Hayatla ilgili sohbetler ..

O nası bisi ki canm

duvar yer banyo cam vs aklına gelen herşeyi buharla temizleyebiliyosun. burda ürün deneme bölümünde vardı hatta.

oğlana yatak alınca ona para kalmadı. inşallah alicam ama ya. eve temizlik için birini alma fikri gittikçe uzaklasiyo benden

Hic denk gelmedim bi bakayim bende belki alrom

Böyle d
an diye girdim ama ilaçlarla ilgili bişey sorsam olur mu? Bilgin varsa yardımcı olur musun?

Rabbim daha iyileriyle karşılaştırsın canım seni geçen sene ayrıldım işte, bişeyler olacaktı nişan falan olmadı maalesef işte beklemedeyiz.. bende şuan aramıyorum iş kuzum

Eşim birgün alıp gelmiş ben sevmedim ...vallahi silmek daha basit ...bide o birtek cama yarıyor
E eline bezi kovaya alıp pimapenlere yine girişiyorsun ...bu sefer iki türlü daha zahmetli iş oluyor ...

Rabbim daha iyileriyle karşılaştırsın canım seni geçen sene ayrıldım işte, bişeyler olacaktı nişan falan olmadı maalesef işte beklemedeyiz.. bende şuan aramıyorum iş kuzum

teşekkür ederim canım.. Olur inşallah eenn güzel zamandaa, hiç üzme kendini o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…