Hayatınızdan hangi yılı çıkarmak isterdiniz

2008..hayatımın en kötü yılıydı..ilişkim berbattı,derslerim berbattı,ailemle aram berbattıı. yılbaşında da yalnız başıma ewde oturup bi şarap açtım tw izledm en huzurlu şeklde başladım yeniyıla

arkadaşlar öncelikle yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyorum, çok şükür sevdiğim bir yakınımı kaybetmedim ama 1988 yılını çıkarmak isterdim.

Son düzenleme:
2006 kasım ayını annem vefat etti ,, 2007 şubat babam ölümle savaştı anneme üzüntüden kriz geçirdi ama bizimle kaldı çok şükürr..

Şimdi çıkarmak istediğim en az 10 yıl var ama onları çıkarırsam ben ben olmaktan çıkarım.Hiç bir şey bilmeyen hayata nasıl mücalede edeceğimi bilmeyen biri olurum ve şimdi daha çok acı çekerim.Çünkü onlar benim tecrübelerim..

mm cıkarılabılecekse ben 2007yı şiddetle cıkarmak ıstıyorum
bela gıbı gecen bır yıldı allah belamı verdı yani o sene
töbe töbe.. berbattı berbat,
her ınsanın hayattan alabılecegı dersler oldugunu düşünürsek kalıyor olmasında gene de bır sakınca göremıycem kaldı kı cıkarılamıyor zaten lanet yıl. neyse kalsın ne dıyeyım.

2006-2008..

Sözlendiğim ve ayrıldığım tarih silmek istiyorum..Onunla olan herşeyi kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…