hayatımın en radikal kararını vericem hele bi toplaşın kızlar

eşimde bende memuruz bende düşünmüyo degilim yasadıgım yer istanbul kadar sıkıntılı ve samimiyetsiz olmasada bi köy ortamı kadar da samimi ve doğal değil tabiki bana göre cok guzel bi fikir cocukların okulu v.s durumu nasıl olur bilmiyporum daha mutlu olabilecegine inan bence

yalova fabrika dumanlarından dolayı sıkıntılıydı sanırım yanlış mı biliyorum?

benim arastırdıgım yere hiç fabrıka yok.o bursa yönünde olabılır heralde...benım kı sahile 15 dk yurume mesafesınde tam bir cennet yer..cınarcık da ..bı ton köy var aaaay görmenız laağzııımmm :)

umarım mutlu olacağınız bir yer bulursunuz :))

siz cok daha sanslısınız.gelecek kaygınız yok bu cok onemlı.ben sızın yerınızde olsam yemın ederım suan arazı bakıyordum :

Ay canım benim hayalim işte bu ,evet geçininrsin çarşı Pazar'ın daha ucuz olur ,kıyafet vs alışverişin dönemlik yaparsın ,öyle hava alayım diye hafta sonu avm lere gidip subliminal subliminal gözümüze sokulan gereksiz alışverişler kısıtlanmış olur yok çanta bilmemne ,bilirsin işte biz kadınlar malum.. çocukların toprakla büyür en güzeli valla çok özendim inşallahgönlünce olur,İstanbul'a yakın Gebze Darıca tarafları o şekil biraz köyümsü havası var ,hayvanat bahçesi falan var hatta ordan biliyorum biz ufaklığı her götürdüğümüzde iç çekerim şurda Bahçeli bir ev olsa diye eşinde aşılır inanıyorum en önemlisi o huzuru Yaşar hafta sonları enerjisi depolanır daha refah hisseder çalışırkende

aahhh amin cok tesekkur ederım.bence butun herkes boyle bır hayatı hak edıyor..sonucta son model bır ferrari istesek cok uzak bır hayal hatta ımkansız .ama bunun olmaması için hiç bir sebep yok saankiiim
kursa gitmek için otobüse binmem gerek,saatlerce otobüsü düşünüp mutsuz oluyorum.şahsen ben de şehre yakın bir köyde yaşamak isterdim :)

ben senin daha önceki konularında her işi yarım bıraktığını okumuştum, o yüzden bir karar vermek istiyorsan sonunu da düşün taşın öyle karar ver derim.

zira ciddi anlamda radikal bir karar bu. benim eşimin ailesi köyde yaşıyor. inan çok zor. senin anlattığın şeyler sadece kaçamak günler ya da tatil günleri için zevkli oluyor. sobalı ev düşün 2 tane bebeyle. azıcık yorgandan çıksa hasta olur kış günleri. banyo yaptırayım desen bildiğin yüksek çaplı önlemlerle olacak.
bir hasta olsalar , araba yoksa tam bir rezalet. aradığını aradığın an bulamama durumu. gelgelelim eğitim sistemi de gelişmiş olmuyor malesef köylerde.

ben köydeki insanlara baktığımda genelde bıkmışlık var. ben mecbur kalmasam yapmazdım bunu.

Sanırım ben yapamazdım..
Cennet gibi köyüm var,her yaz gider 1 ay kalırdık.
Evlendikten sonra eşimle de gitmeye başladım 2 3 gün kalıp geliyorum.
Daha fazlası bana uymuyor, ben börtü böcekten çok korkan biri olduğum için stres oluyorum.

Ama siz öyle bir anlatmış, öyle güzel hayal etmişsinizki, inanın ben burda imrendim.
Çocukların eğitimini,sağlık hizmetlerini gözeterek gidin yerleşin vallaa..
İnsan hayal ettiklerini yaşamayacaksa neden yaşar. Umarım gerçek olur düşünüz.
Allah güç kuvvet versin, hadi bakalım.....

Çınarcığı bilmiyorum ama gideceksem açıkcası Sakarya,Adapazarı Düzce ye bakmazdım tamam iş ortamı çok falan filan ama çok sanayi çok fabrika oraya gideceğime istanbul dan gitmem düzenimi bozmam Zaten amaç biraz nefes almak biraz doğaya dönmek değil mi? Sapanca bile şehirleşmiş tuhaf olmuş eskisi kadar keyif vermiyor
Şunuda belirtmek isterim ki Balıkesir Akçay Edremit Kucukkuyu Çanakkale bu bölgeleri tercih eden hiç kimse geri dönmedi meyve sebzenın ucuz ev kıralarının uygun olduğunu söylüyorlar.Biri amatör zeytin işine girdi devletten destek alıp buyutmeyı dusunuyor hayırlısı olsun hakkınızda insallah mutlu olursunuz başarırsanız yazın bizede cesaret olsun :)

sen Kanada hayaline geri dön, ciddiyim.. ben de bir ara köyde yaşamayı çok istedim ama şimdi ne kadar çılgınlık olduğunu anlıyorum.. İstanbul'da büyüyen birinin köyde yaşayabilme ihtimali çok zayıf geliyor bana.. ne işi biter, ne dedikodusu.. ben yapamazdım sanırım :)

ekonomık biriiyim gecınırım bence de ama iştee guvenlı bı ortam bulmak gerek..ben bıraz cinsim bu konularda...garanticiym yani.şu hayal için bile daha kimseye demeden gezmeye gittiğimizde çaktırmadan keşif yapmış biriyim.guvenlı bır ortam olması lazım....ama gebzenın havası o kdr temız degıl ne yazıkkı sanayı fabrıkalar cok.

Ayy kendimi o anlattığınız köyde hissettim bir an. Benimde hayalim bahçeli ev tavuklar ne kadar güzel. İmkanım olsa kesinlikle yapardım. Birde çınarcık demişsiniz çok güzel oralar. Beni tek düşündüren annemden ayrılmak olurdu sanırım. Annemle farklı şehirlerdeyiz şuan kanser hastası ve ben her an yanında olamıyorum. O yüzden tek o konuya duygusal bakıyorum. Onun dışında umarım kavuşursunuz hayallerinize. Gerçekten istanbulda herşey sahte geliyor banada.

Bizimde yaşadığımız yer köy..orman havası mis gibi.Ben en çok bu yüzden tercih ettim.Cocuklarimin minicik ciğerleri o pis toksitli havayı solumasin iğrenç eksoz dumanlarina gürültüye maruz kalmasınlar istedim.Arabam var çok şükür biyere gitmemiz gerektiğinde problem yaşamıyoruz.eğitim sorununa olmadi o yüzden.bahçemde fasulyem maydonozum elma armut ağacım koskoca cam agaçlarımız var.
Geyikler var ormanda bazen bizim bahçeye elma yemeye geliyorlar.sincaplar tilkiler çeşit çeşit kuşlar. Ve sessizlik...çok memnunum.
Şiddetle tavsiye ediyorum.bu hayalini mutlaka gerçekleştir bence.)

kanada kollarını açmış cocoyu beklıyordu :) aahh nerde be office,keşke.orda da gene kasabaya yerlesırdım :) ama dedıkodu kısmına gelınce koca bır duvar ordurcem kımse gormıcek benı öyle köylerde flnkomsuluk hiç sevmem anca selamun aleykum muge anlıdan sonra tırstım ztn :)

3 kere okudum su yazıyı ınanırmısınnn !

nerde yasıyosun nasıl böyle bır karar aldın.uzuun uzun anlat lutfeeen !!

ahah çok tatlısın ya :) haydi inşallah gönlüne göre olur her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…