama o iyice tepene çıkmaya başlıyor. Aman diyeyim. Beni çok yıprattı ama ben yolumu çizdim, 1 sene de tehdit edildim ama sonunda ayrıldım çok mutluyum sana da tavsiye ederim:KK50:

nasil ayrildin peki yani icindekileri anlatarakmi?

Davul bile dengi dengine demisler, bence de iyi düşün simdiden seni ezen sonradan daha cok tepene biner.

Herkese iyi geceler,

Insanlarin cogu problemlerini gece uzun uzun dusunur. Bazen bu problemleri göz gore gore kendimiz yaratiriz. Benim cok uzun yillardir suren bir iliskim var. Varlikli bir aileden geliyorum ve cok sukur en iyi sekilde okuma imkanim oldu. Suan meslegime gecmeye hazirlaniyorum. Bunlari soylememin nedeni su; erkek arkadasimda bunlarin hepsi tam tersi. Aile problemleri cok fazla ve ben bircok kez tartismalara sebep oldum. Duygusal biri oldugum icin cok etkileniyorum bu tartismalardan ve cogu zaman eve geldigimde agliyorum. Bu tur aile ve snne baba kavgalarina aliskin degilim cunki. Erkek arkadasim bu imkanlari olmadigi icin cogu zaman mahcup oldugunu goruyorum. Onun yanindayken meslegim veya egitimim hakkinda konusmamaya gayret gosteriyorum. Ama o her tartismada beni ezerek konusmaya ozen gosteriyor gibi hissediyorum. Cogu zaman asaglayici cumleler ve agresif tavirlar. Sinava girdigimde nasil gectigini sormuyor, sinav haftalarimda cogunlukla benimle kavga ediyor. Bana gore boyle zor ve stressli dönemlerde asil iliski birbirine baglanmasi lazimken o tam tersini yapiyor. Yasimiz 25 ve babasi bize surekli baski yapiyor evlilik icin ama ben once biraz calisip sonra evlilik dusunuyorum. Suan kendimi inanin hazir hissetmiyorum, ama en son babasi sana ve ailene 6 ay sure veriyorum 6 ay icinde nisan olacak diyor. Ama ben hem evlilikten yana hemde erkek arkadasimin bana davranma seklinden cok kararsizim. Onu cok seviyorum ama bazi hataketleri beni cok korkutuyor. Ailemle tanisti ailem ilk basta cok sevdi ama zamanla bazi haraketlerini gorunce annemin icine sinmedi ve artik sicak bakmiyor. Annem beni surekli ezmesinden korkuyor. Cok fedakar biriyim mutlulugu icin hersey yapiyorum ama birturlu mutlu olmuyor gibi, surekli bir sorun cikariyor. Yani bir gunu diger gununu tutmuyor ve annesinin her problemimizden haberi oluyor. Herseyi annesine anlatiyor, ve bu hic hosuma gitmiyor. Ailesi kiyafetime, giyinme seklime herseyime karisiyor, ailesi derken annesi ananesi halasi vs bu boyle olurmu bu nasil giyinme. Ama inanin cok acik bir sekilde giymiyorum, normal uslunda giyiniyorum. Annemin yanindada bikere soyledi annem kizim nerde ne giyinecegini biliyor dedi. Annesi surekli iliskimizin icinde, bana mesajlar atiyor en kucuk ornek; bugun kiyafetin guzel degildi veya makyajin guzel degildi vs. Ama inanin anormal bir durum yok ne koyafetimde ne makyaj nede baska birseyimde. Sizin dusuncelerinizi alabilirmiyim lutfen :KK43:

Hepinize mesajlariniz icin tesekkur ederim ama bir sorum daha olacak arkadaslar. Ben eger ayrilma karari alirsam basima cökmelerinden korkuyorum, ben herzaman ciddi dusundum ama bana madem ciddi degildin neden durdun vs vs gibi seyler soylemelerindende korkuyorum. Sevgilim bana gecenlerde ailesinin yaninda senin egitimini 6 yil bekledim, beni essek yerine koyamazsin bu iliski bitemez dedi. Sizin dusunceleriz ne bu konuda, vicdanimda rahat degil neyapacgimi bilmiyorum.

mutlaka iyi şeylerde vardır ama bu anlattıkların başlı başına ciddi problemler, yarın öbürgün evlensen bu sıkıntılar değil bitmek daha da artıcak büyük ihtimal ve sen bunları bile bile lades demiş gibi olucaksın kendinede daha çok kızıcaksın . Gerçekten zor bir karar ama hayat gerçekten kısa yarının garantisi yokken bukadar bariz problemlerle uğraşmak pek huzur ve mutluluk getirir gibi gelmiyor bana

Annem babam herşeyini Kızılay’a bırakacak, vasiyet hazırladılar. Çok gurur duydum desin. Bize yardım edemiyecekler, evlenirken kredi çekmemiz gerekecek diyebilir. 2 gün sonra da, ben ileride çalışmayı düşünmüyorum. Bence bir kadın evde oturup çocuklarına bakmalı desin.bak o zaman nasıl soğuyor :)

:KK48:

bakın bu işe yarayabilir işte :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
niyet belli sonuçta...

Herkese iyi geceler,

Insanlarin cogu problemlerini gece uzun uzun dusunur. Bazen bu problemleri göz gore gore kendimiz yaratiriz. Benim cok uzun yillardir suren bir iliskim var. Varlikli bir aileden geliyorum ve cok sukur en iyi sekilde okuma imkanim oldu. Suan meslegime gecmeye hazirlaniyorum. Bunlari soylememin nedeni su; erkek arkadasimda bunlarin hepsi tam tersi. Aile problemleri cok fazla ve ben bircok kez tartismalara sebep oldum. Duygusal biri oldugum icin cok etkileniyorum bu tartismalardan ve cogu zaman eve geldigimde agliyorum. Bu tur aile ve snne baba kavgalarina aliskin degilim cunki. Erkek arkadasim bu imkanlari olmadigi icin cogu zaman mahcup oldugunu goruyorum. Onun yanindayken meslegim veya egitimim hakkinda konusmamaya gayret gosteriyorum. Ama o her tartismada beni ezerek konusmaya ozen gosteriyor gibi hissediyorum. Cogu zaman asaglayici cumleler ve agresif tavirlar. Sinava girdigimde nasil gectigini sormuyor, sinav haftalarimda cogunlukla benimle kavga ediyor. Bana gore boyle zor ve stressli dönemlerde asil iliski birbirine baglanmasi lazimken o tam tersini yapiyor. Yasimiz 25 ve babasi bize surekli baski yapiyor evlilik icin ama ben once biraz calisip sonra evlilik dusunuyorum. Suan kendimi inanin hazir hissetmiyorum, ama en son babasi sana ve ailene 6 ay sure veriyorum 6 ay icinde nisan olacak diyor. Ama ben hem evlilikten yana hemde erkek arkadasimin bana davranma seklinden cok kararsizim. Onu cok seviyorum ama bazi hataketleri beni cok korkutuyor. Ailemle tanisti ailem ilk basta cok sevdi ama zamanla bazi haraketlerini gorunce annemin icine sinmedi ve artik sicak bakmiyor. Annem beni surekli ezmesinden korkuyor. Cok fedakar biriyim mutlulugu icin hersey yapiyorum ama birturlu mutlu olmuyor gibi, surekli bir sorun cikariyor. Yani bir gunu diger gununu tutmuyor ve annesinin her problemimizden haberi oluyor. Herseyi annesine anlatiyor, ve bu hic hosuma gitmiyor. Ailesi kiyafetime, giyinme seklime herseyime karisiyor, ailesi derken annesi ananesi halasi vs bu boyle olurmu bu nasil giyinme. Ama inanin cok acik bir sekilde giymiyorum, normal uslunda giyiniyorum. Annemin yanindada bikere soyledi annem kizim nerde ne giyinecegini biliyor dedi. Annesi surekli iliskimizin icinde, bana mesajlar atiyor en kucuk ornek; bugun kiyafetin guzel degildi veya makyajin guzel degildi vs. Ama inanin anormal bir durum yok ne koyafetimde ne makyaj nede baska birseyimde. Sizin dusuncelerinizi alabilirmiyim lutfen :KK43:

Hepinize mesajlariniz icin tesekkur ederim ama bir sorum daha olacak arkadaslar. Ben eger ayrilma karari alirsam basima cökmelerinden korkuyorum, ben herzaman ciddi dusundum ama bana madem ciddi degildin neden durdun vs vs gibi seyler soylemelerindende korkuyorum. Sevgilim bana gecenlerde ailesinin yaninda senin egitimini 6 yil bekledim, beni essek yerine koyamazsin bu iliski bitemez dedi. Sizin dusunceleriz ne bu konuda, vicdanimda rahat degil neyapacgimi bilmiyorum.
Kaç kurtar kendini bir ay ağla
Evlenip ömür boyu ağlama

nasil ayrildin peki yani icindekileri anlatarakmi?
Zaten iyice öküzleşmişti, kıskançlık krizi geçirip beni ağlatıyordu, işte sana yetemiyorum diyordu ama yine beni ağlatıyordu, her şeyimi sınırlamaya çalışıyordu ben kendim soğumuştum kafamda bitirmiştim zaten. Birgün yine bana bağırıp çağırdığı bir gün ben senle yapamayacağım sen çok değiştin sevdiğim ilişkiye başladığım adam bu değildi deyip tane tane anlattım. Tabi sonrasında önce özürler sonra küfürler gırla. Aman napayım:lülülü:

Uzun yillardir beraberiz diye artik evlenin diyorlar.. ;(
Öyle bir şey mi varmış
Sen böyle böyle yapıyorsun annem her şeyime karışıyor senin bana uygun olmadığını anladım bitti
Sadece öyle bitemez demesi bile nasıl kaçıracak bir adam olduğunu gösteriyor
Çok rahatsız ederlerse savcılıktan koruma kararı çıkartın

Herkese iyi geceler,

Ne iş yapıyor sevgilin.Ve sen ne kadar idare edeceksin.Sevgi yanında olmaktır kavga etmek değil.Ailesi senin varlığına güveniyor gibi geldi.Düğün yspıcak paraları var mı???

Back
X