- 9 Ocak 2012
- 15.604
- 30.275
- 798
Ben bir eşeklik ettim,gittim KPSS için dersaneye yazıldım. Hiçbir şey yapamıyorum,düzenim tepetaklak oldu, sağlığım bozuldu resmen yaa
Sabah 6da kalk işe git,çalış didin yorul akşam da koştura koştura dersaneye git. Haftanın 2 günü olmasına rağmen bunaldım; özellikle tarih dersini kafam almıyor,coğrafya da iyi değil ama tarih dersinde düşüp bayılacaktım.Dün ilk defa ağladım eve giderken. Ders çalışmam,test çözmem lazım yapamıyorum. Kızımın yüzüne baktım, bizi akşamları ya 8de ya da 11 de görüyor.Ona o kadar üzülüyorum ki. Depresyona girdim ne olur bana biraz el atın,ufacık önerinize bile razıyım![]()
çok abartmayın lütfen. çok çalışan kazanacak diye bişey asla yok..
ben haftasonu yarım gün giderdim. sizde öyle yapın. yarım gün çocuğu birine emanet edin. zaten uyanıp kahvaltısını eder biraz oynar gelirsiniz.
altı üstü 1 yıl dişinizi sıkacaksınız.
ben günde 2 saat tek çalışır kapatırdım. öyle kazandım.
ve sadece 1 tane yayının kitabını bitirdim pegemdi o da.. ince diye almıştım

denemeye ağırlık vermiştim son 3 ay. bütün yayınların denemesini çözerdim. tarhte yapmanız gerekeni söyleyim sıkılmadığınız konulardan not çıkarın özellikle inkılaptan çok soru geliyor. madem diğerleri sizi yoruyor onlara bakmayın. son ay diğer konular bitince bir özgüven gelir bakarsınız.
coğrafyadan da bölgeleri bilin tamamdır..
ve 1 yıl sonunda devlet memurunun rahatlığını düşünün. inanın özelde de çalıştım resmen köleymişim. şimdi maşallah o zamanın onda biri yorulmuyorum maaşım da baya bir fazla özele göre.. yoksa standart memur maaşı işte..