- 23 Ağustos 2012
- 51.391
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.278
- 898
Benim zengin koca bulmak için pahalı spor salonuna yazılmiş tanidigim vardi heyyy gidi heyy.
Konusahibi sizde evde pineklemeyin sosyalleşin
Buldu mu kiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim zengin koca bulmak için pahalı spor salonuna yazılmiş tanidigim vardi heyyy gidi heyy.
Konusahibi sizde evde pineklemeyin sosyalleşin
Yok bankacı buldu.Arkadaşının düğünündeBuldu mu kiz
Yok bankacı buldu.Arkadaşının düğününde![]()
Olur olur. Gözüne kestirdiğin biri olursa yardım istersin falan tanışmış olursunuzÖnümüzdeki haftasonu spor salonuna yazilicam iş cikisim altı eve gelmem yedi spor salonu evime beş dakika uzaklıkta her gün değilde cuma cumartesi pazar günü gitsem olmaz mı çünkü pazartesiden perşembeye iş çıkışı cok yorulurum Cumartesi pazar çalışmıyorum zaten cuma günü de ertesi gün iş olmadığı için giderim
Ayni ben yaa.ben de 27 yasindayim.isten eve evden işe bi hayatim var.isyerinde de hem sayimiz az hem de cogu bayan calisan.kismeti nerde bulurum nerde karsima cikar bilmiyorum.ama boyle oturup beklemek de can sıkıyo gercektenSelam kızlar iyi akşamlar herkese.29 yaşındayım bu zamana kadar doğru dürüst kimse olmadi hayatımda.Kismetsizim sanırım etrafımda çoğu kişinin iş arkadaşlarımın universite arkadaşlarımın hepsinin bir sevgilisi var ya da evli çocukları olanlar.Kendi halime bakıyorum Allah'a şükür elim yüzüm de düzgün ama yok şansım.
Sabah işten çıkıp akşam eve gelen düz monoton bir hayatım var.
Geçen işyerinde bir kız arkadaşım bana hayatında biri yok mu dedi.Ben de yok dedim şu isyerinde zamdan memnun olmadığımiz konusu işyeri değişikliği ilgili konuştuk o da burda nerden bulucaksin kimse yok başka yere gitsen belki karsina çıkar dedi .Başka yere gitsen çıkıp çıkmayacağı kader şans nasip işi.
Ama haftasonu evde pinekliyorum sevmek sevilmek istiyorum.Ask çok bambaşka bir his.Bunun eksikliği insanda manen çok canını sıkıyor.Ama karşıma nerden biri çıkacak yani sizce spor salonuna gitsem ya da yaza doğru yeni bir işyeri değişikliği çünkü evden işe işten eve olan bir hayatta kimse karşına çıkmıyor.
miss senin manitan yok muydu yaKonuya cevaben "olmaz miiiii Yakisikli Serkan, Karizmatik Erhan daha niceleri var haremimde" derdim(ismail YK sarkisindan alintidir)
Bilmiyorum yahu ben de singleim ama kimse boyle seyler sormuyor cevap versem de oyle hani aciyan ya da akil veren olmuyor. Konu sahibesi bence biraz da durusla ilgili, mutsuz durmayin bu tip bir sey soruldugunda surat asmayin. bana soruldugunda valla siritmaya basliyorum sonra espri koyuyorum elimde degil gercekten icimden espri yapmak geliyor
miss senin manitan yok muydu ya
hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin.panpa valla yeni yaptim sayilir, bu tanistirma muhabbeti yilbasi tatilinde oldu![]()
Dogum haritana baktirabilirsin, eger zararli gezegenler vs varsa etkilerini azaltmanin yollari da var, zaten haritanda evlilik durumun cikar, nasil biri olacagi, hangi cevreden vs..Selam kızlar iyi akşamlar herkese.29 yaşındayım bu zamana kadar doğru dürüst kimse olmadi hayatımda.Kismetsizim sanırım etrafımda çoğu kişinin iş arkadaşlarımın universite arkadaşlarımın hepsinin bir sevgilisi var ya da evli çocukları olanlar.Kendi halime bakıyorum Allah'a şükür elim yüzüm de düzgün ama yok şansım.
Geçen işyerinde bir kız arkadaşım bana hayatında biri yok mu dedi.Ben de yok dedim şu isyerinde zamdan memnun olmadığımiz konusu işyeri değişikliği ilgili konuştuk o da burda nerden bulucaksin kimse yok başka yere gitsen belki karsina çıkar dedi .Başka yere gitsen çıkıp çıkmayacağı kader şans nasip işi.
Ama haftasonu evde pinekliyorum sevmek sevilmek istiyorum.Ask çok bambaşka bir his.Bunun eksikliği insanda manen çok canını sıkıyor.Ama karşıma nerden biri çıkacak yani sizce spor salonuna gitsem ya da yaza doğru yeni bir işyeri değişikliği çünkü evden işe işten eve olan bir hayatta kimse karşına çıkmıyor.
Selam kızlar iyi akşamlar herkese.29 yaşındayım bu zamana kadar doğru dürüst kimse olmadi hayatımda.Kismetsizim sanırım etrafımda çoğu kişinin iş arkadaşlarımın universite arkadaşlarımın hepsinin bir sevgilisi var ya da evli çocukları olanlar.Kendi halime bakıyorum Allah'a şükür elim yüzüm de düzgün ama yok şansım.
[/QUOTE
Evlilik tarihim yaklaştıkça spor salonunda ki kaslı maslı hocalar sankim beni manipüle etmek için yarışıyorlar her gün biri gelip yardıma ihtiyacınızvarmı eki ükikaslarını gözüme gözüme sokuyor namıssızlar![]()
Dogum haritana baktirabilirsin, eger zararli gezegenler vs varsa etkilerini azaltmanin yollari da var, zaten haritanda evlilik durumun cikar, nasil biri olacagi, hangi cevreden vs..
Önümüzdeki haftasonu spor salonuna yazilicam iş cikisim altı eve gelmem yedi spor salonu evime beş dakika uzaklıkta her gün değilde cuma cumartesi pazar günü gitsem olmaz mı çünkü pazartesiden perşembeye iş çıkışı cok yorulurum Cumartesi pazar çalışmıyorum zaten cuma günü de ertesi gün iş olmadığı için giderim