- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
- 248
- Konu Sahibi huzurolsun
-
Yok canim o zaman arkadadtik tabikii simdi 17 yasindayim
İnşallah canım, umut ediyorum.
29 oldum aşktan eser yok :/ Daha da geleceğini sanmam bu saatten sonra...
18 buçuk yaşımdaydımÜni'de tanıştık
Aşk için her zaman şans vardır. Bir gün nasibindeki insanla tanışırsın inşallah
ahh o ilk heyecanlar... 18 yaşındaydım 1 sene tanışma... 1 sene nişanlılık dönemimiz ve 1.5 yıldır evliyiz.... ve ben şimdi 22 yaşındayım... rabbim hurma gözlümü hep bana yar etsin ve beni de ona inşallah...
19 yaşında tanıştım üniversite 1. sınıfın sonunda çok şükür 5 yıldır hayatımda kendisi sözlüyüz şu anda.
Amin canım inşallah.Çok teşekkür ederim. =)bence hiç böle düşünme canımm inşallah bulursun gönlündekinii Allahtan ümit keslmezz
çok güzel gerçekten çok şanslısın tadını çıkartınnnn rabbim mutluluğunuzu daim etsn inşallahh
Ben bu soruya ne zaman cevap verebileceğim acaba, cidden çok merak ediyorum. Yaş 29, sıfır sevgili.
25 yasindayim... ve hala yalnizimhayatima dogru durust bir insan girsin isterim..
cnm yanlızlık birazda senle ilgili çalışıyo musun tüm gün evde misin bunlar önemli evdeysen zaten yanlız olursun bi kursa git sosyal cevren ne kadar geniş olursa o kadar mutlu olursun ::)hala 1 tane bile sevgilim olmadı acaba ne sorunum var çok mu çirkinim... çok mutsuzum hayattan hiç zevk alamıyorum çok yalnızmm
cnm yanlızlık birazda senle ilgili çalışıyo musun tüm gün evde misin bunlar önemli evdeysen zaten yanlız olursun bi kursa git sosyal cevren ne kadar geniş olursa o kadar mutlu olursun ::)
şuan hiç geniş değil malesefama yakın zamandaa bişeye başlıcamm o zaman inşallah çok iyi dostlarım olur şimdi o kdr yalnızımki hem arkadaşşş hemde erkek arkadaşş yönünden off
inşallah buluesun en hayırlısını gönlündekini tez vakitte aybirgencimm hep dua ediyorum sakın umudunu kesme hayatta ne olacağı hiçbir zaman belli olmaz Allahtan ümit kesilmez....
hala 1 tane bile sevgilim olmadı acaba ne sorunum var çok mu çirkinim... çok mutsuzum hayattan hiç zevk alamıyorum çok yalnızmm
cnm yanlızlık birazda senle ilgili çalışıyo musun tüm gün evde misin bunlar önemli evdeysen zaten yanlız olursun bi kursa git sosyal cevren ne kadar geniş olursa o kadar mutlu olursun ::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?