- 20 Nisan 2024
- 342
- 500
- Konu Sahibi VanessaRinki
Burada insanlar sana güzel güzel tavsiyeler veriyor saldırıyorsun, öncelikle git kalbini temizle hem stres sana da zarar. Geçmiş olsun Rabbim şifa versin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vanessa iyice şımardın burda millet senin konularına yorum yazdıkça. Allah aşkına yazmayın şuna bi dahadonör değilim benim karaciğerim hasta ve şu an hiç çalışmıyor
kiloyla bir ilgisi yok boş konuşma allahın cahili
Ay ben bu dünya nüfusunun çok fazla olduğunu ve yaşayacaksa iyilerin yaşaması gerektiğini düşünüyorum. Senin gibi önüne gelene hakaret ve beddua edene de hiç üzülemeyeceğim herkes ölüyor nasıl olsa. Allah rahmet eylesin ne yapalımdonör değilim benim karaciğerim hasta ve şu an hiç çalışmıyor
kiloyla bir ilgisi yok boş konuşma allahın cahili
genetik hastalık diyorum
3 aylıktan beri karaciğerim hasta
sen de yakalan karaciğer hastalığına diyetle iyileş
Zebos kim ?Gökten kemik yağdığını görmedik henüz
Onun ki de o misal.
Simdiden Allah rahmet eylesin Vanessa.
Arkasından zebos gibilerini rahmetle anip duvarına yıllardır yazdığımız insanlar oldu burada.
Ölüm haberini alırsak diyeceğimiz tek şey hii oyle mi ?
İyi madem Allah rahmet eylesin ve finito.
İsim ilginç tarafı haberimiz bile olmayacak akibetinden.
Dedimya kalbi hep kötü bu kızın.
Ölecekse de ölsün yani.
Fifi benim icin
Eski uyelerden rahmetli oldu.Hastaydi diye hatirliyorum.Zebos kim ?
Çok eski bir üyeydi egecell.Zebos kim ?
Çok eski bir üyeydi egecell.
Kanserden vefat etti.
Hastalık ve diğer psikolojik sorunlar birilerine kötü davranmak için bir ehliyet sağlamıyor.Bozuksa tedavi görsün.
Bize mi bozuk, bize mi hasta ?
La havle.
Burada deprem hasebiyle bir ton yakını ölen ,evladı ölen kişiler var.
Birisinin şu şekilde davrandıgını görmedim ben.
Bozuksa tedavi olsun.
Kimse vanessa'nın babasının uşagı degil.
Acil şifalar diliyorum,banlısın ama okuyorsan sana biraz pozitif bakabilmeyi öğrenmek adına destek almanı öneririm zira hala şansın var,organ bulunmuş nakil olacaksın,organ bekleyip uygun organ bulamayanlarda var,hatta hayatını kaybedenler var.genç bir kız olarak karaciğer nakli gibi bir şeyle boğuşmak çok zor olacak benim için.
haftalarca yoğun bakımda kalmak,1 seneye yakın evde maskeyle dolaşmak üstelik orgabın reddetme ihtimali her zaman olması çok çok kötü şeyler
Ne güzel olgun yorum yapmışsın tam da böyle..Allah tüm hastalara şifa versin inşallahBir video izlemistim, "y kusagi olarak bizi o kadar ezerek buyuttuler ki, biz cocuklarimiz ezilmesin diye onlari tepemize cikarttik, simdi cocuklarimiz da bizi eziyor" diyordu ozetle.
Vanessa'da tam olarak bunu yapiyor, ben dun gece bana yazdıklarını hem ergenligine hem de hastaligina vererek cevap vermedim. O da eminim biraz daha buyudugunde (aslinda hastalik genel olarak olgunlastirmaliydi ama herkeste ayni etkiyi yaratmiyor gordugumuz uzere) bizi anlayacaktir diye dusunuyorum.
Allah saglik, sihhat ve akil, fikir versin. Tum hastalara acil sifalar dilerim.