- Konu Sahibi mmmerrrvvve
-
Su koskoca kk da cimbizla temizlenmesi gerekenlerdensin, asiri egreti duruyosun forumda.sizin gibi yuzsuzlerle asik atamam cekiliyorum siz kazandiniz bi daha buraya yorum yapmicam ar damariniz çatlamış gibi yüzsüz yüzsüz satasmali mesajlar atmayın kaale almiyorum sizi cevap vermicem diyorum hala neler yaziyosunuz valla ben sizle baş edemem yani size belediye bile bakmaz. Hadi buyrun yazın yazabildiginuz kadar cirkinlesin cirkeflesin yüzsüzlesin birbirinizi tirmalayin arkamdan atın umrunda mi degil meyveli agaci böyle taşlarlar ışte :) ben gidiyorum by byyyyyyyyyyyyy
sizin gibi yuzsuzlerle asik atamam cekiliyorum siz kazandiniz bi daha buraya yorum yapmicam ar damariniz çatlamış gibi yüzsüz yüzsüz satasmali mesajlar atmayın kaale almiyorum sizi cevap vermicem diyorum hala neler yaziyosunuz valla ben sizle baş edemem yani size belediye bile bakmaz. Hadi buyrun yazın yazabildiginuz kadar cirkinlesin cirkeflesin yüzsüzlesin birbirinizi tirmalayin arkamdan atın umrunda mi degil meyveli agaci böyle taşlarlar ışte :) ben gidiyorum by byyyyyyyyyyyyy
Sen de tam bi gerizekalisin ar damariniz çatlamış gibi yuzsuzluk yapıp yazmayın kaale almıyorum sizi cevap vermiyorum ama siz hala mal mal cevap yaziyosunuz dediğim halde hala bu mesaji atabiliyosun hemen kendine bi beyin edin ya da git bi köşede öl o mesaja böyle bi cevap verebiliyosan. Sen bu yuzsuzlukle ailenin basina cok işler acarsin bakalım şimdi ne yazacaksin merak etmiyodum ama bu sefer edesim geldi gene yazma tinlamiyorum dedigim halde ne yazacaksın cok merak ettim. Sataşma dolu mesaj yazanlar üstteki yazdığım mesajı okusun ve vasiflarina sindirsinler cevap olarak satasanlara cevabım odur daha mesaj Yok size
Turkiya 1408 incisi oldum ben üss'de efenim senin değer yargılarına göre suppar zekiyııım
canım yaaa:)bak nası sinirlendi,moderatörlerden rica ediyorum bana gerizekalı dedin diye banlamasınlar seni,çünkü merak ediyorum daha dökeceğin incileri, bak kumaşının kalitesi belli canım
Su koskoca kk da cimbizla temizlenmesi gerekenlerdensin, asiri egreti duruyosun forumda.
Ayrica cok komik bi kisilige sahipsin, egonu nasil tatmin edecegini sasmis,
ve o senin bahsettigin Veterinerlerin bile seni zaptedemiyecegi sekilde saldiriyosun etrafa.
Durumun vahim.
Kendi açtığın ve beyinsiz dediğin arkadaşımızın açtığı konulara bir bak istersen kim beyinsiz...Sana gereken cevabı açmış olduğunuz konular verecektir.Anlayana tabi...
konu sahibinden çok çok özür diliyorum,öss de ilk kaça girenler yorum yapacak demişti hatırlamıyorum ama ben derece yapamamıştım ama yorum yaptım.eyvah,yiyeceğim hüküm nedir acaba,kellem gider mi acep?! diş hekimimiz kendini buraların sultanı sandı zaar..yorumlara bak ya,içi boş özgüven fena bişeymiş görmüş olduk.
Arkadaşlar sizler sadece paraya önem veriyor olabilirsiniz ama bu hayyatta saygi daha önemlidir bence. Ve ben ne sordum direk paraya getirdiniz konuyu ayıp yani ben subaylarin ne kadar aldigini bile bilmiyorum derdim para degil mühendislik mi askeriye mi diye sormakti
Eminim seninde torpille bir yerlere geldigine.
Torpilden uckagittan bu kadar rahat bahseden ve bunu bi halt sanan, guya dis hekimi olmus ama iki terbiyeli cumle kuramayan birinin nasil egitim aldigini tahmin etmek hic de zor degil.
para ıcın bıle dayanılmaz buna sorun orda.d
teşekkür ederim canım benim,
valla sadece gülüyom ben bu arkadaşa,
umut sarıkaya nın bir yazısı vardı:
"kız arkadaşım beni eleştiriyordu ve bende ona cevap verecek kelime dağarcığı olmadığı için anasına küfredip kaçtım ordan"
minvalinde şeyler yazmıştı...
bu arkadaşı anımsattı bana...
Eminim seninde torpille bir yerlere geldigine.
Torpilden uckagittan bu kadar rahat bahseden ve bunu bi halt sanan, guya dis hekimi olmus ama iki terbiyeli cumle kuramayan birinin nasil egitim aldigini tahmin etmek hic de zor degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?