- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Temizlikten sıkıntım yok ev camları silerim de şu balkon camları silmek zulüm
Hahaha
Gez toz sonra yine gez toz sonra bide toz gez sonra evlendirecez Seni burda sagdiclarin olucaz seninartık uzuun bi süre gezme tozma yaparım zaten, sonrası nasipp
17 dimde evlendim,19 umda anne oldum 2. 22 yaşında oldum hayat bunu gerektirdi kader kısmet diyelim. Onlarla büyüyorum mutluyum iki kızımla çok şükür. Dışarıda falan kızlarımla görenler ya teyzeleri ya ablaları sanıyor bi avantajı bu olsa gerek
Allah seni napsin yaLimonsuzzcay canım alıntı yapmadan paylaşmışım
Birde gitmedim bi yere kendim yazmıştım bugün ağıma düşürdüm sizihenüz pasifleşmedim. -Adel- ChocolateCookie
Hımm evet haklısın komikmiş.Limonsuzzcay canım alıntı yapmadan paylaşmışım
Birde gitmedim bi yere kendim yazmıştım bugün ağıma düşürdüm sizihenüz pasifleşmedim. -Adel- ChocolateCookie
O nası bisi ki canmcamlar için buharlı temizleyici almayı düşünüyorum ben ya. sil sil bitmiyo
Gez toz sonra yine gez toz sonra bide toz gez sonra evlendirecez Seni burda sagdiclarin olucaz senin
Kuzum isin zorben bir de şimdi herkese sınava çalışıyorum diyorum, sınav bitsin diye bekliyorlar kendim istemiyorum deyince birisi var o zmn diyorlar, o da yok derdimii kimseye anlatamıyoruum
Ozaman akıllı olsun, dürüst olsun, zengin olsun caliskan olsun, boyu uzun olsun, sempatik olsun, bana aşık olsun evine bagli olsun, boyu boyuma huyu huyuma olsunbelki dilek kapim açıktır olur belki cok amin Allah im sen konuyu biliyon cok cok amin
Hadi bizdende Aminnnn kizOzaman akıllı olsun, dürüst olsun, zengin olsun caliskan olsun, boyu uzun olsun, sempatik olsun, bana aşık olsun evine bagli olsun, boyu boyuma huyu huyuma olsunbelki dilek kapim açıktır olur belki cok amin Allah im sen konuyu biliyon cok cok amin
Yugoslavya göçmeniyim, İstanbulda yaşıyorum.. Ev hanımıyım,, hemşireliği tutturup okumadım hemen çalışmak durumundaydım Türkcellde müşteri temsilciliği, Türk telekomda müşteri hizmetleri uzmanı olarak çalıştım..Merhaba arkadaslar ..
Buraya iyiki üye olmusum diyorum gercekten bir derdim oldugunda her zaman destek verdiniz fikirlerinizi sundunuz ..
Simdide aslinda öylesine bi konu aciyorum ..
Nerelisiniz .. mesleginiz ne .. hayatta ki hedefleriniz neler .. böyle bunlar hakkinda hayat hakkinda konusalim sohbet edelim istedim ..
Limonsuzzcay canım alıntı yapmadan paylaşmışım
İnşallah canım en kısa zamanda nasip eder rabbimBende benden bahsedeyim bari
25 yaşındayım 1 yıl 4 günlük evliyimbebem yok inşallah nasip eder rabbim ❤
Amin inşallah canım bana isteyen herkese nasip etsin rabbim ❤İnşallah canım en kısa zamanda nasip eder rabbim❤
Kuzum isin zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?