hayatimizin karari ne yapmamiz lazim:(

puan farkı mevzusunu pek anlamadım ama

kesinlikle mühendisliği tercih etsin, askerlik kolay birşey değil, kendiside zaten vatani görevini yaparken bu fikrinden vazgeçer.

bıkmadan usanmadan neredeyse tüm yorumları beğendim :))
ne güzel şeyler yazmışsınız kızlar,bana bişey kalmamış

asker eşi olacağım bir askerle nişanlıyım....

göreve gider tek kalırsın, nöbete gider tek kalırsın, askeri mermi çalar, biri bişey söyler yusuf yusuf edersin acaba ne olacak sevdiğim adama ne olacak diye

yüreğin öyle ya da böyle hep ağzındadır... kalbin ağzında atarak yaşarsın

haber bile izletmezler sana cunku nerede bir şehit haberi duysan için yanıyodur... nişanlı teğmen şehit oldu, nişanlı astsubay şehit oldu, şehit erin 9 aylık bebeği geride kalan, şehit binbaşıyı bilmem kaç yıllık eşi gözyaşlarıyla ugurladı.........

beyninin içinde döner durur bu kelimeler.. belki bir mühendisin eşinin canı da yanar ama bir ASKER EŞİ olarak senin canın bin kat fazla yanar neden mi? çünkü kendini yerine koyabilirsin ve o gün ne yer ne de içersin takmıyo gibi görünmeye çalışırsın o ayrı cunku sevdigin adama NORMAL bir işi varmıs gibi hissetirmen gerekiodur

hee bir de tam düzeninizi kurarsınız bir yerde TSK sizi en olmadık yere gönderir ki oraya eş bile götürülmiyordur.... sana yine beklemek düşer

beklersin... beklersin... beklersin.... hep beklersin... yarın öbür gün bir çocugun olur bu sefer o da bekler....

emekli olana kadar beklersin işte... he çok gurur vericidir... orası ayrı ama gurura sarılınıp da uyunmuyor be güzelim... gururla oturup tv izlenmiyor, o gurur sevdigin adam gibi saramıyor işte seni

var sen düşün artık nasıl bişeymiş ASKER EŞİ olmak

Daha ortada bir resmiyet yokken, henüz öğrenciyken, evleneceğiniz, eve kaç lira maaş getireceğiniz falan hep ayarlanmış :))) bravo valla. Bizler bu yaşta bile bu kadar ince hesaplar planlar yapmıyoruz...Bırakın en azından bu yaşta biraz akışına bırakın hayatı...sonra zaten hep bir telaşla geçecek, bu yılları çoook ararsınız.

Doktorluk mühendislik subaylik Buraya konu yazanlarin çoğunun hayali bile olamadigi için asagilik kompleksine girmisler sanırım. Anlıyorum sizi elbette doktordan mühendisten subaydan cok daha ustun kişiler olabilir aranızda ama dis hekimi görücü gelse havada kapacak olan kizlarin dis hekimini kucumsemesi ilginç. Hayatta hiç bisey basaramis olmanin amaçsız yaşamanın ezikliğini yaşıyorsunuz sanırım. Ben biri karşıma gelip 50 milyar kazanıyorum dese ağzımı açıp tek laf etmem yani olabilir derim sizin gibi karsimdaki insana yalancı essek falan demem siz Hee türlü hakareti ediyosunuz ama ben ufak bi harekette bulunsam saygısız essek gormemisin çocuğu olmuş tutmuş pipisini koparmış ahlaksız falan oluyorum di mi. Kendiniz de böylelikle aramızdaki farkı ortaya koyuyorsunuz yazmayın cevap vermicem saygısız cümlelere dediğim halde yaziyosunuz yuzsuzluk yapiyosunuz ben size cevap verme tenezzulunde bulunmuyorum ama siz o kadar eziklik patlaması yaşıyorsunuz ki gene bi sürü hakaret ve kompleks dolu mesaj atacaksınız eminim. Çünkü ar damariniz o kadar çatlamış. Kusura bakmayın bunları siz istediniz hakaret sataşma içerikle mesajlara cevap vermicem diyorum önemsemiyorum ama sacma sapan yorumlara devam ediyosunuz ayıp yani hadi buyrun gene yazin gene elestirin gene aaa bak bize utanmaz dedi aaa bak bize yüzsüz dedi şunun agzinin payını verelim diye yuklenin bakalım siz boyle yaptıkça sahip olduğum şeylerin kiymetinu daha iyi anliyorum yemin ederim ki. Hadi buyrun mekan sizin dokturun gene sizin mezhebiniz bunu kaldırır yazmayın diyorum hala mal mal seyler yaziyosunuz anlamanizda mi bi problem var bilmiyorum ki

bi kere bu uzun dönem yapıp askeriyede kalma işi o kadar da kolay bi durum değil ki girse bile orda da alt sınıf muamelesi görür. şöyle ki ;
harp okulu okumak 8 yıl gibi uzun bi süre alıyor burdan mezun olanlar subay oluyor. sen lise hayatında gez toz sonra bir de üniversite oku askeriyeye git selam ben geldim de onlarda süper karşılarlar tabi...
sevgiliniz nasıl mühendislik eğitimi aldıysa 4 yıl onlarda subay olmak için 8 yıl eğitim alıyorlar ve sıkı yönetimde cabası....
bu yüzden dışarıdan subay olarak girmek çok zor.
hazır eğitimi varken okuduğu mesleğe yönelmesi daha mantıklı olur.

Sakin ol lütfen biraz.. Asker eşi olmak çok zor bunu herkes zaten biliyor , eğer sevgilin çok ama çok istekli değilse onu vazgeçirebilirsin.Ama üstüne gitme inada da bindirme.Sadece olumsuz yönlerinden arada sırada bahsedebilirsin şöyle bir yazı okudum üzüldüm falan falan diye. Ama eğer yıllardır özlemle istediği meslekse bu sakın vazgeçirme sonra yıllarca başının etini yer ben istedim hep senin yüzünden olmadı diye her olumsuzlukta.Her şeyi ona bağlayabilir.

bak diş hekimi görücü gelse diyosun(üniversitede okuyosun ve diş hekimi görücü gelse diyosun),şu ezik kafayı bırak gerçekten,şu içindeki kompleksli varlığından utanan kasaba kızı modundan çık
ferihaaa! feriha! ne denirki sana:)

asker olacağına işsiz gezsin daha iyi bana göre

çok komik bir yazı olmuş bi o kadar da saçma, ben eşimle gurur duyuyorum....
askeriyeyi bu kadar ne diye kötülüyosunuz anlamış değilim, kimisi askerleri öcü gibi gösteriyo.ama yanlış anlamışsam özür dilerim ben yazınızdan bunu anladım.....

Bence sizde bir eziklik patlaması var ki kendinizi kazanacağınız parayla meslekle ön plana çıkarıyorsunuz... 2 yıllık üni mezunuyum sizin tabirinizle hayalim bile olamayacak mühendisin kazandığı kadar kazanıyorum... Sahip olduğun şeyler? Alacağın maaş ve şu an okuduğun okul mu? Bence de kıymetlerini bil zira onlar olmadan selam dahi verilecek biri değilsin... Karakterin o kadar zayıf ki kendine saygı gösterilmesi için onlara ihtiyacın olacak tüm hayatın boyunca...

Sen de tam bi gerizekalisin ar damariniz çatlamış gibi yuzsuzluk yapıp yazmayın kaale almıyorum sizi cevap vermiyorum ama siz hala mal mal cevap yaziyosunuz dediğim halde hala bu mesaji atabiliyosun hemen kendine bi beyin edin ya da git bi köşede öl o mesaja böyle bi cevap verebiliyosan. Sen bu yuzsuzlukle ailenin basina cok işler acarsin bakalım şimdi ne yazacaksin merak etmiyodum ama bu sefer edesim geldi gene yazma tinlamiyorum dedigim halde ne yazacaksın cok merak ettim. Sataşma dolu mesaj yazanlar üstteki yazdığım mesajı okusun ve vasiflarina sindirsinler cevap olarak satasanlara cevabım odur daha mesaj Yok size

haddını bıl bence kımın ne meslegının olup olmadıgını o bılgısayarın karsısından sen bılemezsın senın hastalarının vay halıne dıyorum baskada bısey demıyorum!

Yüzünüze tukursem ya rabbi şükür deyip yazmaya devam edeceksiniz ben neler yaziyorum ne cevap vermiş

sen ne diyosun ya biz seni ne diye aşağılayalım valla ben ev hanımıyım hiç de aşağılanacak bi tarafım yok, herkes işte ofiste hastanede çalışıyor olabilir bizde evde çalışıyoruz, evin tüm yükü bizde, hiçde kendimi şimdiye kadar çalışan birilerinin karşında küçük görmedim...ev hanımı diyince siz yan gelip yatıyo bi tarafını büyütüyo sanmışsınız galiba,komplekslik bir durumum yok Allaha bin şükür karnım tok sırtım pek... kimin ar damarı çatlamış ortada, ama uzakta aramayın bence aynaya bakmanız yeterli..

haddını bıl bence kımın ne meslegının olup olmadıgını o bılgısayarın karsısından sen bılemezsın senın hastalarının vay halıne dıyorum baskada bısey demıyorum!

Sizin gibi hastam olursa veteriner hekim gibi muamele yaparım çünkü veteriner hekim hastaları gibi hiç biriniz laftan anpamiyosunuz sataşma dolu yazmayın gidin cevap vermiyorum kaale almitlyorum yuzsuzluk yapmayın diyorum daha yaptiginiza bak yani

Yüzünüze tukursem ya rabbi şükür deyip yazmaya devam edeceksiniz ben neler yaziyorum ne cevap vermiş

Ne oldu neden sinirlendin? Birbirimize hakaret etme yarışı mı yapıyoruz? Öyleyse maalesef ben baştan çekilmek istiyorum sizin kadar düşemem... O kadar kendinizi geliştirmişiniz ki! karşıt yorumlara ancak hakaret edebiliyorsunuz yazık çok yazık...

sen once bı ınsan olda sonra bana veterıner olursun canım!

Ev hanimlarona bisey diyen mi oldu. Ar damariniz çatlamış gibi utanmadan atmayın dediğim halde mesaj atiyosunuz diyorim böyle bi mesaj atiyon yuh yani Allah kocana sabır versin. Benim annem de ev hanimi ama hiç senin gibi kompleksli değil valla . Hala utanmadan mesaj atiyosunuz ya Allah sizi ıslah etsin e mi.

buraya açılan bazı konulardaki hanımlar gerçekten çok enteresan kımısı sahıp olduğu parayla değişiyor kimisi daha sahıp olmadan...

bu parada ki hikmet midir yoksa başka bir şey mi...hakaret bile edilebiliyor internet ortamı diye.

kk bu hanımların nıcklerini unutmamalı ve bir daha konu açarlarsa kesinlikle yorum yapmamalıdır.

Kendi açtığın ve beyinsiz dediğin arkadaşımızın açtığı konulara bir bak istersen kim beyinsiz...Sana gereken cevabı açmış olduğunuz konular verecektir.Anlayana tabi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…