Hayatla ilgili sohbetler ..

Kuzularım bu topik açıldığında ilk yazan, ChocolateCookie 'ye etiketlemeyi tavsiye eden, sonra sürdüğüm bereketli ayağım ile topiğin Jennifer Lopez donu satan tezgah önü gibi dolup taşımasını sağlayan bendim. O yüzden topiğin vaftiz anası olarak bunu açıkmayı bir borç bilirim;
ChocolateCookie' miz üyelik iptali yaptırmış. Ama neden yaptırdı, neden habersiz giti bilmiyorum. Çok üzgün ve kırgın hissedirem
ChocolateCookie bir yerlerden okuyorsan ya da dönüp gelirsen alacağın olsun kız, habersiz gidilir mi
İnşallah dönersin de seni bir güzel fırçalarım.

Aaa çok şaşırdım, üzüldüm... Halbuki Cumartesi buradaydı, ve hiç bahsetmemişti.. sebep ne ola ki acabaaa

Aaa çok şaşırdım, üzüldüm... Halbuki Cumartesi buradaydı, ve hiç bahsetmemişti.. sebep ne ola ki acabaaa
Benim topikteydi konuşuyorduk bir anda gri oldu. Hatta nereye uçtu bu falan dedim. Ben ban zannettim de değil diye duyum aldım. Muneye sordum üyelik iptaliymiş. Onun dışında bende birşey bilmiyorum

Benim topikteydi konuşuyorduk bir anda gri oldu. Hatta nereye uçtu bu falan dedim. Ben ban zannettim de değil diye duyum aldım. Muneye sordum üyelik iptaliymiş. Onun dışında bende birşey bilmiyorum
Evet ban olsa, geçici olarak pasif falan bi şeyler yazıyor gri olmuş evet bende şimdi farkettimm..
Neden gitti acaba, neyse inşallah ciddi bir şey yoktur.. diyelim.

Haber alıp yazicam buraya neden iptal ettirdin diye mesaj attım bakalım görünce mesajı cevap yazar heralde belki eşi kk üye olduğu yakaladı çünkü eşi bilmiyordu burayı ondan olmuş olabilir

Haber alıp yazicam buraya neden iptal ettirdin diye mesaj attım bakalım görünce mesajı cevap yazar heralde belki eşi kk üye olduğu yakaladı çünkü eşi bilmiyordu burayı ondan olmuş olabilir
Ama eşim beni kayıt ettirdi, üyeliğimi o açtırdı demişti sanki Öğrenince yaz mutlaka olur mu, fazlaca meraktayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…