• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatında kimse yok mu sorusu

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.407
384
123
Selam kızlar iyi akşamlar herkese.29 yaşındayım bu zamana kadar doğru dürüst kimse olmadi hayatımda.Kismetsizim sanırım etrafımda çoğu kişinin iş arkadaşlarımın universite arkadaşlarımın hepsinin bir sevgilisi var ya da evli çocukları olanlar.Kendi halime bakıyorum Allah'a şükür elim yüzüm de düzgün ama yok şansım.
Sabah işten çıkıp akşam eve gelen düz monoton bir hayatım var.
Geçen işyerinde bir kız arkadaşım bana hayatında biri yok mu dedi.Ben de yok dedim şu isyerinde zamdan memnun olmadığımiz konusu işyeri değişikliği ilgili konuştuk o da burda nerden bulucaksin kimse yok başka yere gitsen belki karsina çıkar dedi .Başka yere gitsen çıkıp çıkmayacağı kader şans nasip işi.
Ama haftasonu evde pinekliyorum sevmek sevilmek istiyorum.Ask çok bambaşka bir his.Bunun eksikliği insanda manen çok canını sıkıyor.Ama karşıma nerden biri çıkacak yani sizce spor salonuna gitsem ya da yaza doğru yeni bir işyeri değişikliği çünkü evden işe işten eve olan bir hayatta kimse karşına çıkmıyor.

Arkadaş çevrem yok açıkçası pek fazla

Eeeee problem bence orada birazcik da. Yani sevgili yapanlarin cogu arkadasinin arkadasi veya arkadasin sevgilisinin arkadasi/kuzeni seklinde sevgili yapiyor :eek: Bence once kiz arkadas edinmeye odaklan panpa.Sporda kizlarla konus mesela. Onlar da seni birileriyle tanistirir artik essek degiller ya:KK50:

Konuya cevaben "olmaz miiiii Yakisikli Serkan, Karizmatik Erhan daha niceleri var haremimde" derdim :KK71: (ismail YK sarkisindan alintidir)

Bilmiyorum yahu ben de singleim ama kimse boyle seyler sormuyor cevap versem de oyle hani aciyan ya da akil veren olmuyor. Konu sahibesi bence biraz da durusla ilgili, mutsuz durmayin bu tip bir sey soruldugunda surat asmayin. bana soruldugunda valla siritmaya basliyorum sonra espri koyuyorum elimde degil gercekten icimden espri yapmak geliyor

Eeeee problem bence orada birazcik da. Yani sevgili yapanlarin cogu arkadasinin arkadasi veya arkadasin sevgilisinin arkadasi/kuzeni seklinde sevgili yapiyor :eek: Bence once kiz arkadas edinmeye odaklan panpa.Sporda kizlarla konus mesela. Onlar da seni birileriyle tanistirir artik essek degiller ya:KK50:

Kuzeninin ayarladigiyla mutlu olan var mi ki yav? 🙄 Varsa da buyuk şanstir o.
Kuzenim sayesinde tanistigim erkekler asiri sacmaydi zaten duzgun birsey olsa kuzenim benimle tanistirmaz kendine yapardi. 😂😂😂

O iyi erkegi bulup baskasiyla tanistiracak koca yurekli kuzenlllerr, arkadaslar varmiymiş. 😁

Kuzeninin ayarladigiyla mutlu olan var mi ki yav? 🙄 Varsa da buyuk şanstir o.
Kuzenim sayesinde tanistigim erkekler asiri sacmaydi zaten duzgun birsey olsa kuzenim benimle tanistirmaz kendine yapardi. 😂😂😂

O iyi erkegi bulup baskasiyla tanistiracak koca yurekli kuzenlllerr, arkadaslar varmiymiş. 😁

Ayaralamak degil tam olarak ama arkads ortamina gittiginde bu arkadasin arkadasi/kuzeni veya arkadasin sevgilisinin arkadaslari geliyor onlardan iyi seyler cikiyor :KK71: Kafa karistirdim sanirim, kuzenin bulduklari degil, arkadasin kuzeni tam olarak:emir_bebek:

Eeee benim arkadasim erkek, kardesim gibidir yeni sevgili yapti onunla tanistirmaya cagirdi. Ben de gittim. Kiz gayet sekerdi, bir de bana 2 tane eleman gosterdi kendi arkadaslari vallahi 2si de gayet iyiydi birisi EE muhendisi digeri de benzer bir seydi valla tipleri de iyiydi:olamaz: Iyi mallar cikabiliyor yani:olamaz:

Ayaralamak degil tam olarak ama arkads ortamina gittiginde bu arkadasin arkadasi/kuzeni veya arkadasin sevgilisinin arkadaslari geliyor onlardan iyi seyler cikiyor :KK71: Kafa karistirdim sanirim, kuzen degil arkadasin kuzeni tam olarak:emir_bebek:

Eeee benim arkadasim erkek, kardesim gibidir yeni sevgili yapti onunla tanistirmaya cagirdi. Ben de gittim. Kiz gate sekerdi, bir de bana 2 tane eleman gsoterdi kendi arkadaslari vallahi 2si de gayet iyiydi birisi EE muhendisi digeri de benzer bir seydi valla tipleri de iyiydi:olamaz: Iyi mallar cikabiliyor yani:olamaz:

Toplu arkadas gruplarindaki tesadufi karsilasmalardan iyi seyler cikabiliyor evet ama kuzen veya arkadaşin "özellikle seni biriyle tanistirmak istemesinin" altindan hiç iyi şeyler cikmiyor. 😂😂😂

Toplu arkadas gruplarindaki tesadufi karsilasmalardan iyi seyler cikabiliyor evet ama kuzen veya arkadaşin "özellikle seni biriyle tanistirmak istemesinin" altindan hiç iyi şeyler cikmiyor. 😂😂😂

Yok onlarin hepsi birbirinden kotu cikiyor acikcasi, arkadas kuzen artik kimse iyi niyetli de olsa tanistirmak istiyorsa karsi taraf hep bir cins cikiyor

Aynen katılıyorum yazan arkadaşlara. Arkadaş çevresi önemli, öyle evde pineklemeyle olmuyor. Sosyal aktivitelere katılın. Doğa yürüyüşü vb. Grup olarak gidildiği için belki kafanıza yatan birileri olur.

Arkadas cevresi, kurslar, spor salonlari, dans kurslari, kulturel turlar, dugunler, copcatan teyzeler...
Aklima bunlar geldi. Listeye ilaveler yapilabilir...
Ancak eger isimden memnunsam, sirf birini bulmak icin is yerimi degistirmezdim. Orada da olmazsa bulana kadar is yeri mi degistirilecek? Hem diyelim ki buldun, ilk zaman guzel olsa da ayrilinca ayni isyerinde olup hergun onu gormek aci verebiliyor. Is yerini degistirmek iyi fikir degil.

Back
X