HAYATIMINNN ŞOKUU!

Eeee memur oldu mu bari?

Birikmiş parası ne kadar?

Bence bu en onemsiz ayrinti. Baksana daha kendi ailesinin yaptigi terbiyesizlik sindirilmemisken, daha simdiden ( hani gunun birinde demesini bekledim) sen benim aileme yaparsan bende senin ailene yaparim diyor. Kizin ailsinin en ufak sucu dahi yokken. Ilerde neler yapar kiza dusunemiyorum. Trilyoner olsa nolur karakter olmadiktan sonra? E o ailede duzgun yetismesini beklemek sacma zaten.

Konu sahibi bizi kekliyor da o yüzden soruyorum

Bir yerde artık yalanları birbirini tutmayacak, çuvallayacak

Cocougun kime borcu var ve kime ev almislar cocuga mi ee madem oyle bastan deselerdi suan soz yapamayiz ortaligi ayaga kaldrip oyle demenin ne anlami varmis

Sağa sola. Kendilerine almislar annesi ben oturcam orda demiş. Bize bile Dedikleri şey kiraya gidersiniz 2 evin kirasını alırsınız. Anlayacağınız cocuğuna değil.
Keşke. Kusura bakmayın diyeceklerine aksine güldüler.

Allah yüzünüze bakmıs..
21 yasindasiniz ne güzel. Gencecik...
Böylesi bir terbiyesizligi asla siz haketmiyorsunuz. Hele aileniz asla..

Sevgili kisisi eger gercekten o gün yaninizda olmak derdi olsa idi su sekilde davranirdi.
Herkes kendi anne babasini tanir böylesi bir pislik yapacaklarını tahmin edip üstünü çıkar dediklerinde tamam siz çıkarın derdi. Kendi de evden çıkıp size gelirdi. Babanizla tanışır durumu uygun bir lisanla anlatirdi. Eger musaadeniz olursa ben kızınızla evlenmek istiyorum ancak ailem yanimda degil olmayacaklar da derdi..

İstemedikledi zoraki geldkleri belli. Salla uzunca bi süre

Memur olabildi mi peki sevgiliniz

Birikmiş ne kadar parası var

Hadi bekliyorum, hemen uydurun bir cevap

Oldu evet. Sadece iki soruya aynı anda cevap vermişim o kadar. Bunda yalanlik uydurmalik bişey yok .

Oldu evet. Sadece iki soruya aynı anda cevap vermişim o kadar. Bunda yalanlik uydurmalik bişey yok .

Ben daha önce sordum, dedim ki ne kadar aylık geliri var? Ailesine rest çekse ve siz evlenseniz evi geçindirebilir mi? Siz hala cevap yazmadınız.

Birikmiş parası ne kadar, düğün yapmaya ve eşya almaya yeter mi dedim, hem de 2 kere, yine cevap yazmadınız.

E peki bu adam nereye gidiyoruz diye hiçmi merak etmedi acaba...

2700 , ben ailesine rest çeksin istemiyorum . Demedim de hiç bi zaman bırak aileni diye sadece kendi dilinde olan bişey. Bu hiç bişey yapamaz ailesi olmadıkça. Ne düğün yapabilir ne ev kurabilir. Anca daha fazla çalışıp ozamaan olur. Ne varsa ailesinde var

Oglunu evermeye cikiyo ogluna ev alcagina kendine mi ev aliyo madwm oyle size ev alsin kendi iki kirayi alsaymis dengesiz ya resmen terbiyesizlik seninkinin yeeinde olsam kavga eder rest cekerdm ailesiyle

yorumları okumadım.
benim bidlğim kız isteme olayından önce aileler bir tanışıyor, kız da oğlan da ailelerle yemek filan yiyor gidilip geliniyor. Yani benim etrafımda hep öyle.
neden çaat diye isteme yapalım dediniz ki? üstelik yaşınız da küçükmüş
aceleniz neydi?

Aileler zaten tanıştı. Konuşuldu görüşüldü.

Yukarılarda sordum ama görmediniz sanırım,ailesi ısrarla istemeye gelmek için baskı yapıyorlardı demişiniz konunuzun başında,bunun hesabını sordunuz mu sevgilinize ,ailen istemiyorsa niye istiyorlarmış gibi numara yaptığını çünkü çok anlamsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…