- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.321
Yok kzujm o değilde kafamızda bir sürü soru Allah'ım sabah kalkiyoz sen akşama yatıyoruz sennDilosum telefonuma hic bakamadim ya inan nelerle bogustum burda bi yandan sagligim bi yandan ailem inan suan biraz nefes alabildim actirdim hemen kusura bakma nolur❤
Allah razi olsun Cansiniz siz iste bu dostluk arkadaslik iyiki varsiniz inanin benimde aklim hep sizdeydi hep ..Yok kzujm o değilde kafamızda bir sürü soru Allah'ım sabah kalkiyoz sen akşama yatıyoruz senn
Allah razi olsunn evet bende onlari cok seviyorummm cok dostluk böyle bisey iste .. AminnChocolateCookie yaşadıklarınız için geçmiş olsun fakat çok seviliyorsunuz maşallah... Allah muhabbetinizi arttırsın
Bir daha habersiz git pralin e yaptığım gibi linç ederim seni ha, ne demekmiş böyle habersiz gitmekCukubellalarimm ben geldimmm nolur kusura bakmayin aniden iptal ettirmek zorunda kaldim üyeligimi ailevi sorunlar yüzünden B Brunello Cicinelli kuzunm esimin haberi var kendi beni buraya üye yapmisti esimle alakali degil canlarimm baska seyler vardi ve sagligimda pek iyi degil malesef bebis iyi ama Sükür ❤❤
Yok Kuzum yok gitmiyorum bidaha InsAllah.. ah Cukubellam sorma ya bi ara hastanede yatmistim ya yine öyle oldum kalp carpintisi bulanti kusacakmis gibi olmak falan hala daha var ama Sükür bunada Allah beterinden korusun .. Ailevi sorunda aile ici seyler iste Kuzum hem saglik hem aile ici kavgasi falan..Bir daha habersiz git pralin e yaptığım gibi linç ederim seni ha, ne demekmiş böyle habersiz gitmek
Ailevi problem, sağlık problemi dediğin nedir yavrum anlat bakayım noldu böyle bir anda?
Deme öyle ya korktum şimdi kötü bisey değildir umarumDöner mi bilmiyorum ama bişey var o kızın başında taaa akşam mesaj attjm.hala cevap yok
Nerdesin kız sen niye iptal ediyosun üyeliği nolursaolsun boşver sen bebisine bak kendine bak
Nerdesin kız sen niye iptal ediyosun üyeliği nolursaolsun boşver sen bebisine bak kendine bak
Geldim Canlarr hosbuldum PatilimmChocolateCookie canım hoşgeldin..
Merak ettik seniii.. her ne olduysa geçmiş gitmiş olsun .. kendine de bebişede iyi bakkk..
ve bir daha habersiz gitmeee
Burdayimmm patiliiiKızlarrrrr
topik başkanı nerdeeee
nerde bu topikinn takipçileriiii
ne var ne yok nereledesinizzz tatile mi gittiniz denize mi gttiniz napıyonuzzz bakimmmmm
Sen napıyorsunnn kızzzzzBurdayimmm patiliiibaskan burda
Cohh sicahh giii esmüyüüür enerjim kalmüyüüprSen napıyorsunnn kızzzzz
niye sesin çıkmıyor bakiiimm neden toplamıyorsun bu topikiiiiiii
nasılsın canımmm :) bebişko nasıl :)
Heh aynen böylee enerjiiii sinerjiiii haydiii hydiiiiiCohh sicahh giii esmüyüüür enerjim kalmüyüüprdur hemen toplayim tayfayi buraya
Etiketi yapivedim bacimm gelirler birazdan halay ekibiHeh aynen böylee enerjiiii sinerjiiii haydiii hydiiiii
halay ekibi toplansın hemennn arka fonda davullarrr, çepikkkkk
lilililil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?