- 23 Nisan 2016
- 562
- 5.291
- 138
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
İyi gecelerKızlar ben ilacalarımı içip tavuk gibi yatmaya gidiyorum sabah kargalar kalkmadan uyanirimyarına kaldığım yerden devam edecüğümmmmmm optum hepinizi
Iyi geceler Tavugumm benim güzel rüyalar görKızlar ben ilacalarımı içip tavuk gibi yatmaya gidiyorum sabah kargalar kalkmadan uyanirimyarına kaldığım yerden devam edecüğümmmmmm optum hepinizi
Bende tanımak istediklerimi etiketleyeyim bari
@Rojjin Bizim oralı sende anlat kendini
T Tatlianne20 Tatildesin biliyorum ama buralarıda unutma canım
@Chocolita Seni çok merak ediyoruumm anlaat kenddiiiinii
@Cay6 Tanıştık ama sende gel hanii
A Ayas19 beğeni kraliçemmm-Adel- burdaymış zaten
@Kara_gozlum canım tanıştık ama unutmadım seni
İyiyim çok şükürçok sevindim etiketlendiğime çok teşekkür ederim böylelikle arkadaş edinmiş oluyorum kimseyi de tanımıyorum daha
Ya darısı bana cok sey istemiyorm nefes alsın yeter
Baba evim bahceliydi erik agacgimiz vardıama o camlar aynn zor ya
Hadi hadiiii Sen evlenmek istiyorsunnn hadiiii
bende öyleyim canım, aklımda kalmıştın iyi olur diye düşünmüştüm .Sizde yuvanızı kurarsınız inşallah hayırlısıyla, beklemek de güzeldir sevdğin olduktan sonra, her ne kadar zorlukları olsa da aşılaca şeyler sonuçtaa
Yasa kiz Hayatini ondan sonra biz evlendiririz Senibi ara çok istiyordum da gerçektenhani büyüdükçe daha farklı düşünüyorsun diyorlar ya o aşamadayım artık. Gözüm karayken evlenecektim ben artık çok zor
Yasa kiz Hayatini ondan sonra biz evlendiririz Seni
Temizlikten sıkıntım yok ev camları silerim de şu balkon camları silmek zulümyaaaa bizim de öyleydihatta balkona uzanan asmamiz vardi. valla su temizlik derdi yüzünden 2+1ev bile aklımı celiyo
Evet Kiz napican evlenipdimii yaşayıım birazcıkk gezeyim tozayım filaan ohhh
Aaa evet ya banlandi mi noldu
Nere gitti
Çok çok güzel düşünmüşsün canım çok teşekkür ederimbeklemek çok güzel çok şükür beklediğine değiyorsa ama insan üzülüyor bir umut kuruntusunu göremediği zaman.. hep dua ediyorum hep... Rabbim inşallah varsa kalbinde biri yuvanızı kurmanızı nasip eder
Aaa evet ya banlandi mi noldu
Bilmiyorum ki. Mesajlarına baktım ters bişey de yazmamış. Anlayamadım.Nere gitti
Evet Kiz napican evlenip
Hahahayahu gözüm bihter ziyagilee gidip gidip geliyoor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?