Hayatla ilgili sohbetler ..

Allah hayırlı kapılar açsın ya inşallah atanirsi canım :) ben de baya cabalardan sonra atanmistim. hatta olmazsa da olmasın yeter artik oturur cocuk yaparim diyodum

çok teşekkür ederiiim inşallah, öyle de çok istiyorum kii, bir an önce çocuklarıma kavuşayim diyee.. Bende diyorum olmazsaa artık evlencem gitcem diye bu şakaa tabii dee

çok teşekkür ederiiim inşallah, öyle de çok istiyorum kii, bir an önce çocuklarıma kavuşayim diyee.. Bende diyorum olmazsaa artık evlencem gitcem diye bu şakaa tabii dee
Hadi hadiiii Sen evlenmek istiyorsunnn hadiiii

evet zeki ev sahibinin hali baska tabiki :) keyifle oturun inşallah. bazen bahçeli bi ev alamazsam terasli bi ev mi alsam diyorum. ama o camlar da "silmek ya da silmemek iste bütün mesele bu" noktasına getiriyo beni
Baba evim bahceliydi erik agacgimiz vardı ama o camlar aynn zor ya

Ooo çalışkanım diyosun. Hayırdır canım misafirin falan mı var ?

Merhaba canım anlat kendini mesela o kadar beğeniye merak etmiyo değilim A Ayas19
İ
Ooo çalışkanım diyosun. Hayırdır canım misafirin falan mı var ?

Merhaba canım anlat kendini mesela o kadar beğeniye merak etmiyo değilim A Ayas19
23 yaşındayım 4 yıllık evliyim çocuğum yok tüp benek tedavisi görüyorum döndürülmüş embriyolarım var nasip olursa Eylül’de transfer olacak öyle işte canım

evlendikten sonra atandim beybisi jer işte bir hayır vardır. hayatını erteleme bence ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…