Hayatınızın aşkıyla kaç yaşınızda tanıştınız?

Yok canim o zaman arkadadtik tabikii simdi 17 yasindayim

13 yaşında çıkmaya mı başladın? 29 yaşındayım, daha bugüne kadar sevgilim bile olmadı.

Ne desem bilemedim. Kendime biraz daha üzüldüm sadece.

Son düzenleme:
Ben daha boştayım :) sevglmle ayrılalı 2 gün oldu d.d.d aşk sevgi hpsi yalan D Hyatn tdnı ckrn kzlr bncee .dd sevglı derdıde neymssss hahahaaa :)))

inşallah Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ne kadar şanslısınızz ah keşke benimde olsaaa

hala 1 tane bile sevgilim olmadı acaba ne sorunum var çok mu çirkinim... çok mutsuzum hayattan hiç zevk alamıyorum çok yalnızmm

hala 1 tane bile sevgilim olmadı acaba ne sorunum var çok mu çirkinim... çok mutsuzum hayattan hiç zevk alamıyorum çok yalnızmm
cnm yanlızlık birazda senle ilgili çalışıyo musun tüm gün evde misin bunlar önemli evdeysen zaten yanlız olursun bi kursa git sosyal cevren ne kadar geniş olursa o kadar mutlu olursun ::)

cnm yanlızlık birazda senle ilgili çalışıyo musun tüm gün evde misin bunlar önemli evdeysen zaten yanlız olursun bi kursa git sosyal cevren ne kadar geniş olursa o kadar mutlu olursun ::)

şuan hiç geniş değil malesef ama yakın zamandaa bişeye başlıcamm o zaman inşallah çok iyi dostlarım olur şimdi o kdr yalnızımki hem arkadaşşş hemde erkek arkadaşş yönünden off

şuan hiç geniş değil malesef ama yakın zamandaa bişeye başlıcamm o zaman inşallah çok iyi dostlarım olur şimdi o kdr yalnızımki hem arkadaşşş hemde erkek arkadaşş yönünden off

Allahtan hayırlısını iste senin yaşında olup evli olup keşke elim kırılsaydıda imzalamasaydım diyen milyonlarca kadın var geç olsun güç olmasın inşallah

inşallah buluesun en hayırlısını gönlündekini tez vakitte aybirgencimm hep dua ediyorum sakın umudunu kesme hayatta ne olacağı hiçbir zaman belli olmaz Allahtan ümit kesilmez....

Evet canım inşallah, umudumu kesmiyorum, hiçbirimiz kesmeyelim umudumuzu, dualarımız kabul olacak inşallah

Canım inşallah 1 tane olur, ömür boyu çok sever, çok sevilirsin

Canım nasip kısmet bu işler, sosyal çevren olsa bile olmayınca olmuyor işte, karşına hiç düşünmeyeceğin istemeyeceğin kişiler çıkabiliyor ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…