- Konu Sahibi mmmerrrvvve
-
yalnız erkek arkadaşı da bunun kafadan
oda askerlerin gördüğü saygı yuzunden asker olmak ıstıyormuş
bunlar evlense çocukları hitlere rakip olur
Doktorluk mühendislik subaylik Buraya konu yazanlarin çoğunun hayali bile olamadigi için asagilik kompleksine girmisler sanırım. Anlıyorum sizi elbette doktordan mühendisten subaydan cok daha ustun kişiler olabilir aranızda ama dis hekimi görücü gelse havada kapacak olan kizlarin dis hekimini kucumsemesi ilginç. Hayatta hiç bisey basaramis olmanin amaçsız yaşamanın ezikliğini yaşıyorsunuz sanırım. Ben biri karşıma gelip 50 milyar kazanıyorum dese ağzımı açıp tek laf etmem yani olabilir derim sizin gibi karsimdaki insana yalancı essek falan demem siz Hee türlü hakareti ediyosunuz ama ben ufak bi harekette bulunsam saygısız essek gormemisin çocuğu olmuş tutmuş pipisini koparmış ahlaksız falan oluyorum di mi. Kendiniz de böylelikle aramızdaki farkı ortaya koyuyorsunuz yazmayın cevap vermicem saygısız cümlelere dediğim halde yaziyosunuz yuzsuzluk yapiyosunuz ben size cevap verme tenezzulunde bulunmuyorum ama siz o kadar eziklik patlaması yaşıyorsunuz ki gene bi sürü hakaret ve kompleks dolu mesaj atacaksınız eminim. Çünkü ar damariniz o kadar çatlamış. Kusura bakmayın bunları siz istediniz hakaret sataşma içerikle mesajlara cevap vermicem diyorum önemsemiyorum ama sacma sapan yorumlara devam ediyosunuz ayıp yani hadi buyrun gene yazin gene elestirin gene aaa bak bize utanmaz dedi aaa bak bize yüzsüz dedi şunun agzinin payını verelim diye yuklenin bakalım siz boyle yaptıkça sahip olduğum şeylerin kiymetinu daha iyi anliyorum yemin ederim ki. Hadi buyrun mekan sizin dokturun gene sizin mezhebiniz bunu kaldırır yazmayın diyorum hala mal mal seyler yaziyosunuz anlamanizda mi bi problem var bilmiyorum ki
Konu sahibi gibilerini ailesi nasıl abartıyosa
İlk 15.000'e girdim ben,aman çok bişey oldun
Arkadaşları nasılsın falan diye sorunca konu sahibi cevap olarak ''ilk 15.000'e girdim ben'' diyodur,eminim
Bi söz vardır ben sana vali olamazsın değil,adam olamazsın oğlum demiştim diye
Dershanelerde de bunları yarış atı yapıyolar,bi yer kazanınca bişey oldular sanıyolar hemen
Yazık bu kadar ego tatmini
Yukarıdaki bi gerizekaliya..
Devamlı benim konularıma gelip benle ugrasacaklarimis kocalariniz sizi becerip bi kenara atiyo ilgi alaka gormuyosunuz burda böyle şeylerle ugrasirsiniz
Bi başka gerizekaliya
Dis hekimleri 5bin alamazmis 4yıl sonra dis hekimi olcam enfilasyon denen biseyden haberin varsa alir ve su andada aliyp hükümetin hekimler için belirlediği memur maaşı döner sermaye ve yapılan işlem başına para aliyosun bilgisizlik boyle bisey tabi.
Dis hekimleri 5bin aliyosa herkes akin etsin yazmış bi embesil hayatımda boyle komik bisey duymadim git kazan oku o zaman kolaysa. Beyin bedava yani. At kafaya kazan
Çoğunuz kocalarinizin pacavralarisiniz burda ahkam kesiyosunuz afedersiniz de. Seviyeniz yaptığınız yorumlardan belli bilginiz olmayan şeyde susun
Ar damariniz çatlamış gibi satasiyosunuz yüzsüz ler utanmazlar sataşma içerikli yorum yapmayın dedim yapan bu sifatlari vasfina yedirmistir dedim dedim ama kime dedim.
Devamlı benim konularıma gelip benle ugrasacaklarimis kocalariniz sizi becerip bi kenara atiyo ilgi alaka gormuyosunuz burda böyle şeylerle ugrasirsiniz
Bi başka gerizekaliya
Dis hekimleri 5bin alamazmis 4yıl sonra dis hekimi olcam enfilasyon denen biseyden haberin varsa alir ve su andada aliyp hükümetin hekimler için belirlediği memur maaşı döner sermaye ve yapılan işlem başına para aliyosun bilgisizlik boyle bisey tabi.
Dis hekimleri 5bin aliyosa herkes akin etsin yazmış bi embesil hayatımda boyle komik bisey duymadim git kazan oku o zaman kolaysa. Beyin bedava yani. At kafaya kazan
Çoğunuz kocalarinizin pacavralarisiniz burda ahkam kesiyosunuz afedersiniz de. Seviyeniz yaptığınız yorumlardan belli bilginiz olmayan şeyde susun
Ar damariniz çatlamış gibi satasiyosunuz yüzsüz ler utanmazlar sataşma içerikli yorum yapmayın dedim yapan bu sifatlari vasfina yedirmistir dedim dedim ama kime dedim.
ya cidden bende sınava falan girmedim direk ev hanımı oldum benim de kelle gidermi ki?
amcam albay olarak emekli oldu.avantaji nereye gitseler lojmanlar da oturdular, tatile , otele , restoranlara cok cok az para harcadilar.yengem de banka da calisiyordu, iyi maas aldiklari icin ogullarini ozel okul ve universiteler de okuttular.emekli olunca Istanbulun cok iyi bir yerinde guzel bir ev aldilar.Emekli olduktan sonra Avrupa da gezmedikleri ulke kalmadi.
dezavantaji , cok tayinler cikdi. yillarca kendi evlerini alamadilar. baska da sIkIntIsi yoktu.
ben olsam subayligi secmesi yonunde destek olurdum.
bir tanıdığım öys birincisi olmuştu ama bunca zamandır ağzından bir kere şöyle derece yaptım dediğini duymadım.kalite meselesi
kızımız daha öğrenci bitirsin bakalım o kazandığı okulu,sonrda girsin işe de gelip yazsın buraya
Noldu yavrum kötü mu geçti sinavin ulasamadigin ciğere pis mi diypsun şimdi
Bi başka gerizekaliya
Lafının arkasında dur git öğretmenlige o zaman o kadar ahkam kestin. Bence sen zaten öğretmenlik okuyosun tıp istemus kazanamamissin böyle oyunlarla kompleksini gidermeye calisiyosun öğretmenlik hakkında burda güzel seyler duyup rahatlamak istoyosun:) psikolojiden cok iyi anlarım:)?AhahahahaBen tıp okuyorum canım, 3 bininci oldum diye oturup iki saat ağlamıştım.Yazmayayım yazmayayım diyorum ama sen zorluyorsun .Bu ne kendini beğenmişliktir ya.Diş hekimliğini kimsenin küçümsediği yok.Onurlu yapılan her meslek kutsaldır , biz bunun farkındayız.Farkında olmayan tek kişi sensin.Benim ailem ben öğretmenlik yazsam daha mutlu olurlardı hatta.Puanı benim puanımdan çok daha düşük olmasına rağmen.Çünkü ikisi de öğretmen ve mesleklerine, çocuklarına tabiri caizse taparlar.Manevi açıdan en doyurucu meslek olduğunu söylerler.Babam hep 'saygın' bir meslek seçmemi söylerdi, bak demek ki puanı benimkinden daha düşük olmasına rağmen öğretmenlik 'saygın' bir meslekmiş.Kimsenin senin başarına ağzının suları akarak baktığı yok.Çok güzel bir başarı gerçekten.Ama bu ne senin başkalarından daha üstün olduğunu gösterir ne de başkalarını aşağılama hakkı verir.
*Not: hayatım boyunca başarımla övünen bir insan olmadım.Başarılı olduğum için değil, önce insan olduğum için değerli olduğumu biliyorum çünkü.Ne şanslıyım ki ailem bana bunu hep hissettirdi. Burada sadece arkadaş kendisini bulunmaz hint kumaşı zannediyor da ona öyle olmadığını söylemek için derecemi yazdım,yoksa acaba yanlış anlarlar mı diye bölümümü bile özellikle sormazlarsa okuduğum üniversitenin adını verir geçerim.
şu yazdıkların artık bu sıtede sana yer olmadığının kanıtı gıbı...
terbiyesizleştin iyice kendine gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?