- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Aynen Canim süper olduu iyiki varsiniz bacilarbunlar tabii şaka kısmıı :) oyy oyy öyle işte :) çok iyi oldu bu akşaam
Bende benden bahsedeyim bari
25 yaşındayım 1 yıl 4 günlük evliyimbebem yok inşallah nasip eder rabbim ❤
Kiz yok ev icin yapiorum ehh birazcik caliskan olabilirimOoo çalışkanım diyosun. Hayırdır canım misafirin falan mı var ?
Merhaba canım anlat kendini mesela o kadar beğeniye merak etmiyo değilim @Ayas19
Evet yeni gelinim canımyyaa daha yeni geliinn :) daim olsun inşallah bebiş de nasip olsun
O nası bisi ki canm
Hic denk gelmedim bi bakayim bende belki alromduvar yer banyo cam vs aklına gelen herşeyi buharla temizleyebiliyosun. burda ürün deneme bölümünde vardı hatta.
oğlana yatak alınca ona para kalmadı. inşallah alicam ama ya. eve temizlik için birini alma fikri gittikçe uzaklasiyo benden
Evet yeni gelinim canımamin inşallah canım ❤ sen evli bekar yorumları kaciriyom çok olunca
an diye girdim ama ilaçlarla ilgili bişey sorsam olur mu? Bilgin varsa yardımcı olur musun?Yugoslavya göçmeniyim, İstanbulda yaşıyorum.. Ev hanımıyım,, hemşireliği tutturup okumadım hemen çalışmak durumundaydım Türkcellde müşteri temsilciliği, Türk telekomda müşteri hizmetleri uzmanı olarak çalıştım..
2, 5 senedir evliyim, 5,5 aylık hamileyim.. Şu aralar ilk amacım oğlumu sağlıkla kucağıma alıp büyütmek
yaaa ne demek canım ben de sevindim, memnun oldumÇalışıyor musun kuzum sen neler yapıyorsun. Dua dua bol boll, yoldaşın varsa yolun güzel olur hem.
Ben o durumlarda duası kabul olanlardan olmadım canım, nasip benim olmadı gönlümdekiyle..
aynen canım ben de kaçırdıysam kusura bakma.. Bekarıım ben :)
Yok ben daha büyüğüm 31Kiz ben en büyüklerden biriyim galiba burda herkes benden kücük yahuuu
Rabbim daha iyileriyle karşılaştırsın canım senigeçen sene ayrıldım işte, bişeyler olacaktı nişan falan olmadı maalesef işte beklemedeyiz.. bende şuan aramıyorum iş kuzum
Dua ve tevekkül kuzum sabrediyorum ki en güzel şekilde olsunteşekkür ederim canım.. Olur inşallah eenn güzel zamandaa, hiç üzme kendini o konuda
Hic denk gelmedim bi bakayim bende belki alrom
Hemialıp aşık olan da var nefret eden deiyice araştırmadan alma canım. benim beklentim düşük biraz
Eşim birgün alıp gelmiş ben sevmedim ...vallahi silmek daha basit ...bide o birtek cama yarıyor
E eline bezi kovaya alıp pimapenlere yine girişiyorsun ...bu sefer iki türlü daha zahmetli iş oluyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?