- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
hayatımda biri var ama gerçekten hayatımın aşkı olup olmadığına emin değilim :) eski sevgililerimden çok farklı ama yine de emin değilim :)
Evet başka çare yok ama güzel günler gelecek inşallah hepimiz içinBu arada benim de yaşımın buçuğu var, zaman ne çabuk geçiyo yaa
İnşallah doğru kişiylesindir canım, umarım zamanla emin de olursun :)
16yaşında buldum (biraz erken davranmışım ama tipik lise aşkıydı bizimki de) şuanda 20 ye doğru son adımlarımı atıyorum. Rabbim sevenleri çabucak kavuştursun, sevenleri ayırmasın, sevenlere nazar değmesin, ve birbirinden habersiz aşıkları çabucak tanıştırsın inşAllah...
Amin canım, daha 20 li yaşlar bile gelmedi ama ben daha büyük yaşlarında hayatının aşklarını bulanların şu an eşleriyle mışıl mışıl uyuduklarını varsaymak istiyorumVardır heralde yahu ama bu nedir ya cevaplar hep 16-17-18-19
Umudumuzu kaybetmeyelim yine de, hayatın ne getireceği belli mi olur.
nasip işi canım bunlar ümidini kesme 29 yaşında yaşlı mısın sanki? dediğim gibi 50 sinde bile bulan var...
26 yaşındayım, hala şansım var mı :)
neden olmasın ???
Evlendiğim insan aslında benim hayatımın askı olur daha evlenmediğime göre sevgilim var bakıyorum o da diğer kisiler iyi ki gitmis de o gelmis diyorum sanırım hayatımın askını buldum kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?