hayatimizin karari ne yapmamiz lazim:(

yalnız erkek arkadaşı da bunun kafadan

oda askerlerin gördüğü saygı yuzunden asker olmak ıstıyormuş

bunlar evlense çocukları hitlere rakip olur

Neyse ben bu konudan cikiyorum, forum cok degerli arkadaslarin cok degerli konularina bakmaya gidiyorum.
Bu arkadasida kendisi gibi degersiz ve zaman kaybi konusu ile basbasa birakiyorum.
merrrveeeeeee hanimcik da düsüne dursun acaba mustakbel sevgilim 3000 mi 5000 mi? 3000 5000.

Konu sahibinin eski konularına da baktım. Sürekli yerli yersiz bölümünden bahsetmiş.

Bence konu sahibinin öss puanından başka sahip olduğu hiçbir şey yok. Ne güzellik, ne çekicilik, ne mutluluk, ne yetenek, ne sevgi ne de beğenilmek... Sadece yüksek bir puan alabilmiş, herkese bunu satmaya çalışıyor.

Ben o ciğere ulaştım, ama yine de mundar diyorum. Ben de bölümüyle+ okuluyla hava atmaya çalışan tiplerin olduğu bir bölümde okuyorum, ama ben o insanların bir tanesine de bizzat söyledim, "sahip olduğun tek şey bu mu peki?" diye.

Bir insanın durup durup bölümüyle övünmesini, hele de başka bölümlerdeki insanları aşağılamasını zavallıca buluyorum. 180 soruluk bir sınava konsantre olmak dışında hiçbir şeyi kanıtlamaz elindeki dandik başarı.

Konu sahibi gibilerini ailesi nasıl abartıyosa
İlk 15.000'e girdim ben,aman çok bişey oldun
Arkadaşları nasılsın falan diye sorunca konu sahibi cevap olarak ''ilk 15.000'e girdim ben'' diyodur,eminim
Bi söz vardır ben sana vali olamazsın değil,adam olamazsın oğlum demiştim diye
Dershanelerde de bunları yarış atı yapıyolar,bi yer kazanınca bişey oldular sanıyolar hemen
Yazık bu kadar ego tatmini

Yukarıdaki bi gerizekaliya..
Devamlı benim konularıma gelip benle ugrasacaklarimis kocalariniz sizi becerip bi kenara atiyo ilgi alaka gormuyosunuz burda böyle şeylerle ugrasirsiniz
Bi başka gerizekaliya
Dis hekimleri 5bin alamazmis 4yıl sonra dis hekimi olcam enfilasyon denen biseyden haberin varsa alir ve su andada aliyp hükümetin hekimler için belirlediği memur maaşı döner sermaye ve yapılan işlem başına para aliyosun bilgisizlik boyle bisey tabi.
Dis hekimleri 5bin aliyosa herkes akin etsin yazmış bi embesil hayatımda boyle komik bisey duymadim git kazan oku o zaman kolaysa. Beyin bedava yani. At kafaya kazan
Çoğunuz kocalarinizin pacavralarisiniz burda ahkam kesiyosunuz afedersiniz de. Seviyeniz yaptığınız yorumlardan belli bilginiz olmayan şeyde susun
Ar damariniz çatlamış gibi satasiyosunuz yüzsüz ler utanmazlar sataşma içerikli yorum yapmayın dedim yapan bu sifatlari vasfina yedirmistir dedim dedim ama kime dedim.

Ahahahaha Ben tıp okuyorum canım, 3 bininci oldum diye oturup iki saat ağlamıştım.Yazmayayım yazmayayım diyorum ama sen zorluyorsun .Bu ne kendini beğenmişliktir ya.Diş hekimliğini kimsenin küçümsediği yok.Onurlu yapılan her meslek kutsaldır , biz bunun farkındayız.Farkında olmayan tek kişi sensin.Benim ailem ben öğretmenlik yazsam daha mutlu olurlardı hatta.Puanı benim puanımdan çok daha düşük olmasına rağmen.Çünkü ikisi de öğretmen ve mesleklerine, çocuklarına tabiri caizse taparlar.Manevi açıdan en doyurucu meslek olduğunu söylerler.Babam hep 'saygın' bir meslek seçmemi söylerdi, bak demek ki puanı benimkinden daha düşük olmasına rağmen öğretmenlik 'saygın' bir meslekmiş.Kimsenin senin başarına ağzının suları akarak baktığı yok.Çok güzel bir başarı gerçekten.Ama bu ne senin başkalarından daha üstün olduğunu gösterir ne de başkalarını aşağılama hakkı verir.
*Not: hayatım boyunca başarımla övünen bir insan olmadım.Başarılı olduğum için değil, önce insan olduğum için değerli olduğumu biliyorum çünkü.Ne şanslıyım ki ailem bana bunu hep hissettirdi. Burada sadece arkadaş kendisini bulunmaz hint kumaşı zannediyor da ona öyle olmadığını söylemek için derecemi yazdım,yoksa acaba yanlış anlarlar mı diye bölümümü bile özellikle sormazlarsa okuduğum üniversitenin adını verir geçerim.

bir tanıdığım öys birincisi olmuştu ama bunca zamandır ağzından bir kere şöyle derece yaptım dediğini duymadım.kalite meselesi
kızımız daha öğrenci bitirsin bakalım o kazandığı okulu,sonrda girsin işe de gelip yazsın buraya

Noldu yavrum kötü mu geçti sinavin ulasamadigin ciğere pis mi diypsun şimdi

Hadi canım,bananlanınca sana burdan bi el sallarız
Kötü içerik bildirdim

Şu yazdıklarınla hakkında dava açılır kendine gel..

Aaaaa sen benim kadeşim olabilir misin? :)

Çünkü benim de babam albay, annem bankacı :)

Konu sahibi bence sizin aileniz degil, asıl sorunu siz yaratıyorsunuz sanki.

Puanım yüksek, ben ondan üstünüm vs vs.
Zira şimdiden sevgilinizin, ilerdekini hayatını etkileyecek kararları bile kendiniz almaya çalışıyorsunuz gibi...

Madem öyle bir niyetiniz var, asker olsun :)

Övünülecek biseyin Yok başkalarının başarılariyla mi hava atiyosum:)

Noldu yavrum kötü mu geçti sinavin ulasamadigin ciğere pis mi diypsun şimdi

Ben her yere bangır bangır müh. olmak istediğimi yazıyorum ilk 15.000'e girmişsin ama okuma alışkanlığı edinememişsin
Diş hekimliği ne ki ya,versler istemem

Son düzenleme:

şu yazdıkların artık bu sıtede sana yer olmadığının kanıtı gıbı...

terbiyesizleştin iyice kendine gel

Lafının arkasında dur git öğretmenlige o zaman o kadar ahkam kestin. Bence sen zaten öğretmenlik okuyosun tıp istemus kazanamamissin böyle oyunlarla kompleksini gidermeye calisiyosun öğretmenlik hakkında burda güzel seyler duyup rahatlamak istoyosun:) psikolojiden cok iyi anlarım:)?

kızlar size bir şey anlatacağım..2-3 ay önce nihat doğan isimli insan müjdat gezene laf atmış..maymun oynatıcısı,yaptığı ne var ki başka?sanatçıyım diye geziniyor demiş...gazeteciler müjdat gezene sormuşlar "efendim nihat doğan böyle böyle dedi siz ne cevap vereceksiniz" diye..o da aynen şunu söylemiş.." hiç" ...artık bu kızımıza cevap vermeyin,ben acıdım haline siz de öyle yapın.normal olan insan bu düşüncelere ve bu tarza sahip olabilri mi? hayal dünyasında bu kadar yaşayabilir mi? bırakın konuşsun,rahatlasın..yazık ya..kötü içerik yapın yeter bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…