Hayatınızın aşkıyla kaç yaşınızda tanıştınız?

Ben bu soruya ne zaman cevap verebileceğim acaba, cidden çok merak ediyorum. Yaş 29, sıfır sevgili.

Canım Allah gönlüne göre versin, tez zamanda doğru kişiyle yollarınız kesişir inşallah.

ben 26.5 yaşındayım.ve deneme yanılmalardan bıktım...yok işte olmuyor bir türlü...

ben hayatimin erkeyiyle kocamla 22 yasimi tamamlamaya 4 gun kala onun bana sevgisi oldugunu anladim yani dogum gunume 4 gun kala soylemisdi bende cok sasirmisdim

deeeeerrrrmisimmm

Hayatimin askimi bilmem ama suanki erkek arkadasimla 21.5 yasinda tanistim.

25 yasindayim... ve hala yalnizim hayatima dogru durust bir insan girsin isterim..

26 yaşındayım, hala şansım var mı :)

iyiymiş bende 19 :)ben de tanışabileceğime inanmıyorum düşün inanmak başarmanın yarısıdır ben daha inanmıyorum :)Bence aşk falan yok varsa iyi bi şey olduğunu düşünmüyorum aşk anlık tutkudur biter bi gün ama sevgi öyle mi?Sevgi var ama aşk yok en azından varsada beni bulmadı ...

Aşk var ama herkesin aşkı tanımlayışı, algılayışı çok farklıdır, bazı tanımlara göre evet aşk çok kötü bişey ama benim istediğim güzel bi aşk, acı çektirmeyen ve karşılıklı yaşanan, mutlu edecek bişey yani

Sonsuza dek birbirine aşık bi çift gördün mü hiç hayatında gördüysen bi söyle gerçekten inanıcamAma bakıyorum yok..

Sonsuza dek birbirine aşık bi çift gördün mü hiç hayatında gördüysen bi söyle gerçekten inanıcamAma bakıyorum yok..

Dediğin gibi aşk belki biter (o da aşkı nasıl tanımladığına bağlı ) ama sevginin hep süreceği kişiler çıkarsın karşımıza Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…