hayatimizin karari ne yapmamiz lazim:(

ya yazmayım duruyum diyorum ama bi hikaye var onun misali oldun sen. biz sana diş hekimi olamazsın, iyi para kazanamazsın demiyoruz ama bu kafayla sen adam olamazsın adam...

Son düzenleme:
sizin gibi yuzsuzlerle asik atamam cekiliyorum siz kazandiniz bi daha buraya yorum yapmicam ar damariniz çatlamış gibi yüzsüz yüzsüz satasmali mesajlar atmayın kaale almiyorum sizi cevap vermicem diyorum hala neler yaziyosunuz valla ben sizle baş edemem yani size belediye bile bakmaz. Hadi buyrun yazın yazabildiginuz kadar cirkinlesin cirkeflesin yüzsüzlesin birbirinizi tirmalayin arkamdan atın umrunda mi degil meyveli agaci böyle taşlarlar ışte :) ben gidiyorum by byyyyyyyyyyyyy

Bir şey söyleyeyim mi çevrem dereceli insanlarla dolu ama hiçbirisi de ağzını açıp bunu böyle gösteriş maksatlı sunmadı şimdiye dek! Sustum sustum ama çok da şaşırdım o aldığın derecelerle insan olunmuyor canım şu ettiğin laflara bir bak ayıp buradaki insanların çoğunun yaşı senden büyük! Ayrıca madem beğenmiyorsun burayı ve bu insanları o zaman niye fikirlerini önemseyip de soru soruyorsun?! Git derecelik insanların olduğu forumlara takıl! Bir de şu ağzını dilini düzelt bir zahmet..Oturduğunuz yeri hazmedin bir onun adabını da öğrenin daha ne olacağım demeden ne oldum diyorsunuz..

Ya sen diş hekimliği okuduğuna emin misin? Kullandığın cümleler hiç öyle demiyor Meyveli ağaç Komik gerçekten

yazmamışsınız ama çok merak ettim,okuduğunuz fakülte tıp fak.değilse ki değil gibi hangi sağlık çalışanı en az 5000 L.maaşla işe başlıyor gerçekten şok oldum..böyle bir bölüm varsa herkes oraya akın etsin,buradan duyururlur..kardeşimde mühendis,mühendisler işçilere hükmetmez birlikte çalışırlar.işçiler köle onlarda sahipleri değiller.sizin ve sevgilinizin özgüveni bu kadar tavan yapmışken askeriyede de diğer alanlarda da başarılı olursunuz bence hiç dert etmeyin.askeriyede de askerlere hükmeder,saygınlığından birşey kaybetmez.

Son düzenleme:

ya beni durduk yere banlatma şimdi haa, benim nerem kompleksli ya kızım sen anlama özürlümüsün mesaj atmayacam artık sizi tınlamıyorum diyosun ama oltaya çok çabuk geliyosun, senin burnuın kaf dağından su içiyo ama dikkat et de boğulma.. senin söylediğin kelimeler ne demek biliyomusun ben hepinizden üstünüm töbe haşa sen Allahmısın ya... benimde diş hekimi arkadaşlarım var hiç de burunları kaf dağında değil gayet güzel konuşur şakalaşırız ama bir gün olsun ben diş hemiyim diye hava attıklarına şahit olmadım şimdiye kadar... fazla uçma havalarda aşağı düşerken noluyorum deme fırsatı bile bulamazsın bu dünya fani canım noldum değil nolacam diyeceksin... mal mal konuşma falan da diyemezsin bize ağzını topla çünkü birileri dağıttığında toplaman çok zor olur benden demesi....benim utanalıcak bi tarafım yok açıkta bi yerimde yok Allah asıl seni ıslah etsin sen kime beddua ediyosun.......

Son düzenleme:

Hemen merakını gidereyim Diş hekimliği okuyormuş ve geçen sene ilk 13 bin içerisindeymiş

arkadaş ziyaretçi moda geçti

anladığım kadarıyla ailesınde fazlaca baskı görmüş ve mükemmele oynatılmış bir çocuk

işte öss ne hale getiriyor gençlerimizi diyeceğim ama bunu bu kadar vahim hale getiren kendi anne babasından başkası olamaz..

sen iyi puan alacaksın ıyı bölüm okuyacaksın demekle birlikte çevresindekileri de en başından beri küçümseyerek yetişmiş...

ama yazık ki arkadaşlık yapmak böylelerıyle ımkansız erkek arkadaşı da ne kadar ezilmeye dayanır meçhul, ben diş hekimiyim 5000 alcam derken ağzının ortasına tokatı yediği gün o da Türkiyedeki her kadından bir farkı olmadığını anlayacak ama burnu sağlam kırılır çünkü çok yüksekten düşecek...

o çocuk da bunun gibiyse askeriyede iyi dayak yer onu bılıyorum sadece

kızda diş hekimiymiş...

vuuuu konu ergen konusu muymuş?bende saf saf cevap yazıyorum,keşke yorumları okusaydım önce..canım benim,ümüt ettikçe yaşarmış insanlar.5000 L.maaş,mühendis olan işçilere hükmedecek ama aynı zamanda yüzbaşı olmak isteyen sevgili ve hayal dünyasında yaşayan ağzı bozuk kızımız .

damarı catlayan senmısın yoksa bekledıgın cevapları vermeyen bızlermıyız sen cok basıt bır kızsın buradakı kayınvalıde adaylarına ıyı bır orneksın meslegı var deyıp kız begenmesınler ayrıca daha yolun basındasın

dua et bu yolda basına olmadık ısler gelıpde cok hava attıgın meslegınden olma neler okuduk burada emınım sende okumussundur

guvenme guzelllıgıne bır sıvılce yeter guvenme malına bır kıvılcım yeter gercı sen anlıyacak kapasıtede degılsın ama ıste aptallık bende ınsanları hayvan yerıne koyan senı ınsan sandıl

bır daha burada konu acma actıgın her konuda buradakı yorumlarını kopılıycem bakın ınsanları hayvan ettı sız fıkır verın buna dıye

ne oldum değil ne olcam demek gerek. bu kafayla zor bitirir o okulu. bitirse de bi hayır gelmez. çoğu kendinden büyük olan insanlarla konuşma tarzı nasıl bi terbiyeye sahip olduğunun en açık göstergesi. terbiye yoksunu...

birde bunun tedavi edeceği hastaya bakış açısını bir düşünün...vallahı uyuzluğuna yanlış tedavi eder insanları...

bence de aklı varsa konu açmaz çünkü bende unutmam bunun yazdıklarını her konusuna yapıştırırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…