- 18 Şubat 2015
- 2.645
- 2.300
- 133
- 32
- Konu Sahibi coco_cambo
-
selam kk'nın tatliş hatunları toplanın bi safları sık edelim .burda muazzam zeki hatunlar var ..hem benim gibi düşünüp hemde yol yordam bilmeyenlere tecrübelerinizi akıtın...çok düşündüm kesinlikle ama bi de burda yaşayanlara sormak istiyorum madde madde yazayım..kısa tutmaya çalışıcam (inşallah) :)
istanbulda doğdum istanbulda büyüdüm.ailem burda..3 vesait yol çekip işe gidiyorum .eşim de dahil..eve giren paradan krediler ödemeleri yaptıgımzda kalan 1400..bununla geçinıyoruz 4 kişilik hane olarak.evımız bizim..ikimizde özel sektör çalışanıyız..çok kasıntı maaşlarımız yok 2000i gecmez.buraya kadar tamam...
şimdi deliliğimi açıklıyorum ..arakadaşlar ben bu sehirden bu manyak şirket çalışanlarından, egolu kendını bişey sanan beyaz yaka ortamından cok sıkıldım...onu da gectım metrobus otobus kahrından trafıkte çıldırmaktan,300 tl yol parası vermekten cook sıkıldım..yolda bomba patlar mı..aman saldırı olur mu.bunları düşünmekten yılladır bende geçmek bilmeyen anksiyetem daha da ayyuka çıkmış durumda..avm ye gitsem laan şimdi isid gelse bızı silahla tarar mı demekten magazada gezerken bile keyıf alamıyorum..inanılmaz sosyalim ,ınsanlarla konusmadan durmam .sokagımdakı köpeklerle kedilerle selamlaşır öyle işe giderim.ama işyerimdeki egolu ınsanlar için aynısını düşünmüyorum...yani üst rütbelılerden bahsedıyorum..dıyorum kı her gun kedı köpek tavuk goreyım daha iyi.en azından küfür etmem arkalarındanbu yuzden düşündüm taşındım köyde yaşamak istiyorum ulaaan dedım..tezek kokayım istiyorum ...eşim benden daha istekli bu arada.anama daha konuyu açmadım en sakat o ztn... kızlarıma cok duskun çünkü göremez istediği zman..
olay şu kadınlar...ben 2bın tl ye orda gecınebılırmıyım. kredi için tazmınatımı verıp kredılerı kapatıcam..ama ben calısmıcam..eşim cok kolay iş bulabilecek sektörde.ama böyle köyden kasabaya gdecek o da bi köy dolmuşuan binecek maaşı 1700 olur ,(araştırdık ).şöyle ki ıstanbula yakın bıldıgınız bır köy dusunun burda 2000 tl ye ben yasar mıyım.öyle gıda dısında bi harcamam olmaz kendimden yana .seneye kızlar bezi de bırakacak...şöyle 100 120 metre kare müstakil bi ev.bahçeli.domatesi biberi maydanozu ektiğim .çilek diktiğim...kümesi olan,içinde 10 tavuk 1 horozu olan,bahcesınde tandırı olan yüksek duvarlı ,bi eğitimli köpeğimin olduğu (bunu kesin yapıcam ) böyle bir hayal..yani kanada da yerlesmek gibi kırmızı mercedes gıbı hayallerım zaten hayalde kaldı.ama bunu da gercekleştıremeyeceksem gebereyim o zaman.otur oturdugun yerde coco ,manyak mısın yahu demeyın.ben ruhumun artık kırlendıgıne ınanmaya başladım..arınmak ıstıyorum en cok da kızlarım ıcın huzurlu bır ortam.ancak köy ortamı guvenlı mı..yani ne yapmam lazım...nooğğluuur heycanımı baltalamayın
ya giden yaşayan var mı..yada en yakınım gitti coco suan cok mutlu fln.gercekci yorumlar bekliyorum ama şunu da soyleyeyım 1, 1,5 sene içinde bunu hayata gecırmek ıstıyorum...
cok heycanlıyım nasıl yorumlar gelecek bakem :)
yalova fabrika dumanlarından dolayı sıkıntılıydı sanırım yanlış mı biliyorum?
umarım mutlu olacağınız bir yer bulursunuz :))benim arastırdıgım yere hiç fabrıka yok.o bursa yönünde olabılır heralde...benım kı sahile 15 dk yurume mesafesınde tam bir cennet yer..cınarcık da ..bı ton köy var aaaay görmenız laağzııımmm :)
eşimde bende memuruz bende düşünmüyo degilim yasadıgım yer istanbul kadar sıkıntılı ve samimiyetsiz olmasada bi köy ortamı kadar da samimi ve doğal değil tabiki bana göre cok guzel bi fikir cocukların okulu v.s durumu nasıl olur bilmiyporum daha mutlu olabilecegine inan bence
umarım mutlu olacağınız bir yer bulursunuz :))
kursa gitmek için otobüse binmem gerek,saatlerce otobüsü düşünüp mutsuz oluyorum.şahsen ben de şehre yakın bir köyde yaşamak isterdim :)aahhh amin cok tesekkur ederım.bence butun herkes boyle bır hayatı hak edıyor..sonucta son model bır ferrari istesek cok uzak bır hayal hatta ımkansız .ama bunun olmaması için hiç bir sebep yok saankiiim
Çınarcığı bilmiyorum ama gideceksem açıkcası Sakarya,Adapazarı Düzce ye bakmazdım tamam iş ortamı çok falan filan ama çok sanayi çok fabrika oraya gideceğime istanbul dan gitmem düzenimi bozmam Zaten amaç biraz nefes almak biraz doğaya dönmek değil mi? Sapanca bile şehirleşmiş tuhaf olmuş eskisi kadar keyif vermiyorgüzel fikirleriniz için cook tesekkurler evet haklısınız bıraz birikmiş yapmadan gıtmek ıstemıyorum bende ınsanoğlu bu hersey olur...ama anlattıklarınız kafamda ilçe içinde kucuk kasaba fıkrı olusturdu..gene cınarcıkta karar kıldım..cunku saglık ocagı devlet hastanesı eczane 20 dk mesafede..gıdıyorum ben ya :)
Ay canım benim hayalim işte bu ,evet geçininrsin çarşı Pazar'ın daha ucuz olur ,kıyafet vs alışverişin dönemlik yaparsın ,öyle hava alayım diye hafta sonu avm lere gidip subliminal subliminal gözümüze sokulan gereksiz alışverişler kısıtlanmış olur yok çanta bilmemne ,bilirsin işte biz kadınlar malum.. çocukların toprakla büyür en güzeli valla çok özendim inşallahgönlünce olur,İstanbul'a yakın Gebze Darıca tarafları o şekil biraz köyümsü havası var ,hayvanat bahçesi falan var hatta ordan biliyorum biz ufaklığı her götürdüğümüzde iç çekerim şurda Bahçeli bir ev olsa diyeeşinde aşılır inanıyorum en önemlisi o huzuru Yaşar hafta sonları enerjisi depolanır daha refah hisseder çalışırkende
mandıra filozofu mantığı işte:) sadeleşmek güzeldir hem de çok...
sen Kanada hayaline geri dön, ciddiyim.. ben de bir ara köyde yaşamayı çok istedim ama şimdi ne kadar çılgınlık olduğunu anlıyorum.. İstanbul'da büyüyen birinin köyde yaşayabilme ihtimali çok zayıf geliyor bana.. ne işi biter, ne dedikodusu.. ben yapamazdım sanırım :)
Bizimde yaşadığımız yer köy..orman havası mis gibi.Ben en çok bu yüzden tercih ettim.Cocuklarimin minicik ciğerleri o pis toksitli havayı solumasin iğrenç eksoz dumanlarina gürültüye maruz kalmasınlar istedim.Arabam var çok şükür biyere gitmemiz gerektiğinde problem yaşamıyoruz.eğitim sorununa olmadi o yüzden.bahçemde fasulyem maydonozum elma armut ağacım koskoca cam agaçlarımız var.
Geyikler var ormanda bazen bizim bahçeye elma yemeye geliyorlar.sincaplar tilkiler çeşit çeşit kuşlar. Ve sessizlik...çok memnunum.
Şiddetle tavsiye ediyorum.bu hayalini mutlaka gerçekleştir bence.)
kanada kollarını açmış cocoyu beklıyordu :) aahh nerde be office,keşke.orda da gene kasabaya yerlesırdım :) ama dedıkodu kısmına gelınce koca bır duvar ordurcem kımse gormıcek benıöyle köylerde flnkomsuluk hiç sevmem anca selamun aleykum muge anlıdan sonra tırstım ztn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?