Hayatınızın aşkıyla kaç yaşınızda tanıştınız?

hayatımda biri var ama gerçekten hayatımın aşkı olup olmadığına emin değilim :) eski sevgililerimden çok farklı ama yine de emin değilim :)

İnşallah doğru kişiylesindir canım, umarım zamanla emin de olursun :)

19 yaşında tanıştım üniversite 1. sınıfın sonunda çok şükür 5 yıldır hayatımda kendisi sözlüyüz şu anda.

Ya yok mu şöyle 26 lar 27 ler 28 ler, hatta 30 lar 35 ler 40 lar....

ahh o ilk heyecanlar... 18 yaşındaydım 1 sene tanışma... 1 sene nişanlılık dönemimiz ve 1.5 yıldır evliyiz.... ve ben şimdi 22 yaşındayım... rabbim hurma gözlümü hep bana yar etsin ve beni de ona inşallah...

Daha 20 yi bile bulamadık, yok mu artıran

16yaşında buldum (biraz erken davranmışım ama tipik lise aşkıydı bizimki de) şuanda 20 ye doğru son adımlarımı atıyorum. Rabbim sevenleri çabucak kavuştursun, sevenleri ayırmasın, sevenlere nazar değmesin, ve birbirinden habersiz aşıkları çabucak tanıştırsın inşAllah...

Son düzenleme:

Amin canım, daha 20 li yaşlar bile gelmedi ama ben daha büyük yaşlarında hayatının aşklarını bulanların şu an eşleriyle mışıl mışıl uyuduklarını varsaymak istiyorum Vardır heralde yahu ama bu nedir ya cevaplar hep 16-17-18-19

biz erken davranmışız :) küçükken olsa erken derler 30uma kadar gelsem bi an önce gitsin diye bakarlar ahah bu hep böyle yani :) İçinizden durumu olanlar evlensin diye buyuruyor Hz. peygamberimiz. Şuan söz konusu değil ama Rabbim hayırlısını versin herkese

sanırım 15 16 yaslarındaydım şuan 22 yaşındayım
ve hala devam eden ilişkim var maşallah

Evlendiğim insan aslında benim hayatımın askı olur daha evlenmediğime göre sevgilim var bakıyorum o da diğer kisiler iyi ki gitmis de o gelmis diyorum sanırım hayatımın askını buldum kız

Evlendiğim insan aslında benim hayatımın askı olur daha evlenmediğime göre sevgilim var bakıyorum o da diğer kisiler iyi ki gitmis de o gelmis diyorum sanırım hayatımın askını buldum kız

Canım gözün aydınn darısı benim ve isteyen herkesin başına, yaşın kaçtı peki

Ben bu soruya ne zaman cevap verebileceğim acaba, cidden çok merak ediyorum. Yaş 29, sıfır sevgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…