Hayatla ilgili sohbetler ..

Dilosum telefonuma hic bakamadim ya inan nelerle bogustum burda bi yandan sagligim bi yandan ailem inan suan biraz nefes alabildim actirdim hemen kusura bakma nolur
Yok kzujm o değilde kafamızda bir sürü soru Allah'ım sabah kalkiyoz sen akşama yatıyoruz senn

Bir daha habersiz git pralin e yaptığım gibi linç ederim seni ha, ne demekmiş böyle habersiz gitmek
Ailevi problem, sağlık problemi dediğin nedir yavrum anlat bakayım noldu böyle bir anda?

Bir daha habersiz git pralin e yaptığım gibi linç ederim seni ha, ne demekmiş böyle habersiz gitmek
Ailevi problem, sağlık problemi dediğin nedir yavrum anlat bakayım noldu böyle bir anda?
Yok Kuzum yok gitmiyorum bidaha InsAllah.. ah Cukubellam sorma ya bi ara hastanede yatmistim ya yine öyle oldum kalp carpintisi bulanti kusacakmis gibi olmak falan hala daha var ama Sükür bunada Allah beterinden korusun .. Ailevi sorunda aile ici seyler iste Kuzum hem saglik hem aile ici kavgasi falan..

Kızlarrrrr
topik başkanı nerdeeee
nerde bu topikinn takipçileriiii

ne var ne yok nereledesinizzz tatile mi gittiniz denize mi gttiniz napıyonuzzz bakimmmmm

Cohh sicahh giii esmüyüüür enerjim kalmüyüüpr dur hemen toplayim tayfayi buraya
Heh aynen böylee enerjiiii sinerjiiii haydiii hydiiiii
halay ekibi toplansın hemennn arka fonda davullarrr, çepikkkkk
lilililil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…