- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.301
Döner mi bilmiyorum ama bişey var o kızın başında taaa akşam mesaj attjm.hala cevap yokAa çok şaşırdım gitmesine umarım geri gelir üzüldüm
İnşallah sağlık veya bebekle ilgili bir şey değildirDöner mi bilmiyorum ama bişey var o kızın başında taaa akşam mesaj attjm.hala cevap yok
İnşallahİnşallah sağlık veya bebekle ilgili bir şey değildir
İyiyim canım, şükür.pati nasılsın?
tşkler iyiyim bendeİyiyim canım, şükür.
Sen nasılsın, ne var ne yok :)
Bu topigi açan arkadaşımız hiç haber vermeden hesabını kapattirmista merak ediyoruz bizdehayırdır ne oldu ?
bende farkettimde banlan ma varmış öyle sandım ben peki haber varmıBu topigi açan arkadaşımız hiç haber vermeden hesabını kapattirmista merak ediyoruz bizde
Yok canım maalesef:/bende farkettimde banlan ma varmış öyle sandım ben peki haber varmı
geldi durumdaYok canım maalesef:/
Nasıl yani canım benimgeldi durumda
gördünmü?Nasıl yani canım benim
Nerdesin sennn kaç kere aradım seni insana bir haber verirCukubellalarimm ben geldimmm nolur kusura bakmayin aniden iptal ettirmek zorunda kaldim üyeligimi ailevi sorunlar yüzünden B Brunello Cicinelli kuzunm esimin haberi var kendi beni buraya üye yapmisti esimle alakali degil canlarimm baska seyler vardi ve sagligimda pek iyi degil malesef bebis iyi ama Sükür ❤❤
Dilosum telefonuma hic bakamadim ya inan nelerle bogustum burda bi yandan sagligim bi yandan ailem inan suan biraz nefes alabildim actirdim hemen kusura bakma nolurNerdesin sennn kaç kere aradım seni insana bir haber verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?