hayatimizin karari ne yapmamiz lazim:(

Su koskoca kk da cimbizla temizlenmesi gerekenlerdensin, asiri egreti duruyosun forumda.

Ayrica cok komik bi kisilige sahipsin, egonu nasil tatmin edecegini sasmis,
ve o senin bahsettigin Veterinerlerin bile seni zaptedemiyecegi sekilde saldiriyosun etrafa.
Durumun vahim.

ınat degılmı bundan sonrakı konularını takıp edıp bu konudakı yorumlarını kopılıycem sımdı daha kararlıyım ben sana gosterıcem yuzsuzu

ne de olsa sıradan basıt ıssız gucsuz ev kadınıyım senın gıbı ogrencı degılım zamanım cok anlıycagın

Turkiya 1408 incisi oldum ben üss'de efenim senin değer yargılarına göre suppar zekiyııım
canım yaaa:)bak nası sinirlendi,moderatörlerden rica ediyorum bana gerizekalı dedin diye banlamasınlar seni,çünkü merak ediyorum daha dökeceğin incileri, bak kumaşının kalitesi belli canım

ay evet banlanmasin ya daha çok iş çıkar bu kafayla. eğlendirdi iyi oldu

ahahahaha lezzeetttttttt hosgeldın cadım yorumun harıka varya dogru dıyorsun cok zekıce ama bunu anlamaz kı arkadas

konu sahibinden çok çok özür diliyorum,öss de ilk kaça girenler yorum yapacak demişti hatırlamıyorum ama ben derece yapamamıştım ama yorum yaptım.eyvah,yiyeceğim hüküm nedir acaba,kellem gider mi acep?! diş hekimimiz kendini buraların sultanı sandı zaar ..yorumlara bak ya,içi boş özgüven fena bişeymiş görmüş olduk.

Son düzenleme:
Kendi açtığın ve beyinsiz dediğin arkadaşımızın açtığı konulara bir bak istersen kim beyinsiz...Sana gereken cevabı açmış olduğunuz konular verecektir.Anlayana tabi...

teşekkür ederim canım benim,
valla sadece gülüyom ben bu arkadaşa,
umut sarıkaya nın bir yazısı vardı:
"kız arkadaşım beni eleştiriyordu ve bende ona cevap verecek kelime dağarcığı olmadığı için anasına küfredip kaçtım ordan"
minvalinde şeyler yazmıştı...
bu arkadaşı anımsattı bana...

ya cidden bende sınava falan girmedim direk ev hanımı oldum benim de kelle gidermi ki?

Hemen hemen bütün yorumlarını okudum ve şu sonuca vardım "Mey Biter Saki Kalır, Her Renk Solar Haki Kalır, Diploma İnsanın Cehlini Alsada; Hamurunda Varsa, ...... Baki Kalır.." Çevremde üst düzey çok insan tanıdım ve evet gerçekten saygı gördüler yüzlerine karşı ama arkalarından...Sonra gün geldi emekli oldular sonra anlarsın ya işte kapıya bile bağlamadılar....Saygı istiyorsan önce mütavaziliği öğren...! Daha yazılacak çok şey varda şimdi sınavdan bilmem kaç bininci kişi olmuşsun ya saygı duyuyor susuyorum

Eminim seninde torpille bir yerlere geldigine.
Torpilden uckagittan bu kadar rahat bahseden ve bunu bi halt sanan, guya dis hekimi olmus ama iki terbiyeli cumle kuramayan birinin nasil egitim aldigini tahmin etmek hic de zor degil.

Son düzenleme:

Torpilden uckagittan bu kadar rahat bahseden ve bunu bi halt sanan, guya dis hekimi olmus ama iki terbiyeli cumle kuramayan birinin nasil egitim aldigini tahmin etmek hic de zor degil.

Evet o maalesef çok kişide var ya torpil buldum deyip bunu maharet gibi söylüyorlar.Halbuki torpil yapmak demek üçkağıt demek başkasının emekleriyle gelebileceği yere üçkağıtla çökmek demek. Hazır fırsattan istifade toplumsal mesaj veryim çünkü çok kızıyorum bu torpil olaylarına gerçekten insanların bunu anlaması lazım büyük HAKSIZLIK ve kesinlikle ÖVÜNÜLECEK BİR ŞEY DEĞİL..

para ıcın bıle dayanılmaz buna sorun orda.d

Oldukça özdeşleşmiş konu sahibimizle...

daha 19 yaşındasın ergenlikten çıkamamışsın bu gidişle de çıkamazsın zaten.
öss de çalışırsın her yere gelirsin ama mütevazılık herkesin harcı değil.

dediğin gibi senin vasıflarına ulaşamamış olabiliriz ama ben emin ol seni gördükten sonra öğrencilerime, çocuklarıma ilk olarak mütevazılığı aşılamaya karar verdim.

daha ogrencı cadım dıs hekımı degıl 19 yasında felan konu sahıbı

daha ogrencıyken bu havası var bırde dıs hekımı olsa offff burada ne hale duserız allah korusun :) su hale bak sevıye yerlerde ayrıca yorum yazarken fazla zeka yormayacak seyler yazın zıra arkadasın zeka yasını unutmayın yoksa anlamıyor saldırıyor

Bir zamanlar bir baba oğul varmış. Baba, oğlunun davranışlarına bakar bakar “Oğlum, sen adam olmazsın” dermiş. Terbiye bâbında elinden gelen ne varsa yapmış; ama oğlu hep aynı…

Yıllar geçmiş “adam olmazsın” dediği oğlu Vali olmuş, paşa olmuş. İçinde, hep babasının sözü; bir yara gibi sızlar. “Oğlum sen adam olmazsın” sözü kulağında. Bir gün, çağırır zaptiyelerini. “Gidin, getirin babamı” der. İhtiyar baba “Vali paşanın huzuru”nda… Vali paşa, oğul makamında iyice kaykılır, ayakta bekleyen babasına; “Baba, sen hep bana, sen adam olmazsın, derdin. Görüyor musun, Vali paşa oldum” der. Baba, hüzünlü bir gülümseyişle “Oğlum, ben sana Vali paşa olamazsın demedim, adam olamazsın dedim. Vali paşa oldun, ama yine adam olamadın” der.

aklıma bu fıkra geldi benim

össye çalışacam dıye gençlerimizin beyni süngerleşiyor vallahı acıdım bızım zamanımızda da çok çetindi bu sınav ama bız böyle enteresan zum olmuş kafalarla dolaşmadık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…