- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.281
Bugün sınavı atlattım kendimi hafiflemiş hissediyorum :)iyi diyelim_Sitare_ cim sen nasılsın
Bugün sınavı atlattım kendimi hafiflemiş hissediyorum :)
3 Ders sınavıydı üniversiteden mezun olcamaa ne sınavıydı kiii, ben görmemişim sanırım sitarecim sınava gireceğini. hadii geçmiş olsun öyleysee :)
3 Ders sınavıydı üniversiteden mezun olcam
3 Ders sınavıydı üniversiteden mezun olcam
Seninki ne sınavı? Başarılar dilerim inş güzel geceraa tamam tamam canım hatırladım.. Bnim de yarın sınavım var ya kafa gitti afedersinn
Aaa çok şaşırdım, üzüldüm... Halbuki Cumartesi buradaydı, ve hiç bahsetmemişti.. sebep ne ola ki acabaaaKuzularım bu topik açıldığında ilk yazan, ChocolateCookie 'ye etiketlemeyi tavsiye eden, sonra sürdüğüm bereketli ayağım ile topiğin Jennifer Lopez donu satan tezgah önü gibi dolup taşımasını sağlayan bendim. O yüzden topiğin vaftiz anası olarak bunu açıkmayı bir borç bilirim;
ChocolateCookie' miz üyelik iptali yaptırmış. Ama neden yaptırdı, neden habersiz giti bilmiyorum. Çok üzgün ve kırgın hissedirem
ChocolateCookie bir yerlerden okuyorsan ya da dönüp gelirsen alacağın olsun kız, habersiz gidilir mi
İnşallah dönersin de seni bir güzel fırçalarım.
Benim topikteydi konuşuyorduk bir anda gri oldu. Hatta nereye uçtu bu falan dedim. Ben ban zannettim de değil diye duyum aldım. Muneye sordum üyelik iptaliymiş. Onun dışında bende birşey bilmiyorumAaa çok şaşırdım, üzüldüm... Halbuki Cumartesi buradaydı, ve hiç bahsetmemişti.. sebep ne ola ki acabaaa
Evet ban olsa, geçici olarak pasif falan bi şeyler yazıyor gri olmuş evet bende şimdi farkettimm..Benim topikteydi konuşuyorduk bir anda gri oldu. Hatta nereye uçtu bu falan dedim. Ben ban zannettim de değil diye duyum aldım. Muneye sordum üyelik iptaliymiş. Onun dışında bende birşey bilmiyorum
Haber alıp yazicam buraya neden iptal ettirdin diye mesaj attım bakalım görünce mesajı cevap yazar heralde belki eşi kk üye olduğu yakaladı çünkü eşi bilmiyordu burayı ondan olmuş olabilirBenim topikteydi konuşuyorduk bir anda gri oldu. Hatta nereye uçtu bu falan dedim. Ben ban zannettim de değil diye duyum aldım. Muneye sordum üyelik iptaliymiş. Onun dışında bende birşey bilmiyorum
Ama eşim beni kayıt ettirdi, üyeliğimi o açtırdı demişti sankiHaber alıp yazicam buraya neden iptal ettirdin diye mesaj attım bakalım görünce mesajı cevap yazar heralde belki eşi kk üye olduğu yakaladı çünkü eşi bilmiyordu burayı ondan olmuş olabilir
Bende anlamadım vallaha bakalım haber gelince mutlaka mesaj aticamAma eşim beni kayıt ettirdi, üyeliğimi o açtırdı demişti sankiÖğrenince yaz mutlaka olur mu, fazlaca meraktayım.
Gunaydinn , ben buralardayim ama çok aktif değil burası bende anlamadımKızlarrrr Günaydınnnnn
Neden kimsenin sesi çıkmıyor bakayımmmm
Aa çok şaşırdım gitmesine umarım geri gelir üzüldümHaber alıp yazicam buraya neden iptal ettirdin diye mesaj attım bakalım görünce mesajı cevap yazar heralde belki eşi kk üye olduğu yakaladı çünkü eşi bilmiyordu burayı ondan olmuş olabilir
Gunaydinn hoşgeldin, neden boşanmak istiyorsun ?günaydın arkadaşlar , ben muhasebeciyim , hayattaki hedefim biranönce boşanıp eski güzel hayatıma dönmek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?