Hayatla ilgili sohbetler ..

İyiyim çok şükür çok sevindim etiketlendiğime çok teşekkür ederim böylelikle arkadaş edinmiş oluyorum kimseyi de tanımıyorum daha

bende öyleyim canım, aklımda kalmıştın iyi olur diye düşünmüştüm . Sizde yuvanızı kurarsınız inşallah hayırlısıyla, beklemek de güzeldir sevdğin olduktan sonra, her ne kadar zorlukları olsa da aşılaca şeyler sonuçtaa

Çok çok güzel düşünmüşsün canım çok teşekkür ederim beklemek çok güzel çok şükür beklediğine değiyorsa ama insan üzülüyor bir umut kuruntusunu göremediği zaman.. hep dua ediyorum hep... Rabbim inşallah varsa kalbinde biri yuvanızı kurmanızı nasip eder

bi ara çok istiyordum da gerçekten hani büyüdükçe daha farklı düşünüyorsun diyorlar ya o aşamadayım artık. Gözüm karayken evlenecektim ben artık çok zor
Yasa kiz Hayatini ondan sonra biz evlendiririz Seni

yaaaa bizim de öyleydi hatta balkona uzanan asmamiz vardi. valla su temizlik derdi yüzünden 2+1ev bile aklımı celiyo
Temizlikten sıkıntım yok ev camları silerim de şu balkon camları silmek zulüm

yaaa ne demek canım ben de sevindim, memnun oldum Çalışıyor musun kuzum sen neler yapıyorsun. Dua dua bol boll, yoldaşın varsa yolun güzel olur hem.
Ben o durumlarda duası kabul olanlardan olmadım canım, nasip benim olmadı gönlümdekiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…