O l m a z.Merhabalar. Daha önce çok açılmış bir konu olduğunu biliyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Kesinlikle din dil ırk ne olursa olsun ayrım yapan biri değilim olmadım da. Erkek arkadaşım doğulu bende ege de yaşayan biriyim. 1 senedir tanışıyoruz beraberiz ve birbirimizi çok seviyoruz. Birlikte bir geleceğimiz olsun istiyoruz. Ama sadece biiz istiyoruz.
Onunla ilk tanıştığımda sorun olmaz diye düşündüm çünkü annem küçüklüğümden beri kızım sen kimi seversen onunla evlen mutlu ol dinimiz bir olsun yeter derdi. Peki ya şimdi ?
Evet annem biliyor ve ilk duyduğunda çok tepki gösterdi o kadar şaşırdım ki bu tepkiyi beklemiyordum. O da insan bende insanım ne farkımız var ki ? Daha sonra tanıştırdım eskisi kadar sorun yapmıyor artık. Arada bir onunla evlenirsen vermem diyor. Ayrılıcağımı düşünüyor büyük ihtimalle.Babam henüz bilmiyor ama çok karşı çıkıcağını biliyorum öte yandan diğer aile büyüklerimde... Tek sorun doğulu olması da değil her yerinde dövme var bizimkiler malum hiç sevmezler. İnanın ne yapacağımı bilmiyorum. O kadar üzgünüm ki...
Ama şöyle de bişey var biz İzmir'de yaşıyoruz o da doğma büyüme İzmir'de o da aynı şekilde normal senin benim gibi bir ailede yaşıyor.Kültür farkı illaki oluyor. Bu yüzden tepki veriyordur ailen, bence haklılar da.
Bunu sonradan gördüm. O zaman bir onceki yorumumu geri aliyorumAma şöyle de bişey var biz İzmir'de yaşıyoruz o da doğma büyüme İzmir'de o da aynı şekilde normal senin benim gibi bir ailede yaşıyor.
Yazları evet sürekli şort giyiyorum bugünlerde bile aynı şekilde giydiğimde hiç bişey söylemiyor. Bir de karakter meselesi diye düşünüyorum ben mesela benim karakterim biraz daha baskın ona göre denizi evet seviyoruz o da seviyo ne zamandır tatil planı yapıyoruz birliktemesel aynı evde yaşamak, aynı evde yaşamadan karar vermeyin.
Misal, siz Egeliyim demişsiniz, sahile gezmeye ya da denize girmeye gidersiniz doğru mu? Sizin çocuk pekala ben bikini istemem, şort giyme diyebilir. Buna benzer çok fark var, yani Egeliler modern, açıkgörüşlü, Avrupai insanlar, sizin tarafa oranla ülkenin geri kalan erkekleri mağara adamı kalıyor açıkçası.Hele ki Doğulu biri kültürel olarak kel alaka, erkeklerin çoğu gayet ataerkil kafada. Bu kadar farklı kültürden biriyle nasıl mutlu olacaksınız? Yine de siz bilirsiniz.
Ama şöyle de bişey var biz İzmir'de yaşıyoruz o da doğma büyüme İzmir'de o da aynı şekilde normal senin benim gibi bir ailede yaşıyor.
2 ay birlikte kaldık her şekilde yardımcı oldu bunu deneyimlemek istedim gerek mutfağa girdi bulaşık yıkadı gerek evi süpürdü toz aldımesel aynı evde yaşamak, aynı evde yaşamadan karar vermeyin.
Misal, siz Egeliyim demişsiniz, sahile gezmeye ya da denize girmeye gidersiniz doğru mu? Sizin çocuk pekala ben bikini istemem, şort giyme diyebilir. Buna benzer çok fark var, yani Egeliler modern, açıkgörüşlü, Avrupai insanlar, sizin tarafa oranla ülkenin geri kalan erkekleri mağara adamı kalıyor açıkçası.Hele ki Doğulu biri kültürel olarak kel alaka, erkeklerin çoğu gayet ataerkil kafada. Bu kadar farklı kültürden biriyle nasıl mutlu olacaksınız? Yine de siz bilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?