- 26 Haziran 2019
- 452
- 5.956
- 58
- 32
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
İyiyim çok şükürevett, iyiyim şükür saryamcım sen nasılsınn
Bencede benim Anamda beni 17 de dogurmus simdi kimse Annem olduguna inanmiyor ablan mi diyorlar yohhh anam diyorum yohh artik diyorlarBence en güzeli ilerde kızlarınla abla kardeş gibi görünürsün
Gelinligimle geliyorum bir kuğu gibi o zamanSeninle biz ilgilenicez dur Sen
Yaa canım Allah gönlünuze göre versin inşallahAh keşke bilsem..ikimizde çok istiyoruz.. çok dualar ediyorum ama bu ülkedeki bu kriz yüzünden maalesef maddiyat sıkıntısı var şuan. O yüzden çok üzülüyorum
Sen ceyizleri hazirla tabak canak tencereGelinligimle geliyorum bir kuğu gibi o zaman
Amin amin Allah razı olsunYaa canım Allah gönlünuze göre versin inşallah
Allah hayırlı kapılar açsın ya inşallah atanirsi canım :) ben de baya cabalardan sonra atanmistim. hatta olmazsa da olmasın yeter artik oturur cocuk yaparim diyodum
Erken anne olmanın tek avantajı bu heraldeBencede benim Anamda beni 17 de dogurmus simdi kimse Annem olduguna inanmiyor ablan mi diyorlar yohhh anam diyorum yohh artik diyorlar❤
Hadi hadiiii Sen evlenmek istiyorsunnn hadiiiiçok teşekkür ederiiim inşallah, öyle de çok istiyorum kii, bir an önce çocuklarıma kavuşayim diyee.. Bende diyorum olmazsaa artık evlencem gitcem diyebu şakaa tabii dee
Ya var bır sürübıktım artk
Serbestvalla öyleyse bile ben yine eksik yazmisimdir kesin biseylerikopya serbest mi ki
Aynen canim kesinlikle ama Anneme sorsan keske gec dogursaydim Seni diyor cünkü kadin 45 inde anneanne olucakErken anne olmanın tek avantajı bu heralde
Ya darısı bana cok sey istemiyorm nefes alsın yeterbenim arkadaşım birebir istediği özelliklerde biriyle tanışıp aşık olup evlendihem de 29 yaşında
Saclarida olsun muYa darısı bana cok sey istemiyorm nefes alsın yeter
Baba evim bahceliydi erik agacgimiz vardıevet zeki ev sahibinin hali baska tabiki :) keyifle oturun inşallah. bazen bahçeli bi ev alamazsam terasli bi ev mi alsam diyorum. ama o camlar da "silmek ya da silmemek iste bütün mesele bu" noktasına getiriyo beni
İ
23 yaşındayım 4 yıllık evliyim çocuğum yok tüp benek tedavisi görüyorum döndürülmüş embriyolarım var nasip olursa Eylül’de transfer olacak öyle işte canım
çok teşekkür ederiiim inşallah, öyle de çok istiyorum kii, bir an önce çocuklarıma kavuşayim diyee.. Bende diyorum olmazsaa artık evlencem gitcem diyebu şakaa tabii dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?